- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.081
yengemde çok marifetlidir
ayyy gecmıs olsun nafım acıl sıfalar
bızde aksama ıftara davetlıyız bakalım koye ckıcakmısız sımdı hemen hıc yemedın oobılmem neler baslar Allah tan tartı dan sonra ckıcaz da :)))) neyse be hmen ıslerımı halledeyımde erken cıkarız belkım
kızlar bende simdilik biraz cıkıyorum oğlumu uyutcam yemeğimi yapıym sonra burda rahat rahat oturuyum
ayyy ben bu hafta hiç verdiğimi sanmıyorum
selam herkeze a.s. Arkadaşlar bende katılabilirmiyim size
selam herkeze a.s. arkadaşlar bende katılabilirmiyim size
bişey sormak istiyorum benim boyum 1.70 kilom 64.4 çıkıyor şuan fakat regl min 2.günündeyim,sizce regl m bittiği zaman tartıda bi eksilme olurmu?
selam diyip kaybolmayacaksan
hoşgeldin aramıza
Tabiki katılabilirsin hoşgeldin a.s.
mutlaka oynama olur
neyi kasdettin,başka topiğe gitme açısındanmı yoksa rejimi bırakma bakımındanmı canım :)
regl döneminde vücuttaki su tutumunun etkisidir,regl bitince kilom 63 kg lara iner diye düşünüyorum bende bilmiyorumkismile
BAŞKA TOPİĞE GİRME VEYA TOPİĞE UĞRAMAMAneyi kasdettin,başka topiğe gitme açısındanmı yoksa rejimi bırakma bakımındanmı canım :)
Bende varım diyipte bidaha uğramayanlar oluyo onu demek istedi sanırım olumunekankayizsmile
AYNEN ÖYLE CANIMMM
merhaba özge naf
nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
iyiyiz cnm sen nasılsın
merhaba özge naf
nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
slm kızlar
slm kızlar
iyiyim cnm sen nasılsın zemuszemus
selam canım hoşgeldinnn nasılsın opuyorumnanaktan
evt ben de merak etmiştimm boshayallersmilenaf nerde bgn ?
şekerim önce içimden ohoo dedim (kibarca yani) ama sonra fransada olup çok özlediğini duyunca çok sevindim opuyorumnanaktan afiyet olsun canım.. yeter ki bugün o kadar yeme aklinialirimsmileselam kizlar dun aksam cok yedim yine yaa yazatyilda gorun(
iftar 3 lahmacun 1 peynirli gozleme 1 bardak limonata ve salata
arada 5 yumusak seker 4 cekme helvasi (pismaniye gubu bisey ) ceviz buyuklugunde boyutlari
sahur 6-7 tane ceviz buyuklugunde kurabiye ve cay...kandil simidine benzer bisey...
bence iyibende şimdi 2 dilim kepek ekmeği biraz beyazpeynir,çok az kaşar bir yumurta sarısı biraz da yaşla bal yedim bir dilimde domates yedimmm çok mu olmuş neeeee
hoşgeldin şekerim geçmiş olsun.. havalar dönüyo kızlar dikkat etmek lazım..tünaydın kızlarr opuyorumnanaktan
Allahtan çok yazışma olmamış hepsini okudum zemuszemus
sabah rahatsızlandım üşüttüm demiştim ya sağolsun doktor tasdikledi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ilaç yazdı onları aldım filan ancak gelebildim 1 saat filan olmuştur :2:
afiyet olsun güzel bence tek pasta olayını kınadım ama tadı gerçekten güzeldiyse o da afiyet bal şeker olsunn opuyorumnanaktandün akşam arkadaşlarımla buluşucam demiştim ya kızlar
menüm
tavuk kievski yedim salata bikaç patates kızartması ve ayran
tek kaçamağım 1 dilim pasta oldu ama onuda bitiremedim yarısı kaldı :kedi:
sabah doktora gittiğim için kahvaltı yapamadım
sabah ve öğle birleşimi dersek
ızgara tek tavuk şiş yedim 1 ayran
birazdan soda içicem doktor günde 2 tane iç dedi boshayallersmile
özgee azıcık yürüsene demiştim hiş ses etmedinn :jeyyar: :jeyyar:ayyy ben bu hafta hiç verdiğimi sanmıyorum
aaa slm tinkerbell opuyorumnanaktanslm kızlar
slm haticecim opuyorumnanaktanbende iyiyim canım
ramazan telaşı devam ediyor işte
davetler piknikler koşturuyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Hoşgeldin cnm Allah kolaylık versin olalacımüç ve altı hafta var 2 tane
ben şimdi çıkıcam canım
arada uğruyorum mola verdikçe
öptüm çok
Özge nasılsın cnm oğluşunun ateşi düşmüş mü haber geldi mikızlar benimde oğlumun ateşi var annemden telefon bekliyorum ölçecek her an eve gidebilirim merak etmeyin
opuyorumnanaktan canım benim haberler sende nasıl geçti yoksundur diye bakmadım benimkide bol bol oyun oynadı zaten kaydirigubbakcemile3tırkelelbelll 2 bak yokk geneeelmaz:
iyiyim cnm sen nasılsın zemuszemus
selam canım hoşgeldinnn nasılsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?