Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kime didin ki sen bu cümleyi nazlıcım yaf ...
annamadı bennn :bbo:

ewet cnm sana dedım :)

selam kizlar nasilsiniz???
dun geceki sahur menumu yaziyorum ondada degisiklik oldu...
ceyrek ekmekten az ekmegin arasina 2 dilim salam 2 dilim beyaz peynir ve 2 marul yapragiyla guzel bir sandvic ve cay...

h.g cnm menun gzl bencede

ogluma sinirlenmiyorumki canim bana yardim etmeyen esime ve herseye yetisemeyince kendime sinirleniyorum ben..bebisim ne anlar daha 10 aylik...boshayallersmile

tabi canım o anlamaz da ben daha küçük çok fazla evin dağılmıyordur sen 1 sene sonra falan gör evinin halini demek istiyorum :))

bencede fazla deıl nafım bu arada senın menun de cok gzl yanı

sağol nazlım opuyorumnanaktan

abartmamışsın canım zemuszemus zemuszemus

kızartmayı çok tüketmemeye çalış sonuçta yağda pişiyo olumunekankayizsmile

gülegüle canımm Allah sabır versinn vallahi çocuk büyütmek zor iş kafamçokkarıştı

güllaç mı var akşama....
nirdeydi snein ev Nafcım yaa

atakent bostanlı tarafında canım buyur gell

hemde muhallebili yaptım zemuszemus zemuszemus

gulsu benı de al yanına cnm beraber basalım tatlı kokusu aldık ya ....

gelin gelinnnn olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile hepimize yeterrr

selam kizlar nasilsiniz???
dun geceki sahur menumu yaziyorum ondada degisiklik oldu...
ceyrek ekmekten az ekmegin arasina 2 dilim salam 2 dilim beyaz peynir ve 2 marul yapragiyla guzel bir sandvic ve cay...

selam canım hoşgldin iyiyiz sen nasılsın mehaycım opuyorumnanaktan

yoğurt yada bi meyve yeseydin keşke canım az geldi bana yediklerin :hulya:

supersin naf cim:lepi:

sağol canım sende süpersin :lepi: :lepi:

tabi canım o anlamaz da ben daha küçük çok fazla evin dağılmıyordur sen 1 sene sonra falan gör evinin halini demek istiyorum :))

tahmin edebiliyorum aslinda tek derdim evin dagilmasida degil dagildimi hemen topluyorum yine dagiliyor yine topluyorum yoruluyorum ama beni en cok yoran yeni emekliyen ve yurumeye calisan bebegin pesinde oruclu oruclu kosmak cok zor oluyor hem ruhen hem fiziksel olarak cok yoruluyorum ...iftardan sonra kendimi zor atiyorum yataga inan....:1no2:esimde arada sevmek icin aliyor geri getiriyor hemen kucagima oturtuyor orucluyum diyor sanki ben degilim...:dilcikar:

canim meyvede kalmadi evde boshayallersmilealsveris sart olduşutarafagitti

ayy ne zor yaaa Allah yardımcın olsun canım olumunekankayizsmile

erkek değil mi sev sev at annesine hepsi aynı :mymeka:

canim meyvede kalmadi evde boshayallersmilealsveris sart olduşutarafagitti

evett sen çocuk bakıyosun eşin yapıversin alışverişi dimi ama sengözlerimebaksanab

ne bilim duruyom bebem ya :))
mehayım yazmıstım cnm arkada

aşıklar buluşmuş :asigim:

zaten o yapiyor genelde ama bende insanim bende gitmek istiyorum alisverise hava almak icin maasim gelsin gidicez birlikte....arabayla gidiyoruz zaten yorulmuyorum.....eve tikilip kaldim zaten dort duvar arasinda bunaldim....

eee erkek milleti işte aklinialirimsmile

zaten o yapiyor genelde ama bende insanim bende gitmek istiyorum alisverise hava almak icin maasim gelsin gidicez birlikte....arabayla gidiyoruz zaten yorulmuyorum.....eve tikilip kaldim zaten dort duvar arasinda bunaldim....

o zaman başka tabi canım hava almak seninde ihtiyacın sonuçta opuyorumnanaktan

ama ben cıkıyorum pıl bıtıyor mutfaktayım bıde gorusuruz sonra bb

gülegüle cnm :hulya:

vur kız vur hızlı vur alsanaalsanasmile

özgenin duyguları kabardı :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…