Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar nasılsınız bakalım kahvaltımı yaptım dışarı çıkcam işlerim var.
1 kk beyaz peynir,yarım domates,2 çatal yumurta,1 dilim ekmek.
ot çayımıda içtim.

selam kızlar nasılsınız bakalım kahvaltımı yaptım dışarı çıkcam işlerim var.
1 kk beyaz peynir,yarım domates,2 çatal yumurta,1 dilim ekmek.
ot çayımıda içtim.

iyiyiz cnm sen nasılsın kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun zemuszemus

ohh oohh herkesleer burda.. günaydınlar..benim yine klasik kahvaltım kızlar söylememe gerek yok sanırım. bakalım öğlen beni neler bekliyor. umarım bu hafta kilo veririm yaa..

ohh oohh herkesleer burda.. günaydınlar..benim yine klasik kahvaltım kızlar söylememe gerek yok sanırım. bakalım öğlen beni neler bekliyor. umarım bu hafta kilo veririm yaa..

günaydın neşecim kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun inşallah hepimiz veririzzzz olumunekankayizsmile

bir haftadır bilgisayarım bozuktu.tamirden yeni geldi.''sohbetinizi''özledim arkadaşlar.

bizde özledikkk :1hug:

opuyorumnanaktan

Şimdi çıkmak zorundayım bu günlerde yoğunum anneme gidicem kaç gündür ona taşınıyorum bu sıcaklarda :bbo: sonra gelirim yerimseniben

tmm cnmm bir problem yoktur inşallah olumunekankayizsmile görüşürüz canım opuyorumnanaktan

ooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandık kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
olumunekankayizsmile
bir haftadır bilgisayarım bozuktu.tamirden yeni geldi.''sohbetinizi''özledim arkadaşlar.
slm ege opuyorumnanaktan

Günaydın

Ve görüşürüz kızlar

kızlar ben tatil dönüşü kilo bildiriminde bulunmamıştım ama allahtan aynı gidip aynı gelmişim.yalnız beni ramazan çok korkutuyor.ben genelde ramazanda kilo alıyorum.hiç hamurişi,kızartma,şuruplu tatlı tüketmediğim halde üstelik.bende hipotiroid varya ben ona bağlıyorum.metabolizmam zaten durmuş vaziyette birde gece yeyip yatınca bana kilo olarak geri dönüyor diye düşünüyorum.

kilo almamanda güzel bişey canım olumunekankayizsmile

peki ramazanda ne yapmayı düşünüyosun bilmiyorumkismile

ah bir bilsem.herkes sahurda hamurişi yapar ben 30 ramazan yapmam.sahurda yemekte yemem sonuçta yemeğin içindede yağ var.hep kahvaltı türü yerim daha hafif diye.iftarda da öyle çok abartmam.çorba mutlaka birde ana yemek ve salata.pilav makarna yapmam çünkü onları yersem sonrasında oturduğum yerden kalkamam.glisemik indeksi çok yüksek onların o yüzden.zaten benim ramazanda gözüm çaydan başka pek bişey görmüyor.ama yinede kilo alıyorum.bana bir akıl verin ne yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…