Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hoşgeldin patiskacım opuyorumnanaktan

midem için içiyodum canım 14 günlük tedavi paketi vermişti doktor bugün onlar bitti çok şükür zemuszemus zemuszemus

midemde de gastrit + yaralar birde yaralarda mikrop varmış endoskopi yapıldı ekim sonuna kadar tedavi görücem :2:

yarından itibaren yine mide ilaçları içicem ama antibiyotik değil en azından sempatiksalakcinni

öyle yani canım :hulya:

kansızlık bende de vardı tedavi görmüştüm o berbat ilaçlardan içmiştim şimdi geçti çok

şükür hiç aksatmadan bence doktora gitmelisin olumunekankayizsmile

kızlar kusura bakmayın bugün topiği çok ihmal ettim ama şirkette işler karışıktı biraz kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

slm kızlar giremedm nezamandır.nasılsınız???uyku düzenim bozuldu..gece uyuyamadıkça gündüz uyuyorm sizce kilo aldırırmı??hergün yürüyüşe çıkıyorum ama fayda etmiyo gibi sankiCADIARZU

ayrıca dün akşamki menüm 1kase tarhana çorbası.bol salata 1dilim çavdar ekmeği,çok azda patates kızartma,1br ayran
ara-1dilim kek:kedi: 1dilim karpuz..
menüm karıştı iyce
sahurda
1br şekersiz çay
1dilim çavdar ekm.
krem peynir,1domates,1biber,2zeytin

çok geçmiş olsun canım tekrardan... aman aksatma ilaçlarını

merhaba kızlar kaç gündür nette sorun vardı giremedim nasılsınız?
bugün sabahtan beri elektrik kesikti şimdi kalkıp ev süpürcem gelirim yine görüsürüz

slm kızlar giremedm nezamandır.nasılsınız???uyku düzenim bozuldu..gece uyuyamadıkça gündüz uyuyorm sizce kilo aldırırmı??hergün yürüyüşe çıkıyorum ama fayda etmiyo gibi sankiCADIARZU

selam canım hoşgeldin zemuszemus iyiyiz sen nasılsın zemuszemus

gündüz uykusu kilo aldırır diye biliyorum ben dikkatli ol canım eyvahedigeldismile

spor için ayrıca tebrikler olumunekankayizsmile

canım tek kaçamak kek olmuş menünün güzel olması sebebi ile onu görmeyiz biz olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun canım tekrardan... aman aksatma ilaçlarını

sağol canım sende ihmal etme kansızlık kötü bişey olumunekankayizsmile

naf evet ihmal ettin topiği :mymeka:

evettttt suçluyum dövsende haklısın bebişimm :kedi:

merhaba kızlar kaç gündür nette sorun vardı giremedim nasılsınız?
bugün sabahtan beri elektrik kesikti şimdi kalkıp ev süpürcem gelirim yine görüsürüz

merhaba canım kız nette sorun varken süpürseydin ya evi şimdi konuşurduk azıcık

saol canım..ramazanda bişe yapamm diodum ama hergün şükür yürüyorum..yatmadan yarım saat öncede egzersiz.ne kadar dikkat etsekte sporsuz olmuyokaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

slm kızlr
dun ıftar:3kasık pılav bır but ızgara az corba salata
ara:bol karpuz bır dılım tatlı
bır dılım daha
sahur:ıkı kasık pılav az beyaz et azcık musakka
bır suç daha tatlı attım agzıma yıne
tatlılar olamsaydı co gzl olcaktı ama olmadı dayanamıyorum napayım

nafff
kız elektirikler kesikken nasıl süpürsün kız evi fişi nereye takçak :roflol::roflol::roflol:

kızzz bugün demiyorum kii bikaç gündür nette sorun varken süpürseydin ya diyorum şakkıdı bugün elektrikler gelince azcuk dedikodu yapardık

3 tane tatlııı :1shok: ne tatlısı acaba buu açılım alabilirmiyiz efenimm şakkıdı

bende dayanamıyorm tatlı olunca..oyüzden yapmıorumda almıorumda ..dün bikek yedim işte..menün gayet güzel..ama sahurda kahvaltı türü yesen nasıl olur canım hangisi doğru bilmiyorum ama ağır gelmiyomu gece

afım solersem kızarsın dıye adını solememıstım ama srdun yınede sen bak la va (((

ewet kahvaltı truu yemek daha dogru mıdemı agrıtıyor bole yıyınce ıste esım ole yıyınce bende na uyuyorum ama uymucam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…