- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.001
kimse kalmamış ama yinede soruyum ben bi tarif buldum zayıflama cayı elma limon tarçın karabiber bunları kaynatıp günde 3 bardak içiyomussun yengem verdi tarifi komsusu yapmıs bayağı zayıflamıs dediğine göre ben görmedim ama birde zarar verecek bişey bunların arasında bence denemekte fayda var sizlerden duyan varmı ya da kullanan
canım çok geçmiş olsun nasıl iyi mi şimdi?
kimse kalmamış ama yinede soruyum ben bi tarif buldum zayıflama cayı elma limon tarçın karabiber bunları kaynatıp günde 3 bardak içiyomussun yengem verdi tarifi komsusu yapmıs bayağı zayıflamıs dediğine göre ben görmedim ama birde zarar verecek bişey bunların arasında bence denemekte fayda var sizlerden duyan varmı ya da kullanan
selam kizlar cok yorgunum bugun hic giremedim netede hic halim yok...nasilsiniz??
degiştirdim alışveriş yaptım taze börülce yapcam zeytinyaglıı saoll nafımbence öyle yap canım sonuçta ikiside pirinçli olmasın boshayallersmile
ben çıkıyorum kızlarrr arkadaşlarla buluşucaz karşıyakada zemuszemus zemuszemus öptüm sizi hayırlı iftarlar
melısdenız menun cok gzl olmus bence
ııftar:az corba a z salata ıkı dılım kavun bırz karpuzz
ara:ıkı avuc fındık az karpuz
sahurda yıne az corba az karpuz br dılım pıde dusunuyorum
bu arada yrn tartı gunu bakalımnneer olcak
yemek yemedim diyebilirim
sabah kahvaltısında
yumurta sucuk
akşam bol üzüm
bu kadar kızlar
kızlar yha. tartılmadım hala ve tartılmak istemiyorum.
verememekten korkuyorummmm
çok az yiyorum sayenizde böyle giderse tabii ki vereceğim
daha diyetisyene gitmedim
en kısa zamanda azimle atıcam şu şişliklerimi
günaydınnnn
slm kızlar opuyorumnanaktan
en erken günaydınn benden olsunn
netim açıldıı
2 senedir 2 devlet kurumunun sınavlarına hazırlanıyorum birinin sınavına 3 diğerine 6 hafta kaldı..
dualarınızı benden eksik etmeyinn olur muu eyvahedigeldismile
baktım bitmiyor azimliyim artık sabahın köründe başlayacağım çalışmaya allah ne verdiyse artık..
patisin kpsssi nooldu acaba?
geçmişten koptuğum için bakamadım kusura bakmayınn
kilo durumuna gelince koruyorum ama tehlike sınırlarında da geziniyorum :umursamaz:
daha çok dikkat etmem lazım korumak için :hulya:
öpüyorum kızlar görüşmek üzere opuyorumnanaktan
günaydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?