Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kızlar burda kimse gözükmüyo ikigündür sorun mu var acaba valla o kadar çok sey yazmıssınız ki okuyamadan geldim

Afiyet olsun cnm

sağol canımcım opuyorumnanaktan

merhaba kızlar burda kimse gözükmüyo ikigündür sorun mu var acaba valla o kadar çok sey yazmıssınız ki okuyamadan geldim

hoşgeldin şekerim nasılsın :hulya:

dün aksamki menüm bi çorba esimle kavga etmekten yemek yiyemedim sahurda 1 tane peynirli cızlama

senin canını mı sıktı eşinn klava: klava:

takmasaydın canım yeseydin yemeğini olumunekankayizsmile

kimse gözükmüyo,herkez çıkmış sanırım bilmiyorumkismile dünki iftarım 5,6 adet ızgara köfte,2 yemek kaşığı pilav ve bol salata..sahurda bişey yiyemedim su içtim...

Bayanlar kilo almamızın nedeni almış olduğumuz kalorinin hardağımız kalorinin üstünde olmasından kaynaklanmakta her 7000 kalori alınan fazla kaloriyle vucudumuza 1 kilo daha katmış oluyoruz.Kalori kaynakları başta yağlı yiyecekler beyaz unla yapılmış mamuller ve en önemlisi ise şeker.Şekerli gıdalardan biri olan cola nın vucudumuza girdiğinde nelere yol açtığını aşşağıda alıntı yaptım.1 dk ayırıp bunu okuyun lütfen ve severek içtiğimiz bir ürünün vucudumuza neler yaptığını görün.Sonrada şöyle düşünün lütfen sağlıklı yaşamak için besleniyorum o yüzden vucuduma zararlı hiç bir yiyeceği tüketmeyeceğim.Diet yapıyorum kelimesini hayatınızdan çıkarın kızlar yoksa o kilolar asla siden ayrılmıycak vucuduza iyi davranın oda size istediğinizi versin.Bu arada yaşayarak test ederek konuşuyorum inanın bana çok işe yarıyor :)

İlk 10 dakika:

15 çay kaşığı şeker almış gibi vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.

20 dakika:

Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur.

40 dakika:

Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebekleriniz büyür, kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.

45 dakika:

Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.

60 dakika:

Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberce dışarı atılması demek. Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuzu tekrar hissedeceksiniz. Şeker ihtiyacını takiben, kafein isteği de başlayacak (sigarada olduğu gibi)

bilgilendirme için teşekkürler cnm :lepi: :lepi:

kola içenn arkadaşlara duyurulurrrrrr alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

çok sinirliyimm sanırımm

rtük daha burdaki sigara içme smileyini banlamamış sempatiksalakcinni tüm smileylerin yeri sürekli deişiyo zor buoldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…