- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.681
:roflol::roflol:heee şişkoyumm sende koysana dün görmeidmmmboshayallersmile
cnm paso gezdim bugün ve tabi yemek ve pazar alışverişiiislm tinkerbell
güzeldir kız kıza gezmek özendim şimdi
Yaa öyle valla olalacım çok da eski ilkokul sıra arkadaşım( hemde :sinifsinif: ilkokuldan sonra izmire taşındılar . 3-4 senede ablasına gelir buluşuruz bizde mutlaka . Nasıl gidiyor çalışmalar canım sıcakta da zor oluyordur
yarın tekrar çalışmaya devam..
şekerim sen bilirsin, ama bence kadına yuvarlak hatlar yakışıyoolalacımm saoll canımm biraz ha kaldıı verimde basenelrim var benimm
bi de çok incelmeye çalışınca, mesela sen basenlerim incelsin diyerek kilo vermeye devam edeceksin,
ama inceldeikçe genelde insanın yüzü de inceliyor ve çöküyor, hele yaş ilerledikçe kırışıyor insanın yüzü hiç yoktan, ben bi kere yaşadım o sıralar hiç farkına bile varamamıştım,
ama artık yüz güzelliği ön planda olmalı diye düşünüyorum
ama tabi ki de herkesin yüzü ve vücudu çok farklı yazdıklarım genelleme boshayallersmile
Ebru şallıya rakip mi olacan sempatiksalakcinni
pilates toplarıda vardır kesin bu hatunun evde sempatiksalakcinni
olsam heç fena olmazz diyomm amma şimdi ebruya ayıp olcek:)Ebru şallıya rakip mi olacan sempatiksalakcinni
yok cnm çok mereklı deilimm keyfin bilirrrrlaelaelaelaelaeyarın koyarım şekerim accık merak et sempatiksalakcinni
çok kuru deilim bee ele avuca gelirim kociş memenunn siyahalrdan biraz da zayıff durmuşum..ya ama boyun uzun bence yeterlı accık ele gel yanı demı ne ole cok kuru olunca da olmazkı yani
var benn sorrrrrbayanssulusmile
pilates toplarıda vardır kesin bu hatunun evde sempatiksalakcinni
senin popo esetegin yoksa almanı tavsiye edrimm feyzaaaşakkıdı
şuan saçın kahve sayılıyor ozamn oliş sen daha açık bi renk istiyodunn ..önce saçını kahveyele açtınmı sonrasıı dore sarıya boyatıp ardında karemele boyucanöylemii:1shok: o şaçalrr ne olcek biliyonmu yıpramır kururrr ..tavsiyem cnmm önce açık kahveye 1.5 ay sonrada doreye boyatt..sonrada öyle kualnnnyerimsenibenoleeeyyy
soruyorum o zamann
saçlarım siyahtı uzun süredir
loreal ultra açıcı doğal kahve ile koyu kahve yaptım siyahlık gitti
dipler bi ton daha açık kaldı
bugün saç boyalarına bakıyordum palette'nin
loreal'in kahve seçenekleri çok yok
satış danışmanı kızla konuştuk
saçları hafif koyumsu karameldi
dedim nası başardın bu rengi tutturmayı
önce sarıya boyadım dedi, bi kaç ton açıldı açık kahve oldu saçım dedi
sonra karamele boyadım ve böyle oldu dedi
boyadığı sarı palettenin 9 nosu
sonra baktım renk kataloğunda dore veya küllü sarıyla saçınızı 2-4 ton açabilirsiniz diyordu
acaba dedim bi ay sonra saçım biraz daha toparlayınca dore sarıya boyasam
ve sonra bi kaç ay sonra da karamele ya da o çeşit daha açık bi kahveye mi boyasam
ne dersin canım
tutar mı
kız sarıya boyadım diyo..
ve yıpranır mı acaba saçlarım çok iyi durumda değiller zaten
bi de paletteyi tavsiye eder misin deluxe serisinde bu renkler bilmiyorumkismile
kahve köpüğü ve altın pırıltılı tofee beğendiğim dier renkler
tavsiyelerini bekliyorum heyecanla meliscimmzemuszemus
şekerim saçımı ultra açıcı kahveyle siyahtan kahve yaptımşuan saçın kahve sayılıyor ozamn oliş sen daha açık bi renk istiyodunn ..önce saçını kahveyele açtınmı sonrasıı dore sarıya boyatıp ardında karemele boyucanöylemii:1shok: o şaçalrr ne olcek biliyonmu yıpramır kururrr ..tavsiyem cnmm önce açık kahveye 1.5 ay sonrada doreye boyatt..sonrada öyle kualnnnyerimseniben
cnm tenin rengi nee esmermi bugdaynıı kumralmısın olişşCADIARZU
kız doreler böylee biraz daha koyu loreallden
şekerim saçımı ultra açıcı kahveyle siyahtan kahve yaptım
sarıya boyayarak 2-4 ton açabilir miyim? kuaföre gitmicem derdim sarı saç değil tabi ki.. açık kahve olmak..
açık kahve olunca da kahve köpüğü ya da altın pırıltılı tofeeye boyamak istiyorum karamel de bi seçenek açıkcası hangi renkti unuttum kızın rengini çok beğendim ama bunların hepsi güzel renkler
buğday tenliyim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?