- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.881
ekmek olarak ne tüketiyorsun?normal tost ekmeğimi ?benim tost ekmekleri midemi kaynatıyor genelde
çorumdayım canım.büroyu değiştirme durumum var eğer olursa yeni bürom ile oğlumun kreşi arasında 1 apartman olacak.sahibi yurtdışındaymış.avukatı ile görüştüm adamla görüşüp bana tel.edecek
evet canım leblebisi meşur.severmisin?yaz özelden adresini göndereyim seviyorsan.
merhaba bende aranız yenikatıldım.çoğu türk kadını gibi bede aşırı kilouyum boyum 153 cm kilo is 90.yani obez im.yemek yemeyi seviyorum hemde çok kendimi bildim bileli kilo sorunumvar.zayıflama ilaçlarına verdiği paralrın haddi hesabı yok.en kötüsüde milletin dalga gecmesi.hele bide kıyafet alırken ne zor oluyor resmen ikence.zayıflamam lazım.kızlarım çok üzülüyor.hep aynı tarz giyiniyosun diye kızıyorlar saki çokseceneğimiz varmışgibi.oh be içimi döktüm ne güzel oldu
Günaydın cicciiileer :))
7de kalktım kahvaltı yaptım şimdi eşim gitti , ben de size bakayım dedim ama yoksunuz
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın kızlar.
selam kızlar günaydın uğrayamadım 2 gündür.geçmişide okuyabilirmiyim bilmiyorum :)) regl oldum dün akşam.ve yediklerimi unuttum yaa bilmiyorumkismile neyse bu sabahki kahvaltımı yapınca yazarım.nasılsınız bakalım nası gidiyo oruç fıstıklar
önemli bişey yok ta insan okurken muhabbetin akışına bir kaptırıyor kendini okuyorda okuyor. o bu değil biz burda böyleyiz biraraya gelsek nasıl oluruz düşünemiyorum bile
bugün biryerden tel bekliyorum kızlar dua edinde olumlu sonuç gelsin.
valla uğraşacak birşey yok leblebiyi ben yapmıyorum sonuçta.istersen hemen gönderebilirim.ben biraz çıkıyorum kızlar.duşa girip dışarı çıkcam.veli görüşmem var.fırsat bulursam bürodan girerim artık.öpüyorum
öğle paydosu ben biraz kafamı masaya koyayım
bu arada bugün 3060 mg olan antibiyotiklerimin sonuncusunu içtim yarından itibaren diğer
ilaçlara başlıyorum ekim sonuna kadar onları içicem zemuszemus
bu antibiyotikler çok etkiledi beni ve sanırım kilo aldırdı anlamsız bir şekilde akannehir
akannehir
üzerimdeki rehavet giderse inşallah spora devamm
kızlar ben çıkıyorum sonra yine gelirim
aaa neden
ğünaydın arkadaşalr
günaydın cnm benimde bugün aklımdan geçti
melisle tınkerbell in saatlerine rastlayamıyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?