Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba canım kız nette sorun varken süpürseydin ya evi şimdi konuşurduk azıcık [/QUOTE]
yaaaa evde misafir vardı
nafff
kız elektirikler kesikken nasıl süpürsün kız evi fişi nereye takçak :roflol::roflol::roflol:
ben bugün ne yaptım elektrik kesik olduğunu bildiğim halde telefonu sarj etmeye calışıyorum sarj olmuyo diede sinirleniyorum :roflol:kafa karısıyo bazen-tatlicadiarzu-
1500 sayfamız hayırlı olsun :teytey::teytey: :dance::dance:

vatana millete hayırlı uğurlu olsun

haydii teyy teyyy :roflol: :roflol:

:teytey: :dance::dance::dance::dance::teytey:
alemsiniz kızlar çok güldüm:roflol::roflol::roflol:
iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan

haydii gittimmm

kızlarrr iftarda tatlı yemeyin gözüm üstünüzde hee :tomato:

iyi akşamlar herkese

evet canım yaa maalesef mide ağrısı çok kötü
geceleri girmeye çalışıyorum da çocuk olunca annem laf sokuyo kaydirigubbakcemile3
Şeniz
gell iştee kızz laflarız tırkeelbelimlee od abende çogu zamna geceleri geliyoz arada öglende ugruyomm...hem gece serinlikde ne ğüzell laflanırrr
kaydirigubbakcemile3

iyi insan lafın üstüne gelirmiş melis bak tınkerbell de geldi
oy oyyyy kuşmmgelmişşşş ama ben çıkmışımm görmedimkiiiiiigitmeff hesaplasak böyle rastlaşmazdık demi amaaamafoldumben

iftarda şunları yedim..
şehriye çorbası
yumurtalı kabak yogurt..1kaşık nutelaa:)suu

a evde yürüme bandında akşam 9da yürüyüşe başaldım 10 buçukta bitirdim....

benim bu gün nedense hiç cnm bişey yemek istemedi. 2 grisini biraz peynir gibi abuk subuk şeylerle geçiştirdim bu günü Vişne suyu yapmıştım durmadan onu içiyorum. Bu da bana kilo yapacaktır ama sadece bişeyler içmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…