- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.721
bende tek renk sevmiyorum şaçlarmda röfle var benimde ..yaa evt çok güzel o renk özellikle.. ben tek renk saç pek sevmiyorum aralarda ışıltı olacak illa kaydirigubbakcemile5
Nerde yoktum kızz zemuszemus Burdayım ya sen bana akıl ver kuşum kanepe mi köşe mi
Olala çıktın mı cnm
evet kullanıyorum badem yağı cnmaçık karamele boyocANN önce 1.5 kuulann sonra begendin renkte dore sarı gibii ardından uyugularsan istedgin sonuca ulaşırsın oliş..ama ara ver mutlakaa yıprammasnı...şaçlrınada badem yagı sürüp beslee..işlemden sonraa..nemlendirip yumuşatırrrkaydirigubbakcemile5
kuaför en son saçımı mahvetti üstüne de bi dolu para aldı kaç yıl önce, ordan bulaştım boya işine zaten.. o kadar para bayılamam valla onlara..ama dikeet saçın kusmasınn ara ver mutlaka...kuaförede gidebilin yaaa
burdayım cnmolişşşş gitinmiiiiiiii
kuşummmmmmmmmmmmboshayallersmile
yok gülüm burdayımOlala çıktın mı cnm
uyudumukii pc açık bırakıppbilmiyorumkismile
dedikodumu yapmayın kısss burdayımmm aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 aşağıda gözüküyor yaxzıyordur
İyimiş fiyat. gerçi 3 sene olmuş. Şimdi ne oldular kimbilir İkea ya bakıyım bende Köşenin görüntüsünü çok seviyorum ama oda küçük çocuk odası gibi bişey çok kaplayabilir yerevet kullanıyorum badem yağı cnm
çok sğl ama yine karışıklık oldu galiba neysee :2:
kuaför en son saçımı mahvetti üstüne de bi dolu para aldı kaç yıl önce, ordan bulaştım boya işine zaten.. o kadar para bayılamam valla onlara..
burdayım cnm
yok gülüm burdayım
yer müsaitse köşe takımı al, gelenler ufaksa 2 kişi yatırabilirsin.. muhabbet için güzel olur..
ama çift kişilik açılan kanepeler de var yani açılınca çift kişilik yatak oluyorlar.. ben ikeadan almıştım komik bi fiyata (450 tl) ve 3 senedir tepe tepe kullanıyorum gayet de memnunum..
dedikodumu yapmayın kısss burdayımmm aklinialirimsmile
tinkerbell ikeanın benim kullandığım kanepesi çok hesaplı ve baya fonksiyonel&dayanıklı
daha havalı yapmak için farklı kumaş seçenekleri de var..
ama hesaplılık ön plana alınarak dizayn edilmiş tabi ki
fakat güzel yastıklarla çok hoş gösterebiliyorsun
evet kullanıyorum badem yağı cnm
çok sğl ama yine karışıklık oldu galiba neysee :2:
yarın toparlar yazarızzz olişş
gördüm lennnkaydirigubbakcemile3 aşağıda gözüküyor yaxzıyordur
burdayızzzzz cnmmmyerimsenibenşimdi siz kayıpsınızzz huu huu
bende tek renk sevmiyorum şaçlarmda röfle var benimde ..
kanape misaffr için...l koltuk diyoourm.
kuşum l takımı aallll diyorum..
kaça kaç ki odabakıyım en iyisi ikea ya maskoya falan odayı fazla kaplamıycak bişey olsun. L çok güzel duruyor birde
bakıyım en iyisi ikea ya maskoya falan odayı fazla kaplamıycak bişey olsun. L çok güzel duruyor birde
L benimde tercihim cnm acil almam lazım biri gelse yatıya salonda koltuklarda yatırıyoruz zor oluyor
dediğim kanepe en fazla 550dir
daha güzel kumaşlı istersen de tahminim en fazla 750 olur
yerin yoksa ve bütçen önemliyse tavsiye ederim
yatak olarak kocaman ve rahat oluyo+gayet dayanıklı
l takımı seviyorum ama açılan bişi bulmalısın
hem l hem açılanlar da var ama tüm odayı kaplarlar
odanın boyutları önemli tabi ki
kaça kaç ki oda
dediğim kanepe en fazla 550dir
daha güzel kumaşlı istersen de tahminim en fazla 750 olur
yerin yoksa ve bütçen önemliyse tavsiye ederim
yatak olarak kocaman ve rahat oluyo+gayet dayanıklı
l takımı seviyorum ama açılan bişi bulmalısın
hem l hem açılanlar da var ama tüm odayı kaplarlar
odanın boyutları önemli tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?