Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

özge yalnız kaldık aklinialirimsmile
sen neler yapıorsun bitanem, çoluk çocuk kardeş nasıl?kardeşin döndümü ?
ne zamandır sorcam denk gelmedi canım bi türlü..
dün bizde kayınvalideciğime iftira gittik, ben mi yemekleri yedim yemekler mi beni yedi anlamadım

gnydn kızlar keyıfler nasıl bakalım
dun geece ben baya bı yedım sozumden cıktım anlıcanız ama sabah gzldı tartı gene
sahur da da yrm ekek az musakka ıkı dılım kavun yedım bol suuu

günaydın cnm dediğin kadar yedin ve tartı güzeldi hee aklinialirimsmile aklinialirimsmile

günaydın cnm çok değil az bile canım :umursamaz:

parmak üzümde ne???kafamçokkarıştı

anamm nasıl anlatayım google'a yazın bak çıkıyo böyle büyük büyük

az isim var kizlar geliyorum...

gülegüle zemuszemus

oda bır sey mı benım kı erkek olduğu halde elımden süpürgeyı alıyor o süpürecekmış :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin eylülcüm zemuszemus valla bencede Allah bebeği olanlara sabır versin

eyvahedigeldismile benimde gözüm korktu akannehir

senin kilon şuan için müsait canım ramazandan sonra daha azimli olursun eminim kaydirigubbakcemile2

eylül cüm dün patıska gelmış gördün mü

gördüm canım..

geldim tatlım Şeniz

ne dediysen kıza özelden kaçırmışsın özgeee :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: yok yok geldim canım, özgecim kaçırmadı beni kaydirigubbakcemile3

canım egeliler biliyor galiba bu parmak üzümü, bende çok severim

canım ben en iyisi ramazandan sonra başlıyım akannehir ya size bişey söylüycem inanmıycaksınız eşim askerde birazcık kaydirigubbakcemile3 kilo almış, görseniz şuan o benden daha azimli..gece bir tane şeftali yedi 3 bardak su içti yattı, resmen ağzım açıık bakakaldım kafamçokkarıştı şimdi de benimle dalga geçiyor, sen topiğe eşim diyet yapıyor bnede önüme ne gelirse silip süpürüyorum yaz diyor maskarası oldum akannehir

bakkk gelmısssssssss

zambak ta geldı gıttı

güncel haberler

eylül parmak üzüm dedim sonra kendimi uzaylı gibi hissettim hee bilen birinin çıkması ne güzel bişey

eylülcüm eşine söyle çok az yiyormuşsun metabolizman yavaşlarmış bak ceza gelecek

de klava: klava: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: tatlım benim ya canım, bak yine çok güldürdün beni :roflol::roflol:

akşam geldiğinde söylüycem nafcım, çok az yiyorsun kızlar sana ceza vercek sen bittin, yandın diycem :roflol::roflol:

Gülen yüzün solmasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…