Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende eşim evde olduğu için spor filan yapamıyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ben yie veremiycem gibi görünüyo ama bakalım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Tamam Naf bunu sen istedin ...
sahurda neler yediğimi acıklıyourm...
--ceyrek ekmekten fazla yarım ekmekten az kaşarlı-domatesli tost..
--1 bardak duble cay.. 1 tatlı kaşıgı seker kattım içerken,şekersiz istemedi canım bu kez
--1 domates,2 biber...
--üstüne 1 şeftali
--1 bardak süt
--2 su bardağı su

utanacagım kadar varmış di mi

anammm bu kadarcık mı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ekmeği dilim olarak

düşünürsek 3 dilim filan yapar bu durumda fazla kaçırdığın tek şey ekmek olur cnm öyle

abartılmış bir menü değil bence kaydirigubbakcemile5 ciddiyimmmmm olumunekankayizsmile

Dün cok acıktım ve susadım Nafcım...
O yüzden fazla yedim bugun..uyuyarak yedim ve zorla yedim..
süt ve seftaliyide akşam haberlerinde duydum susuzluğu gideriyormuş...
bugun iyiyim ama, sindirim problemi yaşıyorum şu anda..midem de taş var sankim

öğleden sonra geçer canım sıkma canını opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan mide boşaldıkça rahatlar olumunekankayizsmile

Abartmamışmıyım yani..
yedikten sonra vicdan azabı duydum ama napayım düşüp bayılmaktan iyidir dedim...

iftarda az yiyorum ama ben...
Dün eşimde yoktu iftarda.. önceki günden kalan kızartma vardı 2 dilim ekmekle onu yedim, bir kasede yoğurt...yatmadan öncede 1 elma 1 şeftali yedim... Cok dğeil di mi, iftar için??

kızlar ben cıkıyorum kuzucularımın karnını doyurayım
okullar yaklastıkca bana bı sıkıntı basıyor zaten bırı okula baslıcak sabahcımı oglencımı servısı nasıl olcak oburku daha bır yasında asıl tasıcam babannesıne kısta kıyamette co hassas bı cocuk hemn nem kapıyor en ufak bıseyden (astımı da var )ınsallah bu yıl atlatırız
onun ıcın bu gunlerın tadını rahatlıgını cıkarmak ıstıyorum onlar ıcın de kendım ıcınde

gorusmek uzere kızlar duramam gelırım bengene

selam kizlar nasilsiniz???
dun geceki sahur menumu yaziyorum ondada degisiklik oldu...
ceyrek ekmekten az ekmegin arasina 2 dilim salam 2 dilim beyaz peynir ve 2 marul yapragiyla guzel bir sandvic ve cay...

Haaa annadım...
bana yazdun sanursam..
ama iştahım olmuyor ki işte... napayım.. sahurda zorla yiyiyorumda acıkıp susamayayım diye...
iftarda iştahım olmuyor...eşimde olmayınca o kadarını zorla yedim inan...
bugun daha iyi yerim ama çorbası,salatası,turşusu,yemeği,pilavı.....
belkim dışarı cıkarız...

supersin naf cim:lepi:

selam kizlar nasilsiniz???
dun geceki sahur menumu yaziyorum ondada degisiklik oldu...
ceyrek ekmekten az ekmegin arasina 2 dilim salam 2 dilim beyaz peynir ve 2 marul yapragiyla guzel bir sandvic ve cay...
hoşgeldin mehay...
nasıl duracaksın akşama kadar 16 saat nerdeyse..
benm yediğimin 1/3 yemişisn sen ....
Süper derecede az bence sahur için... dikkat et kendine, şekerin falan düşmesin Mehaycım

ogluma sinirlenmiyorumki canim bana yardim etmeyen esime ve herseye yetisemeyince kendime sinirleniyorum ben..bebisim ne anlar daha 10 aylik...boshayallersmile

tesekkurler kizlar ekmegi azaltayim o zaman...a.s

hoşgeldin mehay...
nasıl duracaksın akşama kadar 16 saat nerdeyse..
benm yediğimin 1/3 yemişisn sen ....
Süper derecede az bence sahur için... dikkat et kendine, şekerin falan düşmesin Mehaycım

yok canim cok bile geldi hala sindiremedim inan ben sahurda ekmek yedimmi sabaha kadar uyuyamiyorum agridan karnim patliyacak gibi oluyor sanki...ben daha gecen seneye kadar sahurda hic bisey yiyemezdim midem cok hassas bulanti oluyordu gece yiyip yatinca...yine bu sene yiyorum oncekilere bakarak...o kadar rahatsiz olmuyorum...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…