- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.261
nafcım ben azcık uzanıp beynimi dinlendiricem yamurda ıslanmak ve stres ağırlık yaptı
teşekkür ederim canım :kedi:
bende istiyorum ama çok büyük yaa
Vallaha karabatak gibiyiz bir var bir yok kaydirigubbakcemile3
Evdeydim iş yaptım mecbur. Tesisatçı geldi eve batırdı gitti Ne yedim 7-8 sarma yemeği 1 kase yoğurt salata Ama akşam magnum karadutlu yedim herşeyi mahvettim :mymeka:
Sen ne yaptın
tamam kuşumgörüşürüzzzzzopuyorumnanaktanMeliscim ben çıkıyorum cnm hazırlıyım bişeyler şimdi. Yarına kaldıdüzeltirler herhalde Öpüyorum kuşum seni
bikaç gündür wc problemi yaşıyorumm çok şişimm :kedi:[/nafım selam kabızlık için sabahlrı ılık su iç ardındanda 3tane kuru kayısıssssıyerimseniben
hoşşgeldin kaç kilosun boyun kaç imran.CADIARZUslm kızlar bende 59 kiloyum 6 kilo vermek istiyorum ama oruç tuttuğum dolayı hiç birşey yapamıyorum şişkinlik ve tuvalet sorunum var benim gibi aynı problemi yaşayan var mı ne yapmam lazım
[
buarada iftar menüm
1kase çorba,salata,patates kızartması nekadar yedim bilmiyorum ama kaçırdımın farkındayım.el kadarda pide yedim ardından yoğurt..
ara-3tane incir,üzüm
1saat yürüyüş , 10 dk egzersiz yaptım kızlar patatesi kaçırdığm için..
bende iftardaa mercmek çorbası
tavuksote pilav cacık...4 adet kuru pasta tuzlu çay.....iftardan 1 saat sonrada hastalandım oruç tutumucam mecburen..:hulya:yürüyüşümde evde yürüme bandında 40 dak
burrdayımm kelebegim.geldimmmŞenizKuşum nbr yine düzelmemişburası Ordamısın
neden yaaa kuşum hayırdırrr bişe almak istiyon alamıyon gibimisinn....bende bazı şeylere bakıyorum ama beklicem galibaa ev içinnfisfisfisÇok sıkıcı bir gün içim sıkılıyor benim :bbo: Hayırdır inşallah Boş boş milletin evine bakıyorum ev dekarorasyonu bölümüne
neden yaaa kuşum hayırdırrr bişe almak istiyon alamıyon gibimisinn....bende bazı şeylere bakıyorum ama beklicem galibaa ev içinnfisfisfis
:)) yok kuşum ondan değil öylesine içim sıkılıyor 2 gündür evdeydim hiç dışarı çıkmadım sanırım ondan :hulya:
bunalldın evdee tabii bii eşinle alışveriş merkezine yada evini yakınınd aolna yerlere gidi p hava al.. yaa insanevdeyekende sıkılıyoo dışarı çıkıncada aynıakannehir
Eşim hayatta avm lerde dolaşmaz sevmiyorEv kuşu bayılır evde oturmaya savaş filmi almış seyrediyor içerde kaydirigubbakcemile3
benimkide hç sevmiyorr bazen kendi m yada arkaşımla çıkıyozz...
hep televizyon yada maç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?