- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.141
belli zaten gözleri felfecir okuyo
aynen :))
kızlar 800gr. vermıs olup 63.6 olarak yenı bır haftaya baslıcam ınsallah sanırım bu hafta yuruyus yapmadıgım ıcın yedıklerıme dıkkat ettım yuruyuste olsaydı cok gzl olcak tı ama buna da sukur cok gzl buda benım ıcn neyse yılmadan devam az kaldı cok az hihoyyyt
naf oyelke saoun kızar hepımızınkını ınsallah (nafım sana da ole bı tane nasıp olsun ınsallah :)))) )
kızlar bişi sorcam benm adımda resim görünüyomu
6lı rakamları görebilmek adına datısı başıma dedim kızz Şenizdarısı basına mı kız sen 3ktını vermıssındır bunun resmın gorunmuyor cnm
bende görünmüyor boshayallersmile
kızlar 800gr. vermıs olup 63.6 olarak yenı bır haftaya baslıcam ınsallah sanırım bu hafta yuruyus yapmadıgım ıcın yedıklerıme dıkkat ettım yuruyuste olsaydı cok gzl olcak tı ama buna da sukur cok gzl buda benım ıcn neyse yılmadan devam az kaldı cok az hihoyyyt
naf oyelke saoun kızar hepımızınkını ınsallah (nafım sana da ole bı tane nasıp olsun ınsallah :)))) )
kızlar bişi sorcam benm adımda resim görünüyomu
iyi akşamlar kızlar hayırlı iftarlar zemuszemus zemuszemus
Oruç tutan arkadaşlarımız iftardan önce tartılmayı unutmasınlar olumunekankayizsmile
Yarın büyük gün eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?