Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ebru şallıya rakip mi olacan sempatiksalakcinni
olsam heç fena olmazz diyomm amma şimdi ebruya ayıp olcek:)
yarın koyarım şekerim accık merak et sempatiksalakcinni
yok cnm çok mereklı deilimm keyfin bilirrrrlaelaelaelaelae
[

şekerim sen bilirsin, ama bence kadına yuvarlak hatlar yakışıyo
bi de çok incelmeye çalışınca, mesela sen basenlerim incelsin diyerek kilo vermeye devam edeceksin,
ama inceldeikçe genelde insanın yüzü de inceliyor ve çöküyor, hele yaş ilerledikçe kırışıyor insanın yüzü hiç yoktan, ben bi kere yaşadım o sıralar hiç farkına bile varamamıştım,
ama artık yüz güzelliği ön planda olmalı diye düşünüyorum
ama tabi ki de herkesin yüzü ve vücudu çok farklı yazdıklarım genelleme boshayallersmile[/QUOTE]dogru döylüyosun ama dha idel kiloma gelemdim olala 60 olumda aa bi.sonrası için hamileleik düşünüyorum kilon fazla olupta hamile laınca proplem çıkarr bendee çünkü düşüğüm olmuştu guclubacismile

ya ama boyun uzun bence yeterlı accık ele gel yanı demı ne ole cok kuru olunca da olmazkı yani
çok kuru deilim bee ele avuca gelirim kociş memenunn siyahalrdan biraz da zayıff durmuşum..

var benn sorrrrrbayanssulusmile

oleeeyyy

soruyorum o zamann
saçlarım siyahtı uzun süredir
loreal ultra açıcı doğal kahve ile koyu kahve yaptım siyahlık gitti
dipler bi ton daha açık kaldı

bugün saç boyalarına bakıyordum palette'nin
loreal'in kahve seçenekleri çok yok
satış danışmanı kızla konuştuk
saçları hafif koyumsu karameldi
dedim nası başardın bu rengi tutturmayı
önce sarıya boyadım dedi, bi kaç ton açıldı açık kahve oldu saçım dedi
sonra karamele boyadım ve böyle oldu dedi
boyadığı sarı palettenin 9 nosu
sonra baktım renk kataloğunda dore veya küllü sarıyla saçınızı 2-4 ton açabilirsiniz diyordu
acaba dedim bi ay sonra saçım biraz daha toparlayınca dore sarıya boyasam
ve sonra bi kaç ay sonra da karamele ya da o çeşit daha açık bi kahveye mi boyasam

ne dersin canım
tutar mı
kız sarıya boyadım diyo..
ve yıpranır mı acaba saçlarım çok iyi durumda değiller zaten
bi de paletteyi tavsiye eder misin deluxe serisinde bu renkler bilmiyorumkismile

şuan saçın kahve sayılıyor ozamn oliş sen daha açık bi renk istiyodunn ..önce saçını kahveyele açtınmı sonrasıı dore sarıya boyatıp ardında karemele boyucanöylemii:1shok: o şaçalrr ne olcek biliyonmu yıpramır kururrr ..tavsiyem cnmm önce açık kahveye 1.5 ay sonrada doreye boyatt..sonrada öyle kualnnnyerimseniben

şekerim saçımı ultra açıcı kahveyle siyahtan kahve yaptım
sarıya boyayarak 2-4 ton açabilir miyim? kuaföre gitmicem derdim sarı saç değil tabi ki.. açık kahve olmak..
açık kahve olunca da kahve köpüğü ya da altın pırıltılı tofeeye boyamak istiyorum karamel de bi seçenek açıkcası hangi renkti unuttum kızın rengini çok beğendim ama bunların hepsi güzel renkler
buğday tenliyim bu arada

cnm tenin rengi nee esmermi bugdaynıı kumralmısın olişşCADIARZU

cnm istersen açık kahvee olmak i-çin...palettenin 6.65 dore kahvesiyle 7.55 karamelini dene istersen karamelll bi renk çıkarrrrCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…