Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yengemde çok marifetlidir

hımmm neler yapıcak acabaa gamyoncuiremsu

sağol canım olumunekankayizsmile

kızlar bende simdilik biraz cıkıyorum oğlumu uyutcam yemeğimi yapıym sonra burda rahat rahat oturuyum

tmm cnm kolay gelsin

ayyy ben bu hafta hiç verdiğimi sanmıyorum

sen bu hafta regl dönemindesin zaten bildirimden yırttın zemuszemus zemuszemus

neyi kasdettin,başka topiğe gitme açısındanmı yoksa rejimi bırakma bakımındanmı canım :)

Bende varım diyipte bidaha uğramayanlar oluyo onu demek istedi sanırım olumunekankayizsmile

regl döneminde vücuttaki su tutumunun etkisidir,regl bitince kilom 63 kg lara iner diye düşünüyorum bende bilmiyorumkismile

evett bitince düşer gerçektenn

evt ben de merak etmiştimm boshayallersmile

şekerim önce içimden ohoo dedim (kibarca yani) ama sonra fransada olup çok özlediğini duyunca çok sevindim opuyorumnanaktan afiyet olsun canım.. yeter ki bugün o kadar yeme aklinialirimsmile

bende şimdi 2 dilim kepek ekmeği biraz beyazpeynir,çok az kaşar bir yumurta sarısı biraz da yaşla bal yedim bir dilimde domates yedimmm çok mu olmuş neeeee
bence iyi

hoşgeldin şekerim geçmiş olsun.. havalar dönüyo kızlar dikkat etmek lazım..

afiyet olsun güzel bence tek pasta olayını kınadım ama tadı gerçekten güzeldiyse o da afiyet bal şeker olsunn opuyorumnanaktan

ayyy ben bu hafta hiç verdiğimi sanmıyorum
özgee azıcık yürüsene demiştim hiş ses etmedinn :jeyyar: :jeyyar:

aaa slm tinkerbell opuyorumnanaktan

bende iyiyim canım
ramazan telaşı devam ediyor işte
davetler piknikler koşturuyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
slm haticecim opuyorumnanaktan

üç ve altı hafta var 2 tane

ben şimdi çıkıcam canım
arada uğruyorum mola verdikçe

öptüm çok
Hoşgeldin cnm Allah kolaylık versin olalacım
kızlar benimde oğlumun ateşi var annemden telefon bekliyorum ölçecek her an eve gidebilirim merak etmeyin
Özge nasılsın cnm oğluşunun ateşi düşmüş mü haber geldi mi
tırkelelbelll 2 bak yokk geneeelmaz:
opuyorumnanaktan canım benim haberler sende nasıl geçti yoksundur diye bakmadım benimkide bol bol oyun oynadı zaten kaydirigubbakcemile3

iyiyim cnm sen nasılsın zemuszemus

selam canım hoşgeldinnn nasılsın opuyorumnanaktan

İyiyim cnm idare ederim kaydirigubbakcemile5 Sen nasılsın nafım nasıl oldu miden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…