- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.161
kızlar yemeğe gidiyorum
çorba makarna var menüde cokacimcoook öptümm opuyorumnanaktan
hayırdır asyacım
Afiyet olsun cnm
merhaba kızlar burda kimse gözükmüyo ikigündür sorun mu var acaba valla o kadar çok sey yazmıssınız ki okuyamadan geldim
dün aksamki menüm bi çorba esimle kavga etmekten yemek yiyemedim sahurda 1 tane peynirli cızlama
evet ya sinirden yemek yiyemedim bi oklavada benden gelsin esimeklava:
kızlar aranızda ARAPÇA bilen varmı
slm kızlar bende 59 kiloyum 6 kilo vermek istiyorum ama oruç tuttuğum dolayı hiç birşey yapamıyorum şişkinlik ve tuvalet sorunum var benim gibi aynı problemi yaşayan var mı ne yapmam lazım
feyza konuşabiliyormusun arapça
Bayanlar kilo almamızın nedeni almış olduğumuz kalorinin hardağımız kalorinin üstünde olmasından kaynaklanmakta her 7000 kalori alınan fazla kaloriyle vucudumuza 1 kilo daha katmış oluyoruz.Kalori kaynakları başta yağlı yiyecekler beyaz unla yapılmış mamuller ve en önemlisi ise şeker.Şekerli gıdalardan biri olan cola nın vucudumuza girdiğinde nelere yol açtığını aşşağıda alıntı yaptım.1 dk ayırıp bunu okuyun lütfen ve severek içtiğimiz bir ürünün vucudumuza neler yaptığını görün.Sonrada şöyle düşünün lütfen sağlıklı yaşamak için besleniyorum o yüzden vucuduma zararlı hiç bir yiyeceği tüketmeyeceğim.Diet yapıyorum kelimesini hayatınızdan çıkarın kızlar yoksa o kilolar asla siden ayrılmıycak vucuduza iyi davranın oda size istediğinizi versin.Bu arada yaşayarak test ederek konuşuyorum inanın bana çok işe yarıyor :)
İlk 10 dakika:
15 çay kaşığı şeker almış gibi vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.
20 dakika:
Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur.
40 dakika:
Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebekleriniz büyür, kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.
45 dakika:
Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.
60 dakika:
Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberce dışarı atılması demek. Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuzu tekrar hissedeceksiniz. Şeker ihtiyacını takiben, kafein isteği de başlayacak (sigarada olduğu gibi)
boşver cnm
alsanaalsanasmile
canım şu çizelgeni bi denesene olacak mı bakalım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wNjOSt7/weight.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?