Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hoşgeldin canımm iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan

vayy süper canım zemuszemus zemuszemus

başlangıç kilonu ve hedefini yazarsan listeye alayım seni hemen olumunekankayizsmile

saolun tatlışlarımm opuyorumnanaktan
ben taraf olmak istemiyorum Özgecim bence yanlış anlamadan kaynaklanmıştır herşey. inanın okumadım bile çok o yüzden yorum yapmayayım da...
Nafım canım iki listede de olsam olur mu? ya da kabul etmezseniz ikisinde de olmam. arada sizlerle sohbete gelirim. çünkü iki tarafta da çok sevdiğim arkadaşlarım var... bence en güzeli bu ayrılığı bitirmek. halledilmeyecek bişe yok ki...

canım iki listede de olsan olur mu bilemiyorum :ecrin_bebek:

biz asla taraf ol demiyoruz canım ama iki tarafa da yazarız diyerek bidaha uğramayanları da gördük

yada daha gelir gelmezz sanki o kadar geyiği kendileri yapmamışşş kendileri

konuşmamış gibi birdenn konu sahibini haklı görenleri ve taraf çıkanları da

gördükk

ben o olaydan sonra o topiğe tek bir yorum yaptım ve kendimce konuyu kapattım buyrunnnnnnnnn

kimseye yalakalık yapmadım gel diyee yerimseniben

sadece topikteki arkadaşlarıma özel mesaj yolu ile ayrıldığımızı ve bizi özlerlerse diye

bulunduğumuz topiğin ismini verdim yerimseniben

kalmak isteyenlere de saygım var yok demedim yada onları hiçe saymadım yerimseniben

tarafıma(taraf olmuşuz ya biz ) insan çekmeye çalışmadım yerimseniben

ben yapılan uyarı haksız da demedim !! bennn konuşma ( uyarma ) şeklini yanlış

bulduğum için eleştirdim ve ayrıldım yerimseniben

hepsi bu

ha bu arada tarafı belli olmayan ve konulardan haberi olmayan tek kişi patiska ydı
oda geldiğine göre yani konulardan haberi olduğuna göre
ister orda kalır ister burda kalır ister ikisinde de kalır
biz artık konuyu kapatalım geriye değil önümüze bakalım :teytey:

açıklama yapman gereksiz canım biz bütün bunları biliyoruz

topiğe girip okuyup kendi topiklerinde yorum yapan arkadaşlara istinaden açıklama yaptım

canım olumunekankayizsmile

sonuçtaa sanalda da olsa bir arkadaşlık kurmuştukk bunu hiçe sayıpp bir nasılsınız

arkadaşlarr neden böyle oldu demeyenlere söyledim olumunekankayizsmile

neyse hani bir laf var ya

" Uğraşamam dünümle ve dünümdekilerle, ben yarınıma bakarım yanımdakilerle " diye işte ondan olumunekankayizsmile

saolun kızlar anlayışınız için...
Naf canım ben de söyleniş tarzından çok hoşlanmadım ama sanırım Binbirrenk yanlış anlaşıldığını düşünüyor.. yani aslında yazı dili yanlış anlaşılmalara da çok müsait malum...

ee nasılsınız? nasıl gidiyor diyet?

ramazan nedeniyle biraz boşladık canım ama toparlanıcaz inşallah olumunekankayizsmile

şimdi çıkmam lazım kusura bakma yarın görüşürüz kaydirigubbakcemile2

sende iyisin umarım kpss ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…