- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.981
:roflol: :roflol: allah iyiliğini versin kimi dinliyordun da coştun bu kadarhaa yürüyodum ya kulagımda alet bagırak şarkı söylerken kociş geldii ne yapıyoısun yaa herkez ayakalndı apartmandaaa:roflol:
özgee de gelcektii yaaa gece yokmuu yaff:uhm:
benim bu gün nedense hiç cnm bişey yemek istemedi. 2 grisini biraz peynir gibi abuk subuk şeylerle geçiştirdim bu günü Vişne suyu yapmıştım durmadan onu içiyorum. Bu da bana kilo yapacaktır ama sadece bişeyler içmek istiyorum
çay almaya gitmiştim geldim
:roflol: :roflol: allah iyiliğini versin kimi dinliyordun da coştun bu kadar
bengüü sırada sen varsın:))))))))
gelirim dedi mi ki zor olur anladım ben
akşamları da kalabalık olsa güzel olurdu.
bilmiyorum bu gün nedense hasta gibiyim işte yaptım üstüne hiç bişey istemedim yemek öyle atıştırdım. komposto yaptım aslında o yüzden şekerli Hani almıştım kilo diyordum ya 53 e inmişim ama tekrar.
evet canım yaa maalesef mide ağrısı çok kötü
geceleri girmeye çalışıyorum da çocuk olunca annem laf sokuyo kaydirigubbakcemile3
Şeniz
koyma kız bu smileyıBak bundan olabilir içmiyorum ya sigara yemeklerden sonra arıyorum çünkü Oruçluyken anlamadım rahat geçti günler şimdi oruç yok ya cnm istedi içmek Düzene girerim yakında herhalde kaydirigubbakcemile3
niyee bee bek datlu:)ben içiyorum sıgara büğün 4 adet içtim maleseff yaff..
sen bırakırsın inaşalhh kaydirigubbakcemile5
içiyormusun sende valla deminden beri eşime taklalar atıyorum bir tane içeyim versene diye okadar gün içmedin olmaz diyor
Aslında o içmese ben çokdan bırakmıştım evde birilerinin içmesi kötü. eşin içiyor mu sigara seninde
içiyyorrr kuşumm o ayrı bena yrı bazen ondan çalıyomm:))
sen içme bırakmaya çalışıyosun bakk...
bilmiyorum bir gün paketini unutursa evdeaffetmem gibi . şimdilik idare ediyorum da.Şu 15 günü atlatıyım başka bişey istemiyorum sende bırak aklinialirimsmile
ben sana hemein yolum:)ay ne kötüymmeyvahedigeldismile
yok kuşum bırakamm seviyoz birbirimiziizkaydirigubbakcemile3
Bu gece çok ıssız buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?