Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

haa yürüyodum ya kulagımda alet bagırak şarkı söylerken kociş geldii ne yapıyoısun yaa herkez ayakalndı apartmandaaa:roflol:
:roflol: :roflol: allah iyiliğini versin kimi dinliyordun da coştun bu kadar
özgee de gelcektii yaaa gece yokmuu yaff:uhm:

gelirim dedi mi ki zor olur anladım ben
akşamları da kalabalık olsa güzel olurdu.

o vişne suyunu şkersiz yapsaydın yaa kuşum..çok az yemiisn halden düşersinyaff..çorba felen yapp bugday ekmeginle onu yeseneeee:mymeka:

bilmiyorum bu gün nedense hasta gibiyim işte yaptım üstüne hiç bişey istemedim yemek öyle atıştırdım. komposto yaptım aslında o yüzden şekerli Hani almıştım kilo diyordum ya 53 e inmişim ama tekrar.

knedine öyle bakıyosun heee:hulya:biraz ye ee almasın iştee neğüzel..sevinsene..neyin varr pekiiiiiiiiii

koyma kız bu smileyı Bak bundan olabilir içmiyorum ya sigara yemeklerden sonra arıyorum çünkü Oruçluyken anlamadım rahat geçti günler şimdi oruç yok ya cnm istedi içmek Düzene girerim yakında herhalde kaydirigubbakcemile3

niyee bee bek datlu:)ben içiyorum sıgara büğün 4 adet içtim maleseff yaff..

sen bırakırsın inaşalhh kaydirigubbakcemile5

niyee bee bek datlu:)ben içiyorum sıgara büğün 4 adet içtim maleseff yaff..

sen bırakırsın inaşalhh kaydirigubbakcemile5

içiyormusun sende valla deminden beri eşime taklalar atıyorum bir tane içeyim versene diye okadar gün içmedin olmaz diyor
Aslında o içmese ben çokdan bırakmıştım evde birilerinin içmesi kötü. eşin içiyor mu sigara seninde

içiyyorrr kuşumm o ayrı bena yrı bazen ondan çalıyomm:))
sen içme bırakmaya çalışıyosun bakk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…