Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tmm cnm kolay gelsın ıyı dersler san a
bende cıkarım bırazdan kerem uydu ıslerımıhaledeyım uyanmazsa bende az kestıreyım cok uykusuzum

selam kizlar dun aksam cok yedim yine yaa yazatyilda gorun (

iftar 3 lahmacun 1 peynirli gozleme 1 bardak limonata ve salata
arada 5 yumusak seker 4 cekme helvasi (pismaniye gubu bisey ) ceviz buyuklugunde boyutlari
sahur 6-7 tane ceviz buyuklugunde kurabiye ve cay...kandil simidine benzer bisey...

ooooyy askım naptın bgn tartı gunuydu ya (( olmadı bne bole ben cok yıyorum tamam da sende bana uydun bız napıcaz bole o zmn sole yapalım yıne sen bole yemeye devam et ben sana yetıseyım he olurmu ???

bende şimdi 2 dilim kepek ekmeği biraz beyazpeynir,çok az kaşar bir yumurta sarısı biraz da yaşla bal yedim bir dilimde domates yedimmm çok mu olmuş neeeee

ooooyy askım naptın bgn tartı gunuydu ya (( olmadı bne bole ben cok yıyorum tamam da sende bana uydun bız napıcaz bole o zmn sole yapalım yıne sen bole yemeye devam et ben sana yetıseyım he olurmu ???

canim bugun degilki kilo bildirimi yarin sabah yani cuma oglene kadar tabi bu aksam iftardan once tartilip yarin bildiririm ben...ne bileyim canim yaa ne zamandir hic yememistim kurabiye falan ...arkadasim getirmis turkiyeden oraninkiler cokk guzel oluyor cekme helvasinida cok severim zaten hic dayanamiyorum ona...sen merak etme canim ben boyle yemeye davam edersem sen bana yetismeyi birak beni gecersinde:çok üzgünüm:

bende şimdi 2 dilim kepek ekmeği biraz beyazpeynir,çok az kaşar bir yumurta sarısı biraz da yaşla bal yedim bir dilimde domates yedimmm çok mu olmuş neeeee

yooo bence khvaltı ıcın cokgzl sgla olmalı kahvaltı ben bole dusunuyorum

ıste bneonu dıyorum ya bgn tartılıcaz dye keske bu aks yeseydın ))
sen ye bana yetıs nasıl fıkır ama heheheheh
aradaoluyor cnm ya ben ıste ıkı ay sadece kılomu korudum aldıysam hemen verdım ama 65altına hıc ınemeıstım bakalım bayrama baya bıseyler dunuyorum ama bakalım hayırlısı

boşver mehayım ya 40 yılda bir bulmuşsun yemişsin ya afiyet olsun yurdumun kurabiyeleri :))
yarın ki tartıda eritemezsen bile haftaya tartıda eritirsin sen onları

ya canim bundan sonra onceden su zamana su kadar olucam demiycem sadece zayiflamaya calisicam cunku o zamana kadar o kiloya inemiyorum sonra uzuluyorum insallah bayrama 60 kiloyu gorurum ama inicem demiycem demiyorum ugrasicam bakalim...
sendede eski azim yok yetisemezsin bana korkum yok:roflol::roflol:

boşver mehayım ya 40 yılda bir bulmuşsun yemişsin ya afiyet olsun yurdumun kurabiyeleri :))
yarın ki tartıda eritemezsen bile haftaya tartıda eritirsin sen onları

dogru soyluyorsun canim burda bulamiyoruz cok ozluyoruz..fransiz pastalari tatlilari asla memleketimin lezzetlerinin yerini tutmuyor senede 1 geliyoruz yada 3 senede bir insan ozlem duyuyor inan...yedim evet dun aksam ama inan hiiiiccc pisman olmadim..seninde dedigin gibi her zaman bulamiyorumki:1no2:

nazlıcım senin yazdıklarını zor çözüyorum heee :roflol:
bu arada naf geldi

ayyy sorma ole bı yazıyorum kı aceleden haklısın cnm sende

ewet bende katılıoyorum askım sana bende de ole oluyor hep
azme gelınce hallısın 4kılo ıcın ugrasırmıydım ben hıc o azmım nerdeee ahh olsa bır ayda bıtırım ısı ama yok yoruldum bunaldım sanırım ama yınede ıste yılmıyorum

ye cnm be can bogazdan geır hepte yemeden olmuyorkı arada odullandırmelıyız kendımızı sen zaten zayıfsıın bıde nolcakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…