- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.181
ayyy ebn cekıldım zaten senı gorunce cekılıyorum
sen hala lokumsun lokuummm Şeniz teşekkür ederim yaa inan böyle şeyler duydukça daha da azimleniyorum :kedi:
noldu cnm ya anlayamım ben sasırdım smdı
ne demek istedin canim anlayamadim..ben kustahcami konustum simdi yani???:sm_confused:
baktım oraya ingilizce hersey bi video var ordan mı takip ediyosun
evet mehaycım konu geride kaldı ama bende anlamadım noldukine.
yok bebişim seninle ilgili değil
evet cnm o videoları indiriyorlar
yok kızlar sizinle alakalı değil bu konu naf birilerine taş attı
ben sana güveniyorum senin azminde az deil yani maşallah sana 2 çocuklu fıstık gibi hatunsun sen. :lepi:hadın ınsallah cnm bende gzl verdım cnm sadece azcık dıkkat ettım ıftardan osnra yuryusum oldu bı o var yanı bakalım bayrama 63ü gormek ıstıyorum 63ütemmuza ıstemıstım amaolmadı ıdet yapamayınca kaldı bayrama balaım
kızlar naf bizde saygısızca küstahça konuşmalar olmaz
biz dostuz biz birbirimizi seviyoruz demek istedi
kızlar cpok uyku bastırdı ben bıraz uyumamlazım oglum uyurken bende kestıreyım az gırumek uzere bb
yok bebişim seninle ilgili değil
evet cnm o videoları indiriyorlar
yok kızlar sizinle alakalı değil bu konu naf birilerine taş attı
kızlar naf bizde saygısızca küstahça konuşmalar olmaz
biz dostuz biz birbirimizi seviyoruz demek istedi
bu arada panik yapmayın kesin ceza bana gelcek kaydirigubbakcemile3
tmm canım...senin bişeye alındıgını anladık üzüldük o yüzden sordukkizlar oyelken ceza verilecek ilo alana demisti bugun?bende ne cezasi dedim o da o an kafamiza ne eserse dedi..bende hafta topige girmeme cezasi yok cok agir oldu bu dedim sakasina naf da oyle kustahca konusmalar olmaz burasi hepimizin topigi demis..bende uzerime alindim bir an oyle demek istememistir mutlaka...ama boyle bir fikir sundugum icin (saka olarak tabi) uzerime alindim dogal olarak..neyse onemli bisey yok merak etmeyin...
bu arada panik yapmayın kesin ceza bana gelcek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?