- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.321
koyarım mehaycım
merve birgun 96 kiloluk ve simdiki halinin fotolarini koyda bakalim ne kadar degismissin...
diyetimin son günlerindeki fıstık halime döncem inşallah :sm_confused:
elektronik tartı yamuk mu yapıyo acaba ya güvenemiyorum hiç alete.. bi 52.8 ölçüyo, beş dakika sonra 52.4 :bbo:
feyzacim bence cok iyi gorunuyorsun boyda uzun sanirim ...ama senin gobek ve bel probleminmi var biraz??
zaten kendisi böyle bişeyi söylemişti önceki ve şimdiki resimlerimi koycam demişti
kurtulursun merak etme 200 gr ne ki??
canim haklisin ama bence bir hafta tablonun daha cok kilo verenlerle dolu olup bir hafta olmamasi cok normal ...herkes her hafta 1 kilo ve uzeri veremezki...haksizmiyim??:uhm::sm_confused:
merve birgun 96 kiloluk ve simdiki halinin fotolarini koyda bakalim ne kadar degismissin...
sanırım palette denicem arkadaşlar.. sağolun..
ya kizlar diyet gruplarina tiklayinca sistem bakimdadir diyor acmiyor hep geri gidip o sekilde yazmak zorunda kaliyorum sizdede oluyormu ayni sorun??
arkadaşlar albüme bir tane resim ekledim,64.5 kg mım bu resimde yani şuanki kilom.daha ne kadar ve hangi bölgemden vermeliyim sizce?bakıp yorumdea bulunursanız sevinirim...
diyetimin son günlerindeki fıstık halime döncem inşallah :sm_confused:
elektronik tartı yamuk mu yapıyo acaba ya güvenemiyorum hiç alete.. bi 52.8 ölçüyo, beş dakika sonra 52.4 :bbo:
belim ince gömlekten öyle durmuş, basen bölgemde var biraz.
haklısın canım ama geçen hafta veremeyenlerden tık yok kaydirigubbakcemile
evet evettttt :hulya:
kusura bakma canım yardımcı olamadım bu konuda opuyorumnanaktan
bende de oluyo canım sempatiksalakcinni
bakim bi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
öylesin zaten şekerimmm kaydirigubbakcemile5
toplam 12 kullanıcı :lepi:
boy kac ??birde artik aramizda olduguna gore cizelgeni olustursan hos olmazmi canim??yerimseniben
:asigim:haklısın canım ama geçen hafta veremeyenlerden tık yok kaydirigubbakcemile
evet evettttt :hulya:
kusura bakma canım yardımcı olamadım bu konuda opuyorumnanaktan
bende de oluyo canım sempatiksalakcinni
bakim bi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
öylesin zaten şekerimmm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?