- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.201
niye ne suc isledin bakem ??dök icini??
kizlar uyku oructan kaynaklaniyor sanirim bugun bendede var cok uyku..ama uyursam oglum uyurken buraya giremem o yuzden uyumadim aslinda benimde cok uykum var...
ayyy ebnde dayanamadım gerı geldım ama uyumamlazım kesın ama sızden ayrılamıyorum napayım
3gundur oglumgecelerı uyumuyor bende bıde sahura kalkıyoruz namazı bekle ıyıce gec oluyrorkalıyorm uykusuz ıyıce
saolasin canim benim..tmm canım...senin bişeye alındıgını anladık üzüldük o yüzden sorduk
sen sabahtan ber kendine suç ortagı arıyon.söle bakim ne kaçamaklar yaptınnklava:
ya iftarda ne bulursam yiyom işte sporda yoklmaz: mafoldumben
bende yaa ölüyom uykusuzluktan ohaoldumsmile
kız gitsene yat yürüüüüüüüüüü hadiiiii
naf ve oyelken
lapa 2 günlük bi detoks normalde.genelde adet döneminin son iki günü yapılıyo ki vücut su toplamasın die.ama ben ramazanda önce haftada bir yapıyodum.pirinçten yapılıyo kızlar.nası başlasam anlatmaya.bakın normalde 2 günlük bi detoks ama ben bi gün yapıorum çünkü ilk gün verdiriyo sadece.ikinci gün bişey verdirmiyo.1 günde 1 kilodan aşağı verdiriyo.vucuttaki ödemleri attırıyo.bi günde 3 öğün yiyosun.her öğün için 1 küçücük çay bardağı pirinci 3 çay bardagı suylayağsız tuzsuz haşlıyosun ve istenilen yeşilllik domates salata ve baharatla karıştırıp yiyin.aralarda meyve çay kahve yiyebilirsiniz
maşallahh hatun dediğin böyle olur işte vereliniortak hem iş hem bakım :))))
slm kızlar nasılsınız ben geldiiim muhabbet koyu yine:):hulya:
ayr dün akşamki iftar menüm
1kase tarhana çorbası,bol salata
2 tane biber dolma.1dilim karpuz..yarım saat sonrada sirkeli su içtim..
ara-incir,1br şekersiz çay,ardından yürüyüş
yatmadan öncede yarım saat egzersiz...kaydirigubbakcemile2
sahurda yine 2tane dolma ve yoğurt.. dolma çokmu olmuş yaaCADIARZU
kaydirigubbakcemile3 tmm naf başladı yine oje sürmeye sempatiksalakcinni şekerim biraz hava alsın tırnakların sararmıyor mu
Selam kızlar, bugünden itibaren yediklerime dikkat ederek ve egzersiz yaparak kilo vereceğim. 1 saat önce uyandım ve süt eşliğinde bir kase nesfit yedim. porsiyonu küçük tuttuğum için fazla doyurmadı sanki ama birkaç saat snra acıkırsam yoğurdun içine salatalık doğrayip yiyeceğim...
herkese kolay gelsin...
teşekkür ederim... 54 ile başlıyorum ama boyum çok kısa (1.52) ve iki sene içinde 10 kilo aldım yani iki sene önce 44 kiloydum. tabi o kiloma geri dönmek istemiyorum o da sağlıklı değildi ama 49-50 kiloya düşmeyi planlıyorum...
merhabalar kızlar nasılsınız
nasıl gidiyor ramazan
özgecim sen nasılsın tatlımopuyorumnanaktan
akupuntur yapan zayıflama küpesi varmış:roflol: tokluk hissi veriyomuskaydirigubbakcemile3 duyan var mı aranızda
selam kızlar.nasılsınız?
kızlar görüşürüz bende çıkıyorum biraz leslie yapıyım kaydirigubbakcemile2
ne demek istedin canim anlayamadim..ben kustahcami konustum simdi yani???:sm_confused:
kızlar naf bizde saygısızca küstahça konuşmalar olmaz
biz dostuz biz birbirimizi seviyoruz demek istedi
kizlar oyelken ceza verilecek ilo alana demisti bugun?bende ne cezasi dedim o da o an kafamiza ne eserse dedi..bende hafta topige girmeme cezasi yok cok agir oldu bu dedim sakasina naf da oyle kustahca konusmalar olmaz burasi hepimizin topigi demis..bende uzerime alindim bir an oyle demek istememistir mutlaka...ama boyle bir fikir sundugum icin (saka olarak tabi) uzerime alindim dogal olarak..neyse onemli bisey yok merak etmeyin...
öyle bişey asla olmaz canım :umursamaz: burası hepimizin topiği kimse
kimseyi kovamaz, küstahça konuşamaz opuyorumnanaktan
selam kızlar bütün kızlar toplanmıs
oyyy hamaratım benım oğluma alsam he m kucuk hem nısanlancan olmıcak yanı bari senın gıbıhaarat olsun ınsallah gelınım benım de
ayyy gelınım derken bıle bı tuhaf oluyrum ya
kızlar çamaşır ascam.bulaşıkları yerleştircem makinadan.sonrada az elişi yapim kaç gündür almadım elime.görüşürüüzzzz
ya bide sürekli uykum var benim
yatıyorum ama uyuyamıyorum kucamda da ppc sızden ayrılamıyorum
öyle deme mehay ya ramazan bitince bayram
bayramdan sonraki hafta da düğün var
kıyafet diktiriyorum zayıflamam lazım benimmmmmm
öyle deme mehay ya ramazan bitince bayram
bayramdan sonraki hafta da düğün var
kıyafet diktiriyorum zayıflamam lazım benimmmmmm
Naf im durum anlasilmistir sen isini ferah tut canim...bir an yanlis anladim sanirim...:1hug:
kızlar çıkmam lazım çok işim var ve 2 saat kaldı özge sağolsun yanlış anlaşılma var dedi diye hemen geldim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu arada öğle menüm
tek porsiyon köfte
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak ayran
ara
2 ceviz
ve şimdiki ara da erik olacak 2 yada 3 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?