Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende iyiyim canım fazla okuyamadım ama üşütmüşsün galiba geçmiş olsunnnzemuszemus
kızım sana nazar mı oluyor yoksa miden daha geçmeden bi daha hastalandın :2::2::2:

sağol canım opuyorumnanaktan

ya bende anlayamadım bana ne olduğunu bu yaz günü herkes klima altında ama ben üşüyorumm (üzerimde şal var şuanda hemde polar akannehir akannehir )

nazar mı yoksa benim dikkatsizliğim mi bilmiyorum canım bugün eczacı da isyan etti ne oldu sana böyle ilaç üstüne ilaç diye :kedi: :kedi:

geçer inşallah ne diyimm kendimi sıcak tutmam lazımmış öyle dedi doktor amca gamyoncuiremsu

kızlar nazar duası okuyun bana

bu arada bu hafta eski tempoda spor yapamıyorum merak ediyorum bi değişiklik olacak mı diye o da hayırlısı inş yasakkelime

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine zemuszemus
bünyen hassas demekki hemen kapıyorsun soğuğuyerimseniben
sen doktor amcanı iyi dinle yoksa CIISSSSS yapar sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam tinkerbell nasılsın nasıl gidiyor hayatopuyorumnanaktan
İyi cnm idare ediyoruz sen nasılsın korumadasın değil mi hala Gerçi şu ramazanda biraz güç ama..

sağol canım benim opuyorumnanaktan

pastanın tadı güzeldi ama zaten yarısını yidimm ben :kedi: :kedi:

İyiyim cnm idare ederim kaydirigubbakcemile5 Sen nasılsın nafım nasıl oldu miden

midem iyi şimdide üşüttüm canım nasıl başarıyosam :kedi: ama o da geçecek inşallah olumunekankayizsmile

naf sende kansızlık başlamış olmasın yediklerine dikkat et gülüm

merhaba olalacın zemuszemus
nasılsın kpss yi ne yaptınbilmiyorumkismile
cnm ben geçen seneki puanı kullanıcam zaten baraj geçiyorum onunla atanamıyorum maalesef
yoksa 12. mi 14. mü ne olmuştum geçen sene elli bin küsur kişi içinde aradıkları puan türünde ama hala işsizim çünkü 30 yaş haddi var bu iki kurum hariç bunlar da extra klasik sınav yapıyo boshayallersmile

şekerler ben arada uğruyorum
kaybolmayın haa
özlemişim sizi opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine zemuszemus
bünyen hassas demekki hemen kapıyorsun soğuğuyerimseniben
sen doktor amcanı iyi dinle yoksa CIISSSSS yapar sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canımm opuyorumnanaktan

evlendikten sonra hassaslaştım herhalde aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

evet evett söz dinliyorumm CISSS filann düşünemiyorum çünkümm akannehir akannehir

İyi cnm idare ediyoruz sen nasılsın korumadasın değil mi hala Gerçi şu ramazanda biraz güç ama..

bende kila almıştım onu verdim canım ramazandakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
almamaya çalışıyorum
bide 55 olmak istiyorum 57 yim ya birazcık alma payı olsun diye
senin koruma nasıl gidiyor

bu gün çok fazla dikkat edemedim,regli olunca iştahım çok açık,ama yarından itibaren bayram tatili dahil artık 56-57 kg görene kadar rejimime devam edicem inşallah..

sağol canımm opuyorumnanaktan

evlendikten sonra hassaslaştım herhalde aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

evet evett söz dinliyorumm CISSS filann düşünemiyorum çünkümm akannehir akannehir

:roflol::roflol::roflol:evlendikten sonra hastalanınca kocanın ilgisi de bi başka olur dimiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Geçmiş olsun güzelim Bu havalar çok kötü klima zaten feci hasta yapıyor adamı . Bende faranjit gibiyim boğazım yanıyor

bende kila almıştım onu verdim canım ramazandakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
almamaya çalışıyorum
bide 55 olmak istiyorum 57 yim ya birazcık alma payı olsun diye
senin koruma nasıl gidiyor
Ramazan da güç dedim ama sen vermişsin bravoo canım. Bende almadım 53 üm hala koruyorum ama. Almadan da geçiriyim başka bişey istemiyorum ramazandan sonra eski düzenime girip 52 olmak istiyorum garantiliyim kendimi diye boshayallersmile
bu gün çok fazla dikkat edemedim,regli olunca iştahım çok açık,ama yarından itibaren bayram tatili dahil artık 56-57 kg görene kadar rejimime devam edicem inşallah..

Hoşgeldin cnm Kolay gelsin sana da

hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah istediğin yer olurzemuszemus

canım bende her ramazanda alırdım ama bu öyle olmadı .
havalar sıcak olunca çok su içiyorum ve yemeğe az yer kalıyor
bu da işime geliyorverdim çok şükürhihoyyythihoyyyt

ben kansızlık tedavisi görmüştüm biara umarım yine başlamamıştır akannehir akannehir

feyzacım rejim yapıcam diye çok az yersen hiç veremezsin haberin olsun :hulya:

:roflol::roflol::roflol:evlendikten sonra hastalanınca kocanın ilgisi de bi başka olur dimiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

baş ağrısı, mide ağrısı , şimdide üşüttümm :roflol: :roflol:

valla bugün söyledim evleneli 2 sene oldu çürüğe çıktım diye :roflol: :roflol: :roflol:

anamm ortada çocuk yok daha bide çocuk olsa demekki neler çıkacak bende tövbe tövbeee :enbuyukkk:

Geçmiş olsun güzelim Bu havalar çok kötü klima zaten feci hasta yapıyor adamı . Bende faranjit gibiyim boğazım yanıyor

sağol canım sende dikkat et kendineee opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben geçen sene 76-77 kg dım,bu kiloyada 6 öğünle indim,tabiki sıkı rejimden kastım aç kalmak değil,fakat şu regl dönemleri ve kilo verip kendimi ödüllendirdiğim günlerin ertesinde tekrar rejime adapte olamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…