- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.721
kmse yokkk
selam kızlar nasılsınız bakalım kahvaltımı yaptım dışarı çıkcam işlerim var.
1 kk beyaz peynir,yarım domates,2 çatal yumurta,1 dilim ekmek.
ot çayımıda içtim.
ben geldiiimmm.aranızda banada yer varmı?
peki bana? kaydirigubbakcemile5
ohh oohh herkesleer burda.. günaydınlar..benim yine klasik kahvaltım kızlar söylememe gerek yok sanırım. bakalım öğlen beni neler bekliyor. umarım bu hafta kilo veririm yaa..
tabiki canımmmm hoşgeldinizzz sefalar getirdinizzz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s.
bir haftadır bilgisayarım bozuktu.tamirden yeni geldi.''sohbetinizi''özledim arkadaşlar.
opuyorumnanaktan
Şimdi çıkmak zorundayım bu günlerde yoğunum anneme gidicem kaç gündür ona taşınıyorum bu sıcaklarda :bbo: sonra gelirim yerimseniben
olumunekankayizsmileooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandık kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
slm ege opuyorumnanaktanbir haftadır bilgisayarım bozuktu.tamirden yeni geldi.''sohbetinizi''özledim arkadaşlar.
ohh oohh herkesleer burda.. günaydınlar..benim yine klasik kahvaltım kızlar söylememe gerek yok sanırım. bakalım öğlen beni neler bekliyor. umarım bu hafta kilo veririm yaa..
kızlar ben tatil dönüşü kilo bildiriminde bulunmamıştım ama allahtan aynı gidip aynı gelmişim.yalnız beni ramazan çok korkutuyor.ben genelde ramazanda kilo alıyorum.hiç hamurişi,kızartma,şuruplu tatlı tüketmediğim halde üstelik.bende hipotiroid varya ben ona bağlıyorum.metabolizmam zaten durmuş vaziyette birde gece yeyip yatınca bana kilo olarak geri dönüyor diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?