Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

parmak üzümde ne???kafamçokkarıştı

[cokmu olmus oluyor sizce???[/QUOTE]

bence çok değıl mehay

parmak üzümde ne???kafamçokkarıştı

hee bende anlamadım

hmmm demek 1 tane kek yedinCADIARZU buna ne ceza verilirki oklavada gosterilmez..biseycik olmaz bir kekten...
ama daha fazla yediysende soylemiyorsanklava: ayip ayip:1closedeyes:

yok ya 1 tane yedım

az isim var kizlar geliyorum...

tamam beklıyoruz cnm

bendebu arada yaramzlarla ugrasıyorum cok degıstıler soz dınlemıyorlar cok zorluyorlar benı buaralar

kaç yaşlarındalar cnm

bendebu arada yaramzlarla ugrasıyorum cok degıstıler soz dınlemıyorlar cok zorluyorlar benı buaralar

canim Gamze kerem dogalimi yaramazlasti onceden sikayetci degildin ondan??
benimkide cok hareket ediyor artik emekliyor koltuklara tutuna tutuna yuruyor ne oturmak ne yatmak istiyor artik cok yoruyor beni..altini degistirirken bile kalkmaya calisiyor yatirmaya calisiyorum bir yandan tek elimlede bezlemeyekafamçokkarıştıbide yurumeye baslayinca yandim ben yandimmm
bizim koltuklar eskimez bu gidislekaydirigubbakcemile3

gamze 6 kerem 1 yasında cnm

yok cnm ya ahmet keremın masallahı var nazr degmesın ama 2 gundur gamzeden gore gore onu mızıklata mızıklata cocukta herseye aglar oldu hıcbıseyden hosnut dıel 2 gundur

ya insan hic dinlenemiyor gercekten...sagi solu temizleyeyim diyorsun gitmesini istemedigin bir yere gidip yaramazlik yapiyor alip getiriyorsun daginikligi toplayayim diyorsun o arkandan dagitiyor bir yandan temizlik yaparken diger yandan hic yapmamis gibi batiyor...insan kendine vakit ayiramiyor dinlenemiyor hic yaa buda cok sabirsiz yapiyor beni cok cabuk sinirleniyorum nazlim sende oylemisin???

aynen cnm bende oleyım ama sabır ecez ıste baska bır caesı yok bunun
babası bıle sımdı yazmıs Allah sabır versın sana ınsanın ruh saglıgı bozulur walla dıye ama yapıcak baska bısey yok bıraz buyuyene kadar cekıcez ıste am bızım gamze hıc buyumeyecek galıba (

evet sabretmekten baska care yok Allahim sabir versin...
oda bır sey mı benım kı erkek olduğu halde elımden süpürgeyı alıyor o süpürecekmış :roflol:

sende bir girgir ver eline al oglum sen bunla yap de oda oyle oyalansin...yerimseniben

canlarım merhaba günaydın, ben geldiimmmopuyorumnanaktan
kzılar yazdıklarınızı okudum da valla allah sabır versin, işiniz çok zor..bebeği olanların zorluklarını dinleye dinleye 1-2 yıl çocuk yapmaktan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende motivasyon falan hiçbir şey kalmadı, ramazanda diyet yapamıyorum..az yiyorum gündüz karnım acıkıyor, çok yiyorum bu defa diyet bozuluyor...sizce ben ramazandan sonra mı diyete başlasam acaba akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…