- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.221
patatezz patatezz diye aşermiyosan kesinlikle yeme sempatiksalakcinnikızlar bugünkü menüm
1kase çorba,salata,1diliim ekmek yanında patates kızartması düşünüyorum çok değil ama azcık:kedi:
ayemekten sonrada yürüyüş..
valla herşeyi yapmış olabilir bencepeki deden rahmetli oldumu canım ?
eğer satış işlemi yapmadılarsa direk anneannene kalıyo o mallar dayın orda alengirli bi iş çevirmiş olabilir bir şekilde malları kendi üzerine de geçirmiş olabilir bunun araştırmasını yapmak lazım
onu söyledim zaten
istediğime baktırırım dedi sen kimsin sana ne dedi yani
annem evden çıkmıyodu cnm
garip gelecek ama
bize çok çağırdım
zorla yaka paça getirmem lazımdı
onun için de eve doktor ilaç lazımdı
hastaneye yatırmak lazımdı
o kadar maddi gücüm olsa yapabilirdim ya da en azından sağlık güvencesi olsa
aslında çalışıp işe girmem lazımün
ama ayarlarım patladı yine bug
patatezz patatezz diye aşermiyosan kesinlikle yeme sempatiksalakcinni
100 gr 600 kalori yani bi öğünlük kaloriden fazla... 100 gr da minicik bişi bu arada.. ödülüne sakla bence..:hulya:
valla herşeyi yapmış olabilir bence
heralde o aileyle ortak pislik yaptılar
böyle hararetli savunma saçma çünkü
bi de bana da sordu bağışla dedim falan demesi de lüzumsuz
aferim kız aklıma gelmemişti valla süpersin
canım hani şu fritöz varya yeni çıkan bikaşık yağla falan filan onda yapıyorum yağı hiç koymuyorum desem yeridir saman gibi oluyo..üzerinede yağsız domates sosu döküyorumcokacimcoook..yinede yememelimiyimbilmiyorumkismile
tefallllllllllllllll :lepi: :lepi:
ondan bende istiyorum 400 TL biraz daha düşsün alıcam inşallah :kedi:
felçliyken nası bağışlayabilir ki adam mallarını anlamadım ben
evt vefat etmiş dedem
dayımın gördüğüm kadarıyla en az zekeriyaköyde bi villası
bi cipi ve bi arabası var
anlamıyorum insanları boshayallersmile
şimdi baktım 7+2 villa bi buçuk milyondolar zekeriyaköyde..
bende istiyorum ama çok büyük yaa
evt cnm vidalarım gevşedi ama sizin de yardımınızla geri sıkmaya çalışıyorumolalacım sinirlerini bozma canını sıkma sakin ol
psikolojini iyi tutman laızm
ben de öyle düşündüm cnm ama adam amcaoğullarını nası koruyo şaştım kaldımtatlım anneannenin 3 aylık maaşından bahsetmiştinn ordan ayarlayıp verme durumu olabilir mi ? bakacak olan insanlara söylersin 3 ayda bir vericem diye öyle olmaz mı ?
haklısın canım sağlık güvencesi olmadan özellerle bu işi halletmek yüksek meblağlara patlıyo kafamçokkarıştı
beynim durdu şuan herşeyi toparlayıp düşünmeye çalışıyorum :1closedeyes:
o zaman gönül rahatlığıyla ye şekerim.. papatezde şeker var ama glikoz formunda deil nişasta olarak var.. hem tok tutar hem de kalorisi çok çok uygun yağı fazla kaçırmazsan.. 100 gr 80 kalori falan gibi bişi.. tavada kızartınca 600e fırlıyo.. tefalde çatlasa patlasa 120ye fırlar.. gayet sağlıklıcanım hani şu fritöz varya yeni çıkan bikaşık yağla falan filan onda yapıyorum yağı hiç koymuyorum desem yeridir saman gibi oluyo..üzerinede yağsız domates sosu döküyorumcokacimcoook..yinede yememelimiyimbilmiyorumkismile
doru cnm aklıma gelmemişti akıllı kızsınvalla hayatım o kadar savunmaya,
akrabasını,kardeşini tutmak yerine babasının mallarını devrettiği insanları tutmaya çabalamasına anlam veremedim aklıma da başka bişey gelmedii dayın günahını bile satacak bir insansa bunu da beklemek lazımm :umursamaz:
ben de.. bi de düdüklüsünü..tefallllllllllllllll :lepi: :lepi:
ondan bende istiyorum 400 TL biraz daha düşsün alıcam inşallah :kedi:
dayın ayağına noteri getirmiştir canım herşey beklenirrr alsanaalsanasmile
dayının mirasçısı varmı peki ?
evt cnm vidalarım gevşedi ama sizin de yardımınızla geri sıkmaya çalışıyorum
ben de öyle düşündüm cnm ama adam amcaoğullarını nası koruyo şaştım kaldım
o zaman gönül rahatlığıyla ye şekerim.. papatezde şeker var ama glikoz formunda deil nişasta olarak var.. hem tok tutar hem de kalorisi çok çok uygun yağı fazla kaçırmazsan.. 100 gr 80 kalori falan gibi bişi.. tavada kızartınca 600e fırlıyo.. tefalde çatlasa patlasa 120ye fırlar.. gayet sağlıklı
doru cnm aklıma gelmemişti akıllı kızsın
ben de.. bi de düdüklüsünü..
düşünmek lazım ne yapabiliriz de dedenin o insanlara mallarını devredip devretmediğini öğrenebiliriz ?
tapuya gitsen söylerlermi acaba ?
anneannen geçmiş zamanla ilgili şeyler hatırlıyorsa ona sorsan ?
yoksa malları deden zamanında onlara devretti o insanlarda başkasına sattı parasını dayınla kırıştılar mı ?
dayın dedeni kandırdı mı ? yoksa deden kendi rızasıyla mı devretti malları ?
hem deden kendi malını devrederken neden oğluna sorsunn bu devirde kim çocuğuna soruyo bişey alıp satarken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?