Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet canım durdu.78le 76,5 arası gittim geldim.3 hafta hatta bir ay hemen hemen.ama bi vermeye başladım gidiyo tıkır tıkır.inat ettin kilo vermem durdu die vazgeçmedim hiç.

tsk ederim cevabin icin.. benim annem 86 kilodan 75 kiloya dustu fakat 4 aydir tik yok. onun adina sordum. peki ne yapmasi lazim. dahami az yemesi lazim....???

[[QUOTE=nazlıbahar;14856625]eweee benımde ıftar menum bıraz tavuklu pılav meyve suyu ve karpuz
ara:bır tatlı bır kac çito s atıstırdım

gece de kahvaltı dusunuyorum[/QUOTE]

tatlısızda yapamıyusunnnkaydirigubbakcemile3

tsk ederim cevabin icin.. benim annem 86 kilodan 75 kiloya dustu fakat 4 aydir tik yok. onun adina sordum. peki ne yapmasi lazim. dahami az yemesi lazim....???

canım daha az yemesi gerekmiyo tabiki yediklerine dikkat etmesi gerekiyo.bilmiyorum k kuzum şunuda yaptım diyebilsek pek bişeyim yok.haftanın bi günü pirinç lapası yapsın annen.ve 5 i bi yerde zayıflama çayı al aktrdan.sakın sallama alma.otların kendisini al demle süz içir.faydaını göreceğine inanıyorum.

kızlar bende çıkıyorum kocam almaya gelmiş beni opuyorumnanaktan bugün evlilik yıl dönümümüz de azcuk :asigim: :asigim:

öptüm sizi hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan
Evlilik yıldönümün kutlu olsun Nafcım nİce senelere canım
canım hakket mervenin dediği gibi hareket oldumu anında gidio..

Evet cnm spor yaparsan veriliyor yediklerine de dikkat edersen vermemek için bir sebep yok bende böyle verdim bir kaç hafta 2 kilo, zaten paylaşmıştım da. yerimseniben Merve şok oldum deyince acaba yeni bir şey mi denedi diye kür falan mı yaptın dedim. çünkü biz diğer topikde durduğunu hissedince meyve detoksu yapıyorduk geçen de pirinç lapası falan lafı geeçiyordu o yüzden sordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…