- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.901
uyuduu bileeeeeeekaydirigubbakcemile3
ay bu nett gidip gidip geliyooooo off://
baglanma hatsı yapıyorrr:/
benimde öyleydi sürekli deli etti beni kaç gündür Eşim Mozilla yükledi şimdi ordan giriyorum artık fena değil
Çok güzelmiş tatlım menün ne eksik ne fazla zemuszemus Afiyet olsuniftarda menümm.....yogut çorbası dünden
2adettt dolma biber slata...limonlu soda
selam araniza yeni katiliyorum....
baslangic 100 ,suanki kilom 87, ve hedefim 60 kilo
merve cok guzel vermissin 21 kiloyu... kac ayda verdin?
heee onu giyicemm iymi sende başka bişi migiyim.:bbo:
ii geceler kızlar..bugünkü iftar menümü yazayım dedim
1kase tarhana çorbası,bol salata
5y.k taze fasulye,1kase ayran,yanında pilav..pilavı kaç kaşık yedim sayamadım:kedi:abarttımda biraz..
ara-1br şekersiz çay,yarım saatte yürüyüş..az yemeye alışmış sanırım midem pilavı kaçırınca rahatsız oldum okadar yürüdüm ama geçmedi:hulya:
yavaşladııı genee netttt:/bilmiyorumkismile
ben lapayı ramazandan önce haftada bir yapıyodum canım.geçen hafta regliydim o yüzden tekrar yaptım.ama kilo vermem durunca deil her hafta bigün yaparım ben onuEvlilik yıldönümün kutlu olsun Nafcım nİce senelere canım
Evet cnm spor yaparsan veriliyor yediklerine de dikkat edersen vermemek için bir sebep yok bende böyle verdim bir kaç hafta 2 kilo, zaten paylaşmıştım da. yerimseniben Merve şok oldum deyince acaba yeni bir şey mi denedi diye kür falan mı yaptın dedim. çünkü biz diğer topikde durduğunu hissedince meyve detoksu yapıyorduk geçen de pirinç lapası falan lafı geeçiyordu o yüzden sordum bende
evet canım mide küçük fazlasına itiraz ediyo artıkii geceler kızlar..bugünkü iftar menümü yazayım dedim
1kase tarhana çorbası,bol salata
5y.k taze fasulye,1kase ayran,yanında pilav..pilavı kaç kaşık yedim sayamadım:kedi:abarttımda biraz..
ara-1br şekersiz çay,yarım saatte yürüyüş..az yemeye alışmış sanırım midem pilavı kaçırınca rahatsız oldum okadar yürüdüm ama geçmedi:hulya:
merhaba kızlar 3 gündür annemdeydik kızımla yeni döndük evimize o yüzden geç bildirim yapıyorum 63 ten 61.5a düşmüşüm 2 haftada
nafffım benide ekle listeye de şöyle baktıkça gözüm gönlüm açılsın
bende çok severim etli dolma yapmıştım ama fazla yiyemedim...:)
hoşşgeldin aramızaaa.s.
selam araniza yeni katiliyorum....
baslangic 100 ,suanki kilom 87, ve hedefim 60 kilo
merve cok guzel vermissin 21 kiloyu... kac ayda verdin?
[canımm bence menn güzell ek bişe yapmaya geek yokk gbiii...ama makarna saltasıda yapabilirsin..tatlı ne yapzan özge..çıkmışım göremedim yazını geç farketimm ..afiyetler olsun kolay gelsin..opuyorumnanaktan
yarın benimde evlilik yıldönümümm naff çok mutlu oll...:asigim:
bğünde agrıdı ama çok deil....
süt içiyorum balaaŞeniz
merhaba kızlar 3 gündür annemdeydik kızımla yeni döndük evimize o yüzden geç bildirim yapıyorum 63 ten 61.5a düşmüşüm 2 haftada
nafffım benide ekle listeye de şöyle baktıkça gözüm gönlüm açılsın
ben lapayı ramazandan önce haftada bir yapıyodum canım.geçen hafta regliydim o yüzden tekrar yaptım.ama kilo vermem durunca deil her hafta bigün yaparım ben
merve senden bu lapanın tarifini alacağım tekrar
günaydın kızlarrrr
Günaydınlar...
hayırlı sabahlarrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?