Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyy ne güzel yaa
ben çalıştığım için hiç bir iş yapamıyorum aklım evde şu an bilmiyorumkismile
dün akşam bi gittim ki rüzgar mı çıkmış ne bütün perdeler dışardaydı
parkelerin üzerine basılmıyordu tozdan mafoldumben

dün bir arkadaşımı gördüm inanamadı sen çok zayıflamışsın yüzün bile küçücük kalmış dedi kaydirigubbakcemile3 kız durup durup ayyy inanamıyorum yaa dedi kaydirigubbakcemile3

gunaydin herkezee

oyelken cok guzel bir duygu deyilmi biirisi sana zayiflamissin deyince... insallah butun kilolari verdigimizde daha guzel sozler duyariz...... o gunu sabirsizlikla bekliyorum... ama benim yolum cooook var. durmak yok yola devam...

kızlar bende çıkıyorum kocam almaya gelmiş beni opuyorumnanaktan bugün evlilik yıl dönümümüz de azcuk :asigim: :asigim:

öptüm sizi hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan
yıl dönümünüzü kutlarım canım eşinle beraber daha nice yıllar sizinle olsun
dolmaya bayilirim. ben adetli oldugum icin saat 18.00 yemek yedim..
2 dilim lazanya yedim....
yarindan itibaren oruc tutmaya basliyacagimmmm....
canım sende aramıza hoşgeldin sende baya vermişsin
yarın benimde evlilik yıldönümümm naff çok mutlu oll...:asigim:
senide tebrik ederim canım nice nice senelere
dün bir arkadaşımı gördüm inanamadı sen çok zayıflamışsın yüzün bile küçücük kalmış dedi kaydirigubbakcemile3 kız durup durup ayyy inanamıyorum yaa dedi kaydirigubbakcemile3
hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:
günaydın kızlarrrr
günaydın canım
Günaydınlar...
hayırlı sabahlarrr opuyorumnanaktan
günaydın canım

sende cok azimlisin canım bu hızla gidersen hedef kilona cok cabuk ulasırsın merak etme sen

kızlar bişi sorcam benim bugün yarın hasta olmam lazım ayıptır söylemesi şimdi tuvalete girdim de peçeteye belli belirsiz pespembe gibiydi benim oruç gitti mi, şimdi ohaoldumsmile

iyidir canım sen nasılsın sizin dünkü konusmalarnızı okuyodum gece epey kaynatmıssınız

gece ben giremiyorum ki kıss

biraz daha bekle devam ederse orucu bozarsın

evet burdan bi kaç kişiye de sordum onlar da öyle dedi
birde öğrendim ki hastalanınca mutlaka 1 bardak su içip bozmak gerekirmiş günahmış
ben bu seneye kadar hiç bozmamıştım hep devam etmiştim

ay pardon ya tinkirbelle melisdenizmiş okuduklarım:roflol:

saol hayatımmm ama digital diildi yanıltmaz dimi gerçi ne farkeder bi ara gene tartılmıştım 72yi gösterdi. vermişim demekki tam 70in üstünde durdu. bakarmısın yalnız inanamyorum hala şutarafagitti

evet insan gözlerine inanamıyor

ay pardon ya tinkirbelle melisdenizmiş okuduklarım:roflol:

evet kaydirigubbakcemile3

:lepi: insan havalara uçuyo bi şımarıyo bi kendine güven geliyo dimi özge alkisalkisalkis
saol hayatımmm ama digital diildi yanıltmaz dimi gerçi ne farkeder bi ara gene tartılmıştım 72yi gösterdi. vermişim demekki tam 70in üstünde durdu. bakarmısın yalnız inanamyorum hala şutarafagitti

gözün aydın canım.bundan sonrasınıda bekliyoruzz aynı azimle Şeniz

özgecim
lapayı ben sadece 1 güne mahsus yapıyorum.günde 3 ana öğünde lapa yiyosun.ara öğünlerde meyve,meyvesuyu,form ürünlerinden azcık yiyebiliyosun.nası yapıldıgına gelince her öğün için küçücük çay bardağı pirinci,aynı çay bardagıyla 3 bardak suda haşlıyosun yağsız tuzsuz.içine domates salatalık kıvırcık göbek vss...bütün yeşilliklerden doğrayıp yiyebilirsin.baharatla tatlandırıpta yiyebilirsin.gün içinde tuzlu bişey yeme ki detoksun faydasını göresin.ben pirinçten iyice tiksindiğim için ara ara bulgurlada yapıyorum.ister ince ister kalın bulgurdan aynı ölçülerde yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…