- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.781
kime didin ki sen bu cümleyi nazlıcım yaf ...
annamadı bennn :bbo:
selam kizlar nasilsiniz???
dun geceki sahur menumu yaziyorum ondada degisiklik oldu...
ceyrek ekmekten az ekmegin arasina 2 dilim salam 2 dilim beyaz peynir ve 2 marul yapragiyla guzel bir sandvic ve cay...
ogluma sinirlenmiyorumki canim bana yardim etmeyen esime ve herseye yetisemeyince kendime sinirleniyorum ben..bebisim ne anlar daha 10 aylik...boshayallersmile
ewet cnm sana dedım :)
h.g cnm menun gzl bencede
bencede fazla deıl nafım bu arada senın menun de cok gzl yanı
Abartmamışmıyım yani..
yedikten sonra vicdan azabı duydum ama napayım düşüp bayılmaktan iyidir dedim...
iftarda az yiyorum ama ben...
Dün eşimde yoktu iftarda.. önceki günden kalan kızartma vardı 2 dilim ekmekle onu yedim, bir kasede yoğurt...yatmadan öncede 1 elma 1 şeftali yedim... Cok dğeil di mi, iftar için??
kızlar ben cıkıyorum kuzucularımın karnını doyurayım
okullar yaklastıkca bana bı sıkıntı basıyor zaten bırı okula baslıcak sabahcımı oglencımı servısı nasıl olcak oburku daha bır yasında asıl tasıcam babannesıne kısta kıyamette co hassas bı cocuk hemn nem kapıyor en ufak bıseyden (astımı da var )ınsallah bu yıl atlatırız
onun ıcın bu gunlerın tadını rahatlıgını cıkarmak ıstıyorum onlar ıcın de kendım ıcınde
gorusmek uzere kızlar duramam gelırım bengene
güllaç mı var akşama....
nirdeydi snein ev Nafcım yaa
gulsu benı de al yanına cnm beraber basalım tatlı kokusu aldık ya ....
selam kizlar nasilsiniz???
dun geceki sahur menumu yaziyorum ondada degisiklik oldu...
ceyrek ekmekten az ekmegin arasina 2 dilim salam 2 dilim beyaz peynir ve 2 marul yapragiyla guzel bir sandvic ve cay...
supersin naf cim:lepi:
tabi canım o anlamaz da ben daha küçük çok fazla evin dağılmıyordur sen 1 sene sonra falan gör evinin halini demek istiyorum :))
sağol nazlım opuyorumnanaktan
abartmamışsın canım zemuszemus zemuszemus
kızartmayı çok tüketmemeye çalış sonuçta yağda pişiyo olumunekankayizsmile
gülegüle canımm Allah sabır versinn vallahi çocuk büyütmek zor iş kafamçokkarıştı
atakent bostanlı tarafında canım buyur gell
hemde muhallebili yaptım zemuszemus zemuszemus
gelin gelinnnn olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile hepimize yeterrr
selam canım hoşgldin iyiyiz sen nasılsın mehaycım opuyorumnanaktan
yoğurt yada bi meyve yeseydin keşke canım az geldi bana yediklerin :hulya:
sağol canım sende süpersin :lepi: :lepi:
mehayım yazmıstım cnm arkada
tahmin edebiliyorum aslinda tek derdim evin dagilmasida degil dagildimi hemen topluyorum yine dagiliyor yine topluyorum yoruluyorum ama beni en cok yoran yeni emekliyen ve yurumeye calisan bebegin pesinde oruclu oruclu kosmak cok zor oluyor hem ruhen hem fiziksel olarak cok yoruluyorum ...iftardan sonra kendimi zor atiyorum yataga inan....:1no2:esimde arada sevmek icin aliyor geri getiriyor hemen kucagima oturtuyor orucluyum diyor sanki ben degilim...:dilcikar:
canim meyvede kalmadi evde boshayallersmilealsveris sart olduşutarafagitti
ne bilim duruyom bebem ya :))iyiyim bende cnm sağol zemuszemus zemuszemus
sahurda nasıl yemeden duruyosun hakikaten ya guclubacismile guclubacismile
gazozlar tatlılarr havada uçuşmuş yine nazlım
iyiyim bende cnm sağol zemuszemus zemuszemus geçer geçerrr valal ömür geçiyo sempatiksalakcinni beni görende 70 yaşında sanacak :roflol: :roflol:
mervee sen bu kadar kiloyu böyle mi verdin canım vallahi süper azimm olumunekankayizsmile
mehayım yazmıstım cnm arkada
ayy ne zor yaaa Allah yardımcın olsun canım olumunekankayizsmile
erkek değil mi sev sev at annesine hepsi aynı :mymeka:
evett sen çocuk bakıyosun eşin yapıversin alışverişi dimi ama sengözlerimebaksanab
ne bilim duruyom bebem ya :))
aşıklar buluşmuş :asigim:
tahmin edebiliyorum aslinda tek derdim evin dagilmasida degil dagildimi hemen topluyorum yine dagiliyor yine topluyorum yoruluyorum ama beni en cok yoran yeni emekliyen ve yurumeye calisan bebegin pesinde oruclu oruclu kosmak cok zor oluyor hem ruhen hem fiziksel olarak cok yoruluyorum ...iftardan sonra kendimi zor atiyorum yataga inan....:1no2:esimde arada sevmek icin aliyor geri getiriyor hemen kucagima oturtuyor orucluyum diyor sanki ben degilim...:dilcikar:
ama ben cıkıyorum pıl bıtıyor mutfaktayım bıde gorusuruz sonra bb
eee erkek milleti işte aklinialirimsmile
:mymeka::mymeka:
zaten o yapiyor genelde ama bende insanim bende gitmek istiyorum alisverise hava almak icin maasim gelsin gidicez birlikte....arabayla gidiyoruz zaten yorulmuyorum.....eve tikilip kaldim zaten dort duvar arasinda bunaldim....
ama ben cıkıyorum pıl bıtıyor mutfaktayım bıde gorusuruz sonra bb
vur kız vur hızlı vur alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?