- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.881
evet canım durdu.78le 76,5 arası gittim geldim.3 hafta hatta bir ay hemen hemen.ama bi vermeye başladım gidiyo tıkır tıkır.inat ettin kilo vermem durdu die vazgeçmedim hiç.
dolmaya bayilirim. ben adetli oldugum icin saat 18.00 yemek yedim..
2 dilim lazanya yedim....
yarindan itibaren oruc tutmaya basliyacagimmmm....
tsk ederim cevabin icin.. benim annem 86 kilodan 75 kiloya dustu fakat 4 aydir tik yok. onun adina sordum. peki ne yapmasi lazim. dahami az yemesi lazim....???
tırkeelbel 2 nerdesinnnnnnnnnalsanaalsanasmile
asıl sen nerdesin alsanaalsanasmile dün bütün gün sana baktım gelmedin hiç mafoldumben
Evlilik yıldönümün kutlu olsun Nafcım nİce senelere canımkızlar bende çıkıyorum kocam almaya gelmiş beni opuyorumnanaktan bugün evlilik yıl dönümümüz de azcuk :asigim: :asigim:
öptüm sizi hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan
canım hakket mervenin dediği gibi hareket oldumu anında gidio..
seni çok özeledim ama ben( hiç biyere gitmee :gitme:
yarın benimde evlilik yıldönümümm naff çok mutlu oll...:asigim:
bğünde agrıdı ama çok deil....Bende seni canım benim :1hug: Bir ara aklıma midesimi kötüleşti geldi. Aman iyi ol Şeniz
bğünde agrıdı ama çok deil....
süt içiyorum balaaŞeniz
Dikkat et tatlım bende doğru düzgün girmedim zaten kk ya. Dün ablam taşındı ona
evet göremedimm seniii dünde ben yoktumbakınıyorum bu glemişşdedimmmolumunekankayizsmile
nedense 26 kalmış. kaydirigubbakcemile3 25 dk geçmiş bile evlilik yıldönümün şimdi kutlasana eşini a.s.yokk kızz 25:))
Yarın aldığın siyah elbiseni mi giycen kuşum :hulya:
nedense 26 kalmış. kaydirigubbakcemile3 25 dk geçmiş bile evlilik yıldönümün şimdi kutlasana eşini a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?