Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

buarada listede bi eksik ben kalmışım sanırım.başlangı kilom 66-şuanki kilom 63-hedef şimdilik 55 naf'cım.
buarada herkese hayırlı ramazanlar..sahurda 2dilim kepek ekmek,biraz peynir,2domtes,1biber,2br şekersiz çay,yarım lt subayanssulusmile 2dilim fazlamı olmuş sizcebilmiyorumkismile

bence doyarsın canım
çünkü çok su içiliyor sıcakta
zaten doyuyorsun ben tuttum kandillerde öyle oldu sadece çorba ve salatayla tıka basa doydum sonra acıktığımda da meyve yedim

yemekten sonra 3-5 bardak cay içmeden yapamam ben...
şekeri bıraktım 1-2 aydır ... ama cay yerine kekik cayı mı içsem...
zayıflamaya yardımcı diye okumuştum başka topicte...

walla ya nefes alın bencede noldu mssallah kılzar sıze
ben uyucam walla yeekelrım hazır etlı dolma yaptım sonunda oğlumu uyuttum esım geıd uyuyor kızımda cızgı fılm ızlıyor uyuycam bende
gorusmek uzere

ben şu verdiğim kiloyu bura sayesinde verdim.mehayımın nazlıbaharımın ve kevserimin inanılmaz hakkı var bu kiloyu vermemde.çok seviyorum onları :kedi:

canım benim çok saolopuyorumnanaktan bşzde seni seviyoruz..birbirimizin desteği en önemlisi senin iredenin sonucu buolumunekankayizsmile bak ben daha yerimde sayıyorum boshayallersmile

bu topicte cok yazmak kötü bişey mi...
ben azcık susayım barim eyvahedigeldismile

yok canım öyle şeymi olur tam tersi çok süper bişey:lepi: ne zamandır bu topiği böyle görmeye alışkın değilz içimizde istek kalmamıştı kimse uğramayınca tekrr yenilendik kaydirigubbakcemile2 motivasyonnu arttırıyo insanın

ekliyorum hemen canım :kedi:

iyi uykular şekerim olumunekankayizsmile

nafcım beni de ekler misin canım listeye, diyete başlamazsam benim sonum iyi değil mafoldumben

eklerim tabiki tatlım başlangıç kilon ve hedef kilosu söylersen hemen yapayım boshayallersmile

hayır canım burada kimse sana çok soru sordun yada çok yazdın diye kızmaz,kibir gösterisinde bulunupta çocuk gibi azarlamaz ve en önemlisi konu sahibi birimiz değil hepimiziz sengözlerimebaksanab

takma böyle şeyleri kafana sadece tatlı dille,güler yüzle bir uyarı yapılabilir boshayallersmile daha farklısını düşünürsek bir farkımız olduğu nasıl anlaşılır dimi kaydirigubbakcemile5

NaF-------------73-------------------------69---------------------------- 60
oyelken------79.7----------------------- 70.7--------------------------65
neseli45------85.9----------------------- 82.8--------------------------68
melisdeniz--- -------------------------- 62---------------------------- 60
Cigsel2010--71.6----------------------- 72.1--------------------------63
mehay--------68-------------------------- 62---------------------------- 55
oglak75-------64-------------------------- 63---------------------------- 58
nazlıbahar--71-------------------------- 65---------------------------- 62
merve52------96------------------------- 76,5--------------------------65
Ggulsu--------63-------------------------- --------------------------------57
asya27--------64-------------------------- 59---------------------------- 50
ege1979------97.2-----------------------92------------------------------85
_kvsr_---------66--------------------------63-----------------------------55

katılıyorum kevsercim yaa harbiden yenilendik

hayır canım burada kimse sana çok soru sordun yada çok yazdın diye kızmaz,kibir gösterisinde bulunupta çocuk gibi azarlamaz ve en önemlisi konu sahibi birimiz değil hepimiziz sengözlerimebaksanab

takma böyle şeyleri kafana sadece tatlı dille,güler yüzle bir uyarı yapılabilir boshayallersmile daha farklısını düşünürsek bir farkımız olduğu nasıl anlaşılır dimi kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

evet cnm burda hepimiz konu sahibiyiz kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok.rahat olun biz sizden memnunuz sempatiksalakcinni

evet kızlar ramazan dolayısıyla tartılma durumu nasıl olacak ?

benim fikrim oruçlu arkadaşlarımız perşembe iftarda tartılıp cuma sabah bildirsinler
oruç tutamayan arkadaşlarımızda cuma sabah tartılıp bildirirler

lütfen sizde konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın bir sonuca bağlayalım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…