Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcım ben azcık uzanıp beynimi dinlendiricem yamurda ıslanmak ve stres ağırlık yaptı

teşekkür ederim canım :kedi:

nafcım ben azcık uzanıp beynimi dinlendiricem yamurda ıslanmak ve stres ağırlık yaptı

teşekkür ederim canım :kedi:

tmm cnm bende çıkayım artık iyice dinlen sıcak bişeyler iç te hasta olmayasın öptümm iyi akşamlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben teşekkür ederim paylaştığın için opuyorumnanaktan

buarada iftar menüm
1kase çorba,salata,patates kızartması nekadar yedim bilmiyorum ama kaçırdımın farkındayım.el kadarda pide yedim ardından yoğurt..
ara-3tane incir,üzüm
1saat yürüyüş , 10 dk egzersiz yaptım kızlar patatesi kaçırdığm için..

Meliscim ben çıkıyorum cnm hazırlıyım bişeyler şimdi. Yarına kaldı düzeltirler herhalde Öpüyorum kuşum seni
tamam kuşumgörüşürüzzzzzopuyorumnanaktan

bende iftardaa mercmek çorbası
tavuksote pilav cacık...4 adet kuru pasta tuzlu çay.....iftardan 1 saat sonrada hastalandım oruç tutumucam mecburen..:hulya:yürüyüşümde evde yürüme bandında 40 dak

bence pates kızartması ve incirle üzüzmü aynı aynd ayemen kaloriiyi çoştururr..
1 ni seçseydin..keşkeeCADIARZU

Çok sıkıcı bir gün içim sıkılıyor benim :bbo: Hayırdır inşallah Boş boş milletin evine bakıyorum ev dekarorasyonu bölümüne

:)) yok kuşum ondan değil öylesine içim sıkılıyor 2 gündür evdeydim hiç dışarı çıkmadım sanırım ondan :hulya:

bunalldın evdee tabii bii eşinle alışveriş merkezine yada evini yakınınd aolna yerlere gidi p hava al.. yaa insanevdeyekende sıkılıyoo dışarı çıkıncada aynıakannehir

bunalldın evdee tabii bii eşinle alışveriş merkezine yada evini yakınınd aolna yerlere gidi p hava al.. yaa insanevdeyekende sıkılıyoo dışarı çıkıncada aynıakannehir

Eşim hayatta avm lerde dolaşmaz sevmiyor Ev kuşu bayılır evde oturmaya savaş filmi almış seyrediyor içerde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…