Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

lorlu reçel mi
benim bildiğim o lorlu peynirdi kaydirigubbakcemile3

bak kendimi uzaylı gibi hissettirme bana yaa :roflol: :roflol:

izmirde tatlı lorun üzerine reçel döküp yeriz biz canım cokacimcoook kahvaltı salonlarında da ikram edilir (serpme kahvaltı ise ) genelde üzerine karadut reçeli dökülür ama ben çileği de çok severim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

göndereyim mi sana sositososito sositososito

gnydn kızlar ıftar:az corba az nohutlu pılav corbayla zcık pıde salata
ara:karpuz
yuruyuusm var
gece:az pıde ve nohut
2-3 dılım karpuz

bu arada ıstanbulda yagıs varmıydı gece kızlar ıstanbullular???

bizim şirkettekiler elazığdan mı erzurumdan mı ne tulum peyniri getittiriyorlardı
bende alayım bi deneyeyim nasıl bişi dedim
15 lira verdim
dün bi baktım annem tadını beğenmemiş
sigara böreği sarıyor

tmm cnm saol
sankı sımdı dısardan ses geldıde kadınalr bagıraamk konusuyorlardı
gece cok yagmıs ıstanbulda dıye acaba burdamı yagmıs bı bakayım camdan cok serın de suan burası

aaa merak ettim şimdi haaaaaa
bende çilek reçelini severim ama lor mor ilk defa duydum

dün alık kargocu sinir etti beni bozulmazsa yollarım ben sana herkes beğenmez ama ben seviyorum canım zemuszemus

ayyyy size bişey anlatıyım da gülün çok komik yaaaaa
sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:

sen beğenmişmiydin barimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

günaydın cnm afiyet olsun

günaydın kızlar.nazlım sorma yaa dün bi uğradım bugün ancak vaktim oldu tabi net gtmezse.gün kardeşimin kyk başvurusunu yapcaktım evde yapamadım bi iki komşuya gittim belki bizim nettendir die onlardada yapamadım interbet kafeye gittim yine olmadı.neyse gece kalktık sabaha karşı işte.meğer yoğunluktan siteye girilmiyomuş.gece yaptık çok şükür hallettik ya.
dün akşam:bi kepçe yayla çorbası ve 7-8 kaşık kadar kabuska,bi kase cacık.

Arkadaşlar oruç tutan arkadaşlarımız bu akşam iftardan önce tartılıp yarın bildirim yapacaklar zemuszemus zemuszemus

Oruç tutamayan arkadaşlarımız yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yapacaklar zemuszemus zemuszemus

Regl döneminde olan arkadaşlar oluşan şişlik ve su toplaması nedeni ile bu hafta kilo bildirimi yapmayabilirler zemuszemus zemuszemus

günaydın canım hoşgeldin bayanssulusmile

mervem hadı haıyrlı olsun cnm bolum neydı hangı sehır???

naf cnm gecen hafta bende de o sekılde sıslık vardı sanırım ama bıldırım yaptım bu haftada gıttı sanırım hemdeyememe ragmen gzl verdım kendım ce az dıkkat ettım bıde yanı

günaydın canım hoşgeldin bayanssulusmile

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

ordu canım.bölümü tarih.formasyon alır öğretmenlik falan olur die hayal ettik ama pek gönüllü deil polis olcam diye koymuş kafasına.hakkında hayırlısı olsun artık.

aaaa çok iyiyiymiş bu hafta bildirim yapmayacam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…