Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

teşekkür ederim canım..çoğunuzun çocuğu var benim daha çocukta olmadığı için,inşallah bi 6 kg daha vereyim diyorum..
canım aşırı zayıf hamile olmana gerek yok ki 60-57 arası gayet iyi tabi vücut tipin de önemli..

baya zayif degilim aslinda arka taraf problem bendede...ne bileyim 55 olsam tam istedigim vucut olculerine sahip olurum diye dusunuyorum..
insallah kismetse hayirlisiysa istediginiz zaman bebek sahibi olursunuz???
keşke dolgun bi popom olsaydı aklinialirimsmile benimki dümdüz yağlar popo yerine göbeğe gelmeyi tercih ediyo maalesef

kizlar kaç senelik evlisiniz hadi herkes yazsin bakalim en eski kim????
ben 7 sene aslinda nikaha gore 8 dugune gore 7 senelik evliyim
4

feyzacım resmine baktım ama resimden pek bişi anlayamadım.. yani öyle kilo problemin var gibi durmuyor ve boylusun ama foto da çok net değil

doğru diyosun gömlekte olunca pek fazla belli değil ama 64.5 kg halimle boydan bi o resmim var,bel bölgemde kemikler çıkmış vaziyette basen kısmımdaki yağlarla uğraşıyorum bende ..

hadi bende cıkıyorum ya sabhtan beri burda otur otur gözlerim bozulacak hepinizi kocaman öpüyorum yine girmeye çalışcam ama ben girdiğimde kimse olmuyo burda iftardan 1 saat önce

boyum 1.70 canım..56-57 kg iyi olur sanırım.

ben 55 istiyorum ama çaktırmıyorum şimdilik sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kizlar muhabetinize doyum olmuyor ama ben çikip biraz uzanayim oglusum simdi uyanir...hadi size iyi sohbetler...

gülegüle şekerümm zemuszemus zemuszemus

yanlış olmuş sanırsam canım bidaha dene bakalım kaydirigubbakcemile5

bende aynı sebepten 55 olmak istiyorum şimdilik bi 60 olayım da sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kac kere yaptım hep böle cıktı şimdide unuttum nasıl ve nerden yapcagımı

yardım edim mi bayanssulusmile

kızlar resmimi 6lara düşmeden koymayı düşünmüyorum.ama görenler şok oluyo diyebilirim yani.

bizde meraktan çatlayalımmm dimii naniknanik naniknanik

bişey dicem ya ege yok kaç gündür ?????

ege yok ! ( yeni büroyla uğraşıyo olabilir )
neşe yok ! ( izindeyken işler birikti gömüldüyse çıkamamış olabilir )
eylül kayıplarda ! ( İnşallah annesi rahatsızlanmamıştır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…