Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba bende aranız yenikatıldım.çoğu türk kadını gibi bede aşırı kilouyum boyum 153 cm kilo is 90.yani obez im.yemek yemeyi seviyorum hemde çok kendimi bildim bileli kilo sorunumvar.zayıflama ilaçlarına verdiği paralrın haddi hesabı yok.en kötüsüde milletin dalga gecmesi.hele bide kıyafet alırken ne zor oluyor resmen ikence.zayıflamam lazım.kızlarım çok üzülüyor.hep aynı tarz giyiniyosun diye kızıyorlar saki çokseceneğimiz varmışgibi.oh be içimi döktüm ne güzel oldu

ay canım ya özür dilerim biraz geç gördüm.geriye dönük yazılanları okuyordum.maşallah birgün uğramadım dünyanın şeyi konuşulmuş.iyiyim hayatım sen nasılsın?

senin oğlandaki süpürge yapma merakı benimkindede var merak etme.hatta süpürgeye şükübe diyor.bende onun odasıda dahil her yeri süpürüyorum sonra senin odanı süpürmedim herkes kendi odasının temizliğinden sorumlu diyorum oda kendi çapında odasını süpürüyor.

selam kızlar günaydın uğrayamadım 2 gündür.geçmişide okuyabilirmiyim bilmiyorum :)) regl oldum dün akşam.ve yediklerimi unuttum yaa bilmiyorumkismile neyse bu sabahki kahvaltımı yapınca yazarım.nasılsınız bakalım nası gidiyo oruç fıstıklar

günaydın canım.bende regl dolayısıyla oruca ara verdim.valla geçmişe bir girersen çıkamazsın söyleyim.ben dün girmedim dünyanın sohbeti yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…