Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım saolun en guzellere daha ıyılerı sızlerın olsun ınallh

bu arada bır bıldırımde benden gelsın aksam aksam 64,4 bu arada 500gr.daha vermıstım ama tatlıları yıyınce gerı geldı hemen ama bunadda sukur edıyorum bakalım bu hafta hedefım 63,5 ınsallah dokuleleım bakalım kızlar kım ler nerelerde :)))

selam cicileeer :)
Nazlı arabanız hayırlı olsun canım,kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.
Egecim sana da hayırlı olsun bol kazançlar inşallah büronda

ben 7 8 ayda 17 ciwarında kilo werdim oncelikle seker ve tuzu tamamen kestim tuzu yediğim yemeklerden sekeride mayvelerden karşılıoruz zaten mekik cekmek çok önemli birde yeşil çay biberiye we kiraz sapı bi deneyin

kızlar bugünkü iftar menüm
1kase çorba,1dilim çavdar ekmeği,salata,hurma
ardından bi dilim karpuz ve 1tanede çikolatalı goflet yedim:kedi:
ardından yarım saat yürüyüşe çıktım biraz öncede 15 dk egzersiz yaptım yatıyorum artıkmirmirmirmir
buarada şimdiden bildirimimde yapayım 63 kiloydum nafcım 61 olmuşum 2 kilo vermişim ya çok şaşırdım sevindimde..

ğüzeel menüü afiyet olsun.:hulya:

iftar mneüsüünde yediklerim çorba su

cnm çok az yemişsin ya olur mu böyle :mymeka:

sende çok az yemişsin bence ama çok iyi kilo vrmişsin tebrik ederim haftanın birincisi kesin sensindir vereliniortak

şurda msn deki titreşim gibi bişey olsaydı :roflol: dürterdik birbirimizi.. kesin oyun oynuyorsun

evet harika olurdu bence de boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…