- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.401
eweeettt sonucları beklıyoruz canla basl a :))
gamzenın ogretmenı memleketınden dondu az once yanına gectık geldık yan komsumuz olurda kendısı anasınıfı ogretmenı aaa nasılda zayıflamıssın ole 2ayda demesınmı ay dedım saol :))))
nafcım sabah tartılmıştım ama şimdide tartıldım.arada biraz fark var.sence değiştirelimmi ne dersin.yoksa kalınmı :) neyse kalsın haftaya daha çok vermiş görünürüm :))
nafff nbr kıss sesin çıkmıyo
ıyemem cunku onul basadık dıte yuyuslerımızı onnl yaptık tatılden nce :))))ayy yok kız sana öyle gelmiş deseydin nazlım :lepi: :lepi: :lepi:
ne güzel nazlım yaa insan çok mutlu oluyo dahada gaza geliyo dimi.
evet nafcım.haftaya hazırlık olsun.tam 1 ayım var ve 6 ları görmem lazım artık gaza gelmem lazım.spor yapcam pazartesinden itibaren.aahhhh ahh 70 leri görsem dahada bişey istemem dediğim günleri hatırladım.he bu arada benim asıl hedefim 58 ama çaktırmıyom.önce bi 65 olimde.insaoğlu nankör kaydirigubbakcemile3
naniknanikıyemem cunku onul basadık dıte yuyuslerımızı onnl yaptık tatılden nce :))))
:) d
ayy ole de cnm benım ınsan doymuyor verdıkcevresı gelıyor hı memnun olmuyor he bak 60 olayım ben endımı bılırım 58dıcem asıl hedefım o cunku bakalım ınsallah neler beklıyor bızı ..... :)
gözün doysun nazlııı kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba ben tartılamıyorum yine bugün eve ısrarla baskül almıyorum tartıla tartıla kafayı yerim çünkü benim geçen pazarki kilomu yazabilirsiniz 61.5
sanırım bir foto koyma muhabbeti var ben 50li kiloları gördüm an foto koyucam
bugün yarım gün kızımı kreşe götürdüm evede temizlik var da kreşimzin sahibi bayan çok zayıflamışsınız dedi hamilelikten sonra hiç göbek kalmamış dedi bende mekiklere borçluyum dedim sevindim tabiiki
gözün doysun nazlııı kaydirigubbakcemile3
anacım sen zaten zayıfsın yani ben şuan senin kilolara inmeye çalışıyorum daha çocuğum bilem yokk :roflol: :roflol: :roflol:
ama boy 160 canım ya
bu benim 2.hamileliğim ama sonu hüsran oldu 5 buçuk aylık gitti bebeğim
bende şimdi hayırlısı ile allah nasip ederse tekrar kızıma kardeş yapmayı planlıyorum ekim kasım gibi acelem ondan bakma alta çizelgeye 58 yazdım ama asıl amacım 55 olup o kiloyla hamile kalmak ilk kızıma da 55le hamile kalmıştım 16 kilo aldım 71 ile doğum yaptım kızım 2 yaşındayken tekrar 54 kiloyu gördüm ama sonra yine aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?