Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hadın ınsallah cnm bende gzl verdım cnm sadece azcık dıkkat ettım ıftardan osnra yuryusum oldu bı o var yanı bakalım bayrama 63ü gormek ıstıyorum 63ütemmuza ıstemıstım amaolmadı ıdet yapamayınca kaldı bayrama balaım

ben sana güveniyorum senin azminde az deil yani maşallah sana 2 çocuklu fıstık gibi hatunsun sen. :lepi:
kızlar naf bizde saygısızca küstahça konuşmalar olmaz
biz dostuz biz birbirimizi seviyoruz demek istedi

anladım canım teşekkür ederiz. olumunekankayizsmile

kizlar oyelken ceza verilecek ilo alana demisti bugun?bende ne cezasi dedim o da o an kafamiza ne eserse dedi..bende hafta topige girmeme cezasi yok cok agir oldu bu dedim sakasina naf da oyle kustahca konusmalar olmaz burasi hepimizin topigi demis..bende uzerime alindim bir an oyle demek istememistir mutlaka...ama boyle bir fikir sundugum icin (saka olarak tabi) uzerime alindim dogal olarak..neyse onemli bisey yok merak etmeyin...

kizlar uyku oructan kaynaklaniyor sanirim bugun bendede var cok uyku..ama uyursam oglum uyurken buraya giremem o yuzden uyumadim aslinda benimde cok uykum var...

tmm canım...senin bişeye alındıgını anladık üzüldük o yüzden sorduk
bu arada panik yapmayın kesin ceza bana gelcek kaydirigubbakcemile3

sen sabahtan ber kendine suç ortagı arıyon.söle bakim ne kaçamaklar yaptınn klava:

ayyy ebnde dayanamadım gerı geldım ama uyumamlazım kesın ama sızden ayrılamıyorum napayım
3gundur oglumgecelerı uyumuyor bende bıde sahura kalkıyoruz namazı bekle ıyıce gec oluyrorkalıyorm uykusuz ıyıce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…