Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya kizlar diyet gruplarina tiklayinca sistem bakimdadir diyor acmiyor hep geri gidip o sekilde yazmak zorunda kaliyorum sizdede oluyormu ayni sorun??

arkadaşlar albüme bir tane resim ekledim,64.5 kg mım bu resimde yani şuanki kilom.daha ne kadar ve hangi bölgemden vermeliyim sizce?bakıp yorumdea bulunursanız sevinirim...

diyetimin son günlerindeki fıstık halime döncem inşallah :sm_confused:

elektronik tartı yamuk mu yapıyo acaba ya güvenemiyorum hiç alete.. bi 52.8 ölçüyo, beş dakika sonra 52.4 :bbo:

kurtulursun merak etme 200 gr ne ki??

canim haklisin ama bence bir hafta tablonun daha cok kilo verenlerle dolu olup bir hafta olmamasi cok normal ...herkes her hafta 1 kilo ve uzeri veremezki...haksizmiyim??:uhm::sm_confused:

haklısın canım ama geçen hafta veremeyenlerden tık yok kaydirigubbakcemile

merve birgun 96 kiloluk ve simdiki halinin fotolarini koyda bakalim ne kadar degismissin...

evet evettttt :hulya:

sanırım palette denicem arkadaşlar.. sağolun..

kusura bakma canım yardımcı olamadım bu konuda opuyorumnanaktan

ya kizlar diyet gruplarina tiklayinca sistem bakimdadir diyor acmiyor hep geri gidip o sekilde yazmak zorunda kaliyorum sizdede oluyormu ayni sorun??

bende de oluyo canım sempatiksalakcinni

arkadaşlar albüme bir tane resim ekledim,64.5 kg mım bu resimde yani şuanki kilom.daha ne kadar ve hangi bölgemden vermeliyim sizce?bakıp yorumdea bulunursanız sevinirim...

bakim bi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

diyetimin son günlerindeki fıstık halime döncem inşallah :sm_confused:

elektronik tartı yamuk mu yapıyo acaba ya güvenemiyorum hiç alete.. bi 52.8 ölçüyo, beş dakika sonra 52.4 :bbo:

öylesin zaten şekerimmm kaydirigubbakcemile5

haa gecen hafta veremeyenlerden tik yoksa o ayri ozaman onlariklava:klava:

:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…