- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.201
yani güya anneannem anneme sinir oluyo milletle kavga ediyo..
neyse ben bakanları şikayet edince doğrudur sevmez çünkü deden bağışladı mallarını onlara dedi
manyak herif sonra da dedi ki mallar onun istediğine bağışlar bana da sordu bağışla dedim dedi
(bu arada dedem felç oldu 50li yaşlarında yatalak olmuş yani
anneannem bakmış hep)
ben de dedim ki ailede erkek çalışınca tüm malları haketmez kadın evde dursa da çalışıyo çocuk bakıyo onun da hakkı var dedim (bakınız yeni medeni kanun evlendikten sonra elde edilen mallar yarı yarıya paylaşılıyo)
adam nedense bu lafım üzerine zıvanadan çıktı
dedi sen hukuk otur çalış bilgin yok
dedim var bilgim yeni çalıştım çekirdek miras diye bişi var anamız babamız istese de başkalarına bağışlayamıyo yasak çünkü eşin ve çocukların hakkının bi kısmına dokunulması yasak
ama dedim kılıfına uydurup satış gibi yapmıştır anneannem de ilkokul mezunu kadın bişi yapamamıştır
adam sinirlendi ve suratıma kapattı telefonu iyi günler deyip
orda canımannen hala ordamı
güya dayım veriyo nafcım ama kendisi anneannemin vasisi yani onun 3 aylığından bi parçasını veriyo cebinden bi kuruş bile çıkmıyoaaaa terbiyesiz adamm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile yazık anneannene canım yaa kadının hakkını yemişler resmen dedene de ayıpp alsanaalsanasmile
hele dayınnnn kötükedihüso
adam senin bilgin olduğunu anlayınca çıkmıştır zıvanadan :umursamaz:
bişey sorucam anneannen bakım parasını kim veriyo ?
bu arada kusura bakma deminden beri foruma girmeye çalışıyorum bakım vardır yazıp durdu cnm yanlış anlama sakın :kedi:
kızlar ya kkda sorun var ya da avea jette son 20 dkdır kafayı yedim
neyse sonuç olarak napabilirim diye düşünüyorum
dayıma da hiç güvenmiyorum hiç bi söylediğine
bu son konuşmadan sonra adam ya manyak ya da manyak derecede ataerkil çözemedim
sizce ne bu adam ve napabilirim
orda canım
zorla getirmem gerekirse diye eşimle gittik araba kiraladım ama daha mutlu ve dengeli görünce travma yaşatmak istemedim sadece yaptığım masrafla kaldım
güya dayım veriyo nafcım ama kendisi anneannemin vasisi yani onun 3 aylığından bi parçasını veriyo cebinden bi kuruş bile çıkmıyo
canım tüm bunların altında çok pis bişiler var ama ne çözemedimkkda sorun var canım bende öyle oldum sen yanlış anlayacaksın sandım eyvahedigeldismile
insan kardeşi için öyle dermi al annemin yanından diyee anneannen rahatsız olsa zatenn kızına git derdi herhaldee dayına mı düşmüşş bunları söylemek alsanaalsanasmile
ben çıkıyorum kızlar nafcım tesekkür etmeyi unuttum çizelgem çok güzel oldmus eline sağlık tekrar tesekkürler
canım tüm bunların altında çok pis bişiler var ama ne çözemedim
sizce ne yapmalıyım
annem bi kenara anneannemi (sözde) baktırdığı insanlar aslında anneannemin haklı olarak nefret ettiği insanlar
ve bunlar aldıkları o kadar paraya yoğurt bile vermiyolar kadına 3 inekleri var köy yerinde aç bırakıyolar resmen
bi yanda dayım zengin
günahını parayla satar
ve megolaman
ve hepsinin altında da benim bilmediğim bişiler var ve bilip anlatacak yakın kimse yok
ama canım adam diyo ki babamın hakkıdır parasını ister atar ister satar anamın hakkı yokkadın kendi parasıyla bakılıyo resmenn dayına noluyomuşş kii :umursamaz:
ben sana bişey diyim mi şimdi annen gitti ya anneannenin yanına o bakan insancık(lar) ! kesinn bakacakları insanlar çoğaldı diye fazla para istemişlerdir dayından dayında cebinden para çıkmasın diye sana anneni al ordan diyodur sallıyodur canım alsanaalsanasmile
ben böyle düşünüyorum ataerkilliyle filan alakası yok bence olayın :enbuyukkk:
kızlar bugünkü menüm
1kase çorba,salata,1diliim ekmek yanında patates kızartması düşünüyorum çok değil ama azcık:kedi:
ayemekten sonrada yürüyüş..
canım senin yapacağın şey şuan içinn anneannen ve annene bakabilecek yeni birilerini bulmak dayın parayı oraya ödesinnn aklıma başka bişey gelmiyo
yanına al sen bak diycem ama onada durumun uygun mu değil mi bişey diyemiyorum zaten zordur yaşlı insan bakmak fisfisfis
ama canım adam diyo ki babamın hakkıdır parasını ister atar ister satar anamın hakkı yok
diyo resmen açık açık
olmaz öyle dediğimde git hukuk çalış diyo
çalıştım biliyorum diyince git öğren diyo telefonu suratıma kapatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?