- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.961
herkese iyi akşamlar hayırlı iftarlar
hadi çıkalım
ben bugün ne yaptım elektrik kesik olduğunu bildiğim halde telefonu sarj etmeye calışıyorum sarj olmuyo diede sinirleniyorum :roflol:kafa karısıyo bazen-tatlicadiarzu-nafff
kız elektirikler kesikken nasıl süpürsün kız evi fişi nereye takçak :roflol::roflol::roflol:
1500 sayfamız hayırlı olsun :teytey::teytey: :dance::dance:
alemsiniz kızlar çok güldüm:roflol::roflol::roflol:vatana millete hayırlı uğurlu olsun
haydii teyy teyyy :roflol: :roflol:
:teytey: :dance::dance::dance::dance::teytey:
iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan
haydii gittimmm
kızlarrr iftarda tatlı yemeyin gözüm üstünüzde hee :tomato:
akalım gülüm şakkıdı
gell iştee kızz laflarız tırkeelbelimlee od abende çogu zamna geceleri geliyoz arada öglende ugruyomm...hem gece serinlikde ne ğüzell laflanırrrevet canım yaa maalesef mide ağrısı çok kötü
geceleri girmeye çalışıyorum da çocuk olunca annem laf sokuyo kaydirigubbakcemile3
Şeniz
oy oyyyy kuşmmgelmişşşş ama ben çıkmışımm görmedimkiiiiiiiyi insan lafın üstüne gelirmiş melis bak tınkerbell de geldi
Selam kızlar
as canım bneimmm
Canım benim bende özledim kaydirigubbakcemile5 Çok zorlama kendimi sağlığın önemli
Bende çok zor kalkmaya başladım sabahları sürekli uyku halindeyim geceleri sıcaktan da zor uyuyorum böylece geç yatıyorum düzenim bozuldu ben ne zaman geç yatıp geç kalksam kilo alırım bilmiyorumkismile
[napımm insan kuşkuda kalıyorr şekerparemm 2ğün tuutp 1ğün mola veriyom işte....buğün gene biraz agrııdı ve çok susuadımm geclerii banada uyuku haram...bitki çayı içiyom uyum dyeee:)
aa meliscim çıkmış bilmiyorumkismile bloğunu dün gece farkettim abone olabiliyormuyuz biz takip etmek için pek anlamadım ama çok güzel tarifler vardı şekerim. Buzluğumda ıspanağım var ıspanaklı mantarı deniycem mutlaka.
dene bolugu dün den 1ğün önce hazırladım daha da yeni tariflerim varr payalaşırım kuşum benim...sen istee yetrrkiiiiiiii daha ne tarifler verr
imm ben snaaa:)ıspanaklı mantar hem kolay pratik hemde hesaplı evde bulunana malzemeler..kaydirigubbakcemile5
yemek tarifleri boluuu canımm:)benimm..ne bloğu benim haberim yok
gell senide ebekliyozz:)melisin bloğu cnm yemek tarifleri paylaşmış.Çok güzel pratik yemekler var
hoşgeldin patiskacım opuyorumnanaktan
midem için içiyodum canım 14 günlük tedavi paketi vermişti doktor bugün onlar bitti çok şükür zemuszemus zemuszemus
midemde de gastrit + yaralar birde yaralarda mikrop varmış endoskopi yapıldı ekim sonuna kadar tedavi görücem :2:
yarından itibaren yine mide ilaçları içicem ama antibiyotik değil en azından sempatiksalakcinni
öyle yani canım :hulya:
kansızlık bende de vardı tedavi görmüştüm o berbat ilaçlardan içmiştim şimdi geçti çok
şükür hiç aksatmadan bence doktora gitmelisin olumunekankayizsmile
naff çok ğeççmiş olsun çok üzüldümm..bir an önce iyleş eminaf sen izmirin neresindesin canımopuyorumnanaktan
geri gelcemm ifatra hazılanım
ee hadi nerdesin :hulya:
ee hadi nerdesin :hulya:
iftarda şunları yedim..
şehriye çorbası
yumurtalı kabak yogurt..1kaşık nutelaa:)suu
a evde yürüme bandında akşam 9da yürüyüşe başaldım 10 buçukta bitirdim....
geldin mi kuşum hihoyyyt
geldin mi kuşum hihoyyyt
afiyet olsun cnm ohh sporunu da yapmışsın ben çok saldım sporu hiç yapmıyorum diyebilirim
dedim uyuduuuu bu pc açık bırakıpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?