- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.101
bende iyiyim canım fazla okuyamadım ama üşütmüşsün galiba geçmiş olsunnnzemuszemus
kızım sana nazar mı oluyor yoksa miden daha geçmeden bi daha hastalandın :2::2::2:
sağol canım opuyorumnanaktan
ya bende anlayamadım bana ne olduğunu bu yaz günü herkes klima altında ama ben üşüyorumm (üzerimde şal var şuanda hemde polar akannehir akannehir )
nazar mı yoksa benim dikkatsizliğim mi bilmiyorum canım bugün eczacı da isyan etti ne oldu sana böyle ilaç üstüne ilaç diye :kedi: :kedi:
geçer inşallah ne diyimm kendimi sıcak tutmam lazımmış öyle dedi doktor amca gamyoncuiremsu
İyi cnm idare ediyoruz sen nasılsın korumadasın değil mi hala Gerçi şu ramazanda biraz güç ama..selam tinkerbell nasılsın nasıl gidiyor hayatopuyorumnanaktan
evt ben de merak etmiştimm boshayallersmile
şekerim önce içimden ohoo dedim (kibarca yani) ama sonra fransada olup çok özlediğini duyunca çok sevindim opuyorumnanaktan afiyet olsun canım.. yeter ki bugün o kadar yeme aklinialirimsmile
bence iyi
hoşgeldin şekerim geçmiş olsun.. havalar dönüyo kızlar dikkat etmek lazım..
afiyet olsun güzel bence tek pasta olayını kınadım ama tadı gerçekten güzeldiyse o da afiyet bal şeker olsunn opuyorumnanaktan
özgee azıcık yürüsene demiştim hiş ses etmedinn :jeyyar: :jeyyar:
aaa slm tinkerbell opuyorumnanaktan
slm cnm opuyorumnanaktan nasılsın tatlım
slm haticecim opuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerim geçmiş olsun.. havalar dönüyo kızlar dikkat etmek lazım..
afiyet olsun güzel bence tek pasta olayını kınadım ama tadı gerçekten güzeldiyse o da afiyet bal şeker olsunn opuyorumnanaktan
İyiyim cnm idare ederim kaydirigubbakcemile5 Sen nasılsın nafım nasıl oldu miden
naf sende kansızlık başlamış olmasın yediklerine dikkat et gülümsağol canım opuyorumnanaktan
ya bende anlayamadım bana ne olduğunu bu yaz günü herkes klima altında ama ben üşüyorumm (üzerimde şal var şuanda hemde polar akannehir akannehir )
nazar mı yoksa benim dikkatsizliğim mi bilmiyorum canım bugün eczacı da isyan etti ne oldu sana böyle ilaç üstüne ilaç diye :kedi: :kedi:
geçer inşallah ne diyimm kendimi sıcak tutmam lazımmış öyle dedi doktor amca gamyoncuiremsu
cnm ben geçen seneki puanı kullanıcam zaten baraj geçiyorum onunla atanamıyorum maalesefmerhaba olalacın zemuszemus
nasılsın kpss yi ne yaptınbilmiyorumkismile
slm kızlar
bende iyiyim canım
ramazan telaşı devam ediyor işte
davetler piknikler koşturuyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine zemuszemus
bünyen hassas demekki hemen kapıyorsun soğuğuyerimseniben
sen doktor amcanı iyi dinle yoksa CIISSSSS yapar sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İyi cnm idare ediyoruz sen nasılsın korumadasın değil mi hala Gerçi şu ramazanda biraz güç ama..
sağol canımm opuyorumnanaktan
evlendikten sonra hassaslaştım herhalde aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
evet evett söz dinliyorumm CISSS filann düşünemiyorum çünkümm akannehir akannehir
sağol canım benim opuyorumnanaktan
pastanın tadı güzeldi ama zaten yarısını yidimm ben :kedi: :kedi:
midem iyi şimdide üşüttüm canım nasıl başarıyosam :kedi: ama o da geçecek inşallah olumunekankayizsmile
Ramazan da güç dedim ama sen vermişsin bravoo canım. Bende almadım 53 üm hala koruyorum ama. Almadan da geçiriyim başka bişey istemiyorum ramazandan sonra eski düzenime girip 52 olmak istiyorum garantiliyim kendimi diye boshayallersmilebende kila almıştım onu verdim canım ramazandakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
almamaya çalışıyorum
bide 55 olmak istiyorum 57 yim ya birazcık alma payı olsun diye
senin koruma nasıl gidiyor
bu gün çok fazla dikkat edemedim,regli olunca iştahım çok açık,ama yarından itibaren bayram tatili dahil artık 56-57 kg görene kadar rejimime devam edicem inşallah..
cnm ben geçen seneki puanı kullanıcam zaten baraj geçiyorum onunla atanamıyorum maalesef
yoksa 12. mi 14. mü ne olmuştum geçen sene elli bin küsur kişi içinde aradıkları puan türünde ama hala işsizim çünkü 30 yaş haddi var bu iki kurum hariç bunlar da extra klasik sınav yapıyo boshayallersmile
şekerler ben arada uğruyorum
kaybolmayın haa
özlemişim sizi opuyorumnanaktan
Ramazan da güç dedim ama sen vermişsin bravoo canım. Bende almadım 53 üm hala koruyorum ama. Almadan da geçiriyim başka bişey istemiyorum ramazandan sonra eski düzenime girip 52 olmak istiyorum garantiliyim kendimi diye boshayallersmile
Hoşgeldin cnm Kolay gelsin sana da
naf sende kansızlık başlamış olmasın yediklerine dikkat et gülüm
cnm ben geçen seneki puanı kullanıcam zaten baraj geçiyorum onunla atanamıyorum maalesef
yoksa 12. mi 14. mü ne olmuştum geçen sene elli bin küsur kişi içinde aradıkları puan türünde ama hala işsizim çünkü 30 yaş haddi var bu iki kurum hariç bunlar da extra klasik sınav yapıyo boshayallersmile
şekerler ben arada uğruyorum
kaybolmayın haa
özlemişim sizi opuyorumnanaktan
bu gün çok fazla dikkat edemedim,regli olunca iştahım çok açık,ama yarından itibaren bayram tatili dahil artık 56-57 kg görene kadar rejimime devam edicem inşallah..
:roflol::roflol::roflol:evlendikten sonra hastalanınca kocanın ilgisi de bi başka olur dimiaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Geçmiş olsun güzelim Bu havalar çok kötü klima zaten feci hasta yapıyor adamı . Bende faranjit gibiyim boğazım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?