- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.781
eylülüm senın kılon super hayatım senın dıyete ıhtıyacın yok
gnydn kızlar keyıfler nasıl bakalım
dun geece ben baya bı yedım sozumden cıktım anlıcanız ama sabah gzldı tartı gene
sahur da da yrm ekek az musakka ıkı dılım kavun yedım bol suuu
selam kizlar gunaydinlarrrr..
ya malum donemdenmidir nedir feci tatli istiyordum kac gundur dayandim dayandimm bugun pes ettim( sabah kahvalti yerine kahve ve 2 halley yedim...100 kaloriymis bir tanesi..kucuklerdendi...
oglene 1 elma 1 seftali ve 1 kase yogurt yiycem sadece
aksamada 4-5 yemek kasigi taze fasulye ve 2 kasik makarna...
cokmu olmus oluyor sizce???
parmak üzümde ne???kafamçokkarıştı
az isim var kizlar geliyorum...
oda bır sey mı benım kı erkek olduğu halde elımden süpürgeyı alıyor o süpürecekmış :roflol:
canlarım merhaba günaydın, ben geldiimmmopuyorumnanaktan
kzılar yazdıklarınızı okudum da valla allah sabır versin, işiniz çok zor..bebeği olanların zorluklarını dinleye dinleye 1-2 yıl çocuk yapmaktan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bende motivasyon falan hiçbir şey kalmadı, ramazanda diyet yapamıyorum..az yiyorum gündüz karnım acıkıyor, çok yiyorum bu defa diyet bozuluyor...sizce ben ramazandan sonra mı diyete başlasam acaba akannehir
eylül gıtmıs
eylül cüm dün patıska gelmış gördün mü
eylül gıtmıs
günaydın cnm dediğin kadar yedin ve tartı güzeldi hee aklinialirimsmile aklinialirimsmile
günaydın cnm çok değil az bile canım :umursamaz:
anamm nasıl anlatayım google'a yazın bak çıkıyo böyle büyük büyük
gülegüle zemuszemus
:roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin eylülcüm zemuszemus valla bencede Allah bebeği olanlara sabır versin
eyvahedigeldismile benimde gözüm korktu akannehir
senin kilon şuan için müsait canım ramazandan sonra daha azimli olursun eminim kaydirigubbakcemile2
ne dediysen kıza özelden kaçırmışsın özgeee :roflol: :roflol: :roflol:
bakkk gelmısssssssss
zambak ta geldı gıttı
gördüm canım..
geldim tatlım Şeniz
:roflol::roflol: yok yok geldim canım, özgecim kaçırmadı beni kaydirigubbakcemile3
canım egeliler biliyor galiba bu parmak üzümü, bende çok severim
canım ben en iyisi ramazandan sonra başlıyım akannehir ya size bişey söylüycem inanmıycaksınız eşim askerde birazcık kaydirigubbakcemile3 kilo almış, görseniz şuan o benden daha azimli..gece bir tane şeftali yedi 3 bardak su içti yattı, resmen ağzım açıık bakakaldım kafamçokkarıştı şimdi de benimle dalga geçiyor, sen topiğe eşim diyet yapıyor bnede önüme ne gelirse silip süpürüyorum yaz diyormaskarası oldum akannehir
güncel haberler
eylülparmak üzüm dedim sonra kendimi uzaylı gibi hissettim hee bilen birinin çıkması ne güzel bişey
eylülcüm eşine söyle çok az yiyormuşsun metabolizman yavaşlarmış bak ceza gelecek
deklava: klava: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: tatlım benim ya canım, bak yine çok güldürdün beni :roflol::roflol:
akşam geldiğinde söylüycem nafcım, çok az yiyorsun kızlar sana ceza vercek sen bittin, yandın diycem :roflol::roflol:
şekerler ben çıkıyorum, temizlik, ütü, çamaşır, yemek çok işim var çoookkk akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?