Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Açık kahve gibi mi Sen kumlu sarı filan mı istiyorsun olala?

cnm istersen açık kahvee olmak i-çin...palettenin 6.65 dore kahvesiyle 7.55 karamelini dene istersen karamelll bi renk çıkarrrrCADIARZU
sarı olayını hiç denedin mi peki veya duydun mu??
katalogda da 2-4 ton açabilirsiniz diyor
senin önerdiklerin bende tutmayabilir çünkü uçlarım epey koyu kahve..
yani anca bi iki ton açabilir öyle de ancak koyudan normal kahveye dönebilirim sanırım??

zaten önce açık kahveye döncen sonra dedgimi karıştırcan içine biraz da dore sarıda koyabilrisin.ama şaçalrın yıpranırr bundaa degmez oliş..

Açık kahve gibi mi Sen kumlu sarı filan mı istiyorsun olala?
canım önce koyu kahveden koyu kumral-açık kahve bi renk elde etmek istiyorum
sonra altınpırıltılı tofee (doreli kumral-kahve arası sıcak bi renk) veya kahve köpüğü veya kahvemsi karamelimsi bi renk (adı altın pırıltılı karamel miydi emin değilim) bu renkler palettenin altın pırıltılı kahveler serisinin açık ama sıcak tonları

yok cnm karemele yakın istiyorr olişCADIARZU

zaten önce açık kahveye döncen sonra dedgimi karıştırcan içine biraz da dore sarıda koyabilrisin.ama şaçalrın yıpranırr bundaa degmez oliş..
canım adım adım ne öneriyosun yazsan kafam karıştı??
bi ay sonra dore sarıya boyamayım mı o mu yıpratır diyosun
yani alıp palettenin 7.5ini saçıma uygulucam
hedef açık kahve elde etmek sonra bi ay sonra falan da
beğendiğim rengi uyguluyucam
çok mu yıpratır tüm bunlar?
7.5 mi çok yıpratır
siyahtan dönmenin üstünden 1.5 ay sonra açıcam işte
yaklaşık 1.5 ay sonra da boyucam tekrar
3 ayda 3 boya olacak yani??

açık karamele boyocANN önce 1.5 kuulann sonra begendin renkte dore sarı gibii ardından uyugularsan istedgin sonuca ulaşırsın oliş..ama ara ver mutlakaa yıprammasnı...şaçlrınada badem yagı sürüp beslee..işlemden sonraa..nemlendirip yumuşatırrrkaydirigubbakcemile5

Kızlar bişey sorcam küçük bir odam var bigisayar masası ve kitaplığım var sadece sizce buraya küçük köşe koltuklar oluyor tam köşe değilde L deniyor galiba... onlardan mı alayım yoksa normal kanepe gibi bişey mi pek yatıya misafir gelmez bana ama bazen yiğenlerim geliyor. Bildiğiniz bir marka var mı dayanıklı güzel tabikide uygun birde... k. köşe koltuk veya yataklı kanepe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…