Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet kullanıyorum badem yağı cnm
çok sğl ama yine karışıklık oldu galiba neysee :2:

ama dikeet saçın kusmasınn ara ver mutlaka...kuaförede gidebilin yaaa
kuaför en son saçımı mahvetti üstüne de bi dolu para aldı kaç yıl önce, ordan bulaştım boya işine zaten.. o kadar para bayılamam valla onlara..

olişşşş gitinmiiiiiiii

kuşummmmmmmmmmmmboshayallersmile
burdayım cnm

Olala çıktın mı cnm
yok gülüm burdayım
yer müsaitse köşe takımı al, gelenler ufaksa 2 kişi yatırabilirsin.. muhabbet için güzel olur..
ama çift kişilik açılan kanepeler de var yani açılınca çift kişilik yatak oluyorlar.. ben ikeadan almıştım komik bi fiyata (450 tl) ve 3 senedir tepe tepe kullanıyorum gayet de memnunum..

kaydirigubbakcemile3 aşağıda gözüküyor yaxzıyordur
dedikodumu yapmayın kısss burdayımmm aklinialirimsmile
tinkerbell ikeanın benim kullandığım kanepesi çok hesaplı ve baya fonksiyonel&dayanıklı
daha havalı yapmak için farklı kumaş seçenekleri de var..
ama hesaplılık ön plana alınarak dizayn edilmiş tabi ki
fakat güzel yastıklarla çok hoş gösterebiliyorsun

İyimiş fiyat. gerçi 3 sene olmuş. Şimdi ne oldular kimbilir İkea ya bakıyım bende Köşenin görüntüsünü çok seviyorum ama oda küçük çocuk odası gibi bişey çok kaplayabilir yer

Burdayım
ee yazıyormuşsun bilmişim ama zemuszemus

bakıyım en iyisi ikea ya maskoya falan odayı fazla kaplamıycak bişey olsun. L çok güzel duruyor birde

L benimde tercihim cnm acil almam lazım biri gelse yatıya salonda koltuklarda yatırıyoruz zor oluyor

eniyisii ıkae veya pratikerrr ordada modeoda felan ...salaondada olmaz tabii o koltuklrda bozlur zamnalaa.. eger misafir içinse kanapee ozamn cnmmCADIARZU

dediğim kanepe en fazla 550dir
daha güzel kumaşlı istersen de tahminim en fazla 750 olur
yerin yoksa ve bütçen önemliyse tavsiye ederim
yatak olarak kocaman ve rahat oluyo+gayet dayanıklı

l takımı seviyorum ama açılan bişi bulmalısın
hem l hem açılanlar da var ama tüm odayı kaplarlar
odanın boyutları önemli tabi ki

dogruu fiyataleından hiç haberim yok ya.bende fırınımı degiştirmek istiyom eskidi:):tomato:

kaça kaç ki oda

İşte bu beni düşündürüyor bilmiyorumkismile oda küçük kare çocuk odası gibi bişey Büyük olasılıkla kaplıycak açılınca bütün odayı L. Bilg. masası ve de kitaplık var çünkü odada birde. Ölçüp biçip odaya göre mobilyacıya yaptırıım belki de.. Bulursam tabi iyi birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…