- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.921
dün bir arkadaşımı gördüm inanamadı sen çok zayıflamışsın yüzün bile küçücük kalmış dedi kaydirigubbakcemile3 kız durup durup ayyy inanamıyorum yaa dedi kaydirigubbakcemile3
yıl dönümünüzü kutlarım canım eşinle beraber daha nice yıllar sizinle olsunkızlar bende çıkıyorum kocam almaya gelmiş beni opuyorumnanaktan bugün evlilik yıl dönümümüz de azcuk :asigim: :asigim:
öptüm sizi hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan
canım sende aramıza hoşgeldin sende baya vermişsindolmaya bayilirim. ben adetli oldugum icin saat 18.00 yemek yedim..
2 dilim lazanya yedim....
yarindan itibaren oruc tutmaya basliyacagimmmm....
senide tebrik ederim canım nice nice senelereyarın benimde evlilik yıldönümümm naff çok mutlu oll...:asigim:
hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:dün bir arkadaşımı gördüm inanamadı sen çok zayıflamışsın yüzün bile küçücük kalmış dedi kaydirigubbakcemile3 kız durup durup ayyy inanamıyorum yaa dedi kaydirigubbakcemile3
günaydın canımgünaydın kızlarrrr
günaydın canımGünaydınlar...
hayırlı sabahlarrr opuyorumnanaktan
gunaydin herkezee
oyelken cok guzel bir duygu deyilmi biirisi sana zayiflamissin deyince... insallah butun kilolari verdigimizde daha guzel sozler duyariz...... o gunu sabirsizlikla bekliyorum... ama benim yolum cooook var. durmak yok yola devam...
gunaydin herkezee
oyelken cok guzel bir duygu deyilmi biirisi sana zayiflamissin deyince... insallah butun kilolari verdigimizde daha guzel sozler duyariz...... o gunu sabirsizlikla bekliyorum... ama benim yolum cooook var. durmak yok yola devam...
slm nbr asya
kızlar bişi sorcam benim bugün yarın hasta olmam lazım ayıptır söylemesi şimdi tuvalete girdim de peçeteye belli belirsiz pespembe gibiydi benim oruç gitti mi, şimdi ohaoldumsmile
iyidir canım sen nasılsın sizin dünkü konusmalarnızı okuyodum gece epey kaynatmıssınız
biraz daha bekle devam ederse orucu bozarsın
kızlarrr günaydınnnn dün ilk defa tartıldım annemlerde veeeee 70 olmusummmm iftardan önce tartıldım...
gözünaydın canım
gece ben giremiyorum ki kıss
evet burdan bi kaç kişiye de sordum onlar da öyle dedi
birde öğrendim ki hastalanınca mutlaka 1 bardak su içip bozmak gerekirmiş günahmış
ben bu seneye kadar hiç bozmamıştım hep devam etmiştim
saol hayatımmm ama digital diildi yanıltmaz dimi gerçi ne farkeder bi ara gene tartılmıştım 72yi gösterdi. vermişim demekki tam 70in üstünde durdu. bakarmısın yalnız inanamyorum hala şutarafagitti
ay pardon ya tinkirbelle melisdenizmiş okuduklarım:roflol:
saol hayatımmm ama digital diildi yanıltmaz dimi gerçi ne farkeder bi ara gene tartılmıştım 72yi gösterdi. vermişim demekki tam 70in üstünde durdu. bakarmısın yalnız inanamyorum hala şutarafagitti
:lepi: insan havalara uçuyo bi şımarıyo bi kendine güven geliyo dimi özge alkisalkisalkisdün bir arkadaşımı gördüm inanamadı sen çok zayıflamışsın yüzün bile küçücük kalmış dedi kaydirigubbakcemile3 kız durup durup ayyy inanamıyorum yaa dedi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?