- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.361
mehay şiştin miiiiiii
canım aşırı zayıf hamile olmana gerek yok ki 60-57 arası gayet iyi tabi vücut tipin de önemli..teşekkür ederim canım..çoğunuzun çocuğu var benim daha çocukta olmadığı için,inşallah bi 6 kg daha vereyim diyorum..
keşke dolgun bi popom olsaydı aklinialirimsmile benimki dümdüz yağlar popo yerine göbeğe gelmeyi tercih ediyo maalesefbaya zayif degilim aslinda arka taraf problem bendede...ne bileyim 55 olsam tam istedigim vucut olculerine sahip olurum diye dusunuyorum..
insallah kismetse hayirlisiysa istediginiz zaman bebek sahibi olursunuz???
4kizlar kaç senelik evlisiniz hadi herkes yazsin bakalim en eski kim????
ben 7 sene aslinda nikaha gore 8 dugune gore 7 senelik evliyim
feyzacım resmine baktım ama resimden pek bişi anlayamadım.. yani öyle kilo problemin var gibi durmuyor ve boylusun ama foto da çok net değil
kizlar kaç senelik evlisiniz hadi herkes yazsin bakalim en eski kim????
ben 7 sene aslinda nikaha gore 8 dugune gore 7 senelik evliyim
yas kacti cok erken evlenmissin sanirim..ben 20 yasinda evlendim..
boyum 1.70 canım..56-57 kg iyi olur sanırım.
kizlar muhabetinize doyum olmuyor ama ben çikip biraz uzanayim oglusum simdi uyanir...hadi size iyi sohbetler...
benim boy 153 felan birde benim vücudum cok şekilsiz kilo alıyo kollarım bacaklarım incecik kalça göbek bel masallahı var orantılı değil kilom 45 kiloydum ben şimdi 49 olsam yeter bana
çizelgeme ne olmus ben düzeltemiyorum ya bana yardım edin
senindemi 1.70 merak ettim şimdi,61 kg baya zayıfsındır aslında,bebek düşünüyoruz nasipse canım,o yüzden biraz daha verip zayıf haile kalayım diyorum gerçi plana programa bakmıyor bu bebek işleri...nasip artık..
kac kere yaptım hep böle cıktı şimdide unuttum nasıl ve nerden yapcagımı
kızlar resmimi 6lara düşmeden koymayı düşünmüyorum.ama görenler şok oluyo diyebilirim yani.
ben 55 istiyorum ama çaktırmıyorum şimdilik sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bende aynı sebepten 55 olmak istiyorum şimdilik bi 60 olayım da sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım benide listeye eklermisin.. başlangıç 75 şuan 64.5 kiloyum...
çatlayında patlayın naff sengözlerimebaksanab
Feyza istanbulun neresindensin
bişey dicem ya ege yok kaç gündür ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?