- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.081
bence doyarsın canım
çünkü çok su içiliyor sıcakta
zaten doyuyorsun ben tuttum kandillerde öyle oldu sadece çorba ve salatayla tıka basa doydum sonra acıktığımda da meyve yedim
ben şu verdiğim kiloyu bura sayesinde verdim.mehayımın nazlıbaharımın ve kevserimin inanılmaz hakkı var bu kiloyu vermemde.çok seviyorum onları :kedi:
walla ya nefes alın bencede noldu mssallah kılzar sıze
ben uyucam walla yeekelrım hazır etlı dolma yaptım sonunda oğlumu uyuttum esım geıd uyuyor kızımda cızgı fılm ızlıyor uyuycam bende
gorusmek uzere
nafcım beni de ekler misin canım listeye, diyete başlamazsam benim sonum iyi değil mafoldumben
bu topicte cok yazmak kötü bişey mi...
ben azcık susayım barim eyvahedigeldismile
nafcım beni de ekler misin canım listeye, diyete başlamazsam benim sonum iyi değil mafoldumben
eylül gebertirim seniiiiklava:
ya eylülün kilosunu duymak istmeiyorummmmmmmmmmm ohaoldumsmileohaoldumsmile
buarada listede bi eksik ben kalmışım sanırım.başlangı kilom 66-şuanki kilom 63-hedef şimdilik 55 naf'cım.
buarada herkese hayırlı ramazanlar..sahurda 2dilim kepek ekmek,biraz peynir,2domtes,1biber,2br şekersiz çay,yarım lt subayanssulusmile 2dilim fazlamı olmuş sizcebilmiyorumkismile
walla ya nefes alın bencede noldu mssallah kılzar sıze
ben uyucam walla yeekelrım hazır etlı dolma yaptım sonunda oğlumu uyuttum esım geıd uyuyor kızımda cızgı fılm ızlıyor uyuycam bende
gorusmek uzere
diğer arkadaşın bize dediğine göre
bizim çenemiz düşük :roflol::roflol::roflol:
o mahlukat kurban olsun size :dilcikar: :tomato:
yok canım öyle şeymi olur tam tersi çok süper bişey:lepi: ne zamandır bu topiği böyle görmeye alışkın değilz içimizde istek kalmamıştı kimse uğramayınca tekrr yenilendik kaydirigubbakcemile2 motivasyonnu arttırıyo insanın
eylül ün nutku tutuldu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?