- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.301
Ufak ufak ben mutfağa gidiyim Ne yapıcan sen sahura melis Ben kahvaltılık düşünüyorum artık börek çörek yok yapmam pidede almıyorum ipin ucunu kaçırdım çünkü. Tam buğdaya döndüm bu gün
Hmm çok güzel bu( Ama 2000tl
paahlı yaa buu daha uyugun bak sennlmaz:
Çok pahalı cnm salon koltuk takımı alırım ben bu fiyata kaydirigubbakcemile3 Ama modeli götürüp yaptırırım çok daha ucuza
oruca başaldınmıı senn yavrii..ben gözleme yapcam bizimkine..adet oldum benn ..tutumucam:.bende kepeek aldım onud yemiyom:)bend eçıktım yarın görüşüzz tama..mmmı...
iyi bence canım papatesler tefal kızartma ne de olsa et de yemelisin amabuarada iftar menüm
1kase çorba,salata,patates kızartması nekadar yedim bilmiyorum ama kaçırdımın farkındayım.el kadarda pide yedim ardından yoğurt..
ara-3tane incir,üzüm
1saat yürüyüş , 10 dk egzersiz yaptım kızlar patatesi kaçırdığm için..
tamam kuşumgörüşürüzzzzzopuyorumnanaktan
hepimiz öyleyiz
bikaç gündür wc problemi yaşıyorumm çok şişimm :kedi:[/nafım selam kabızlık için sabahlrı ılık su iç ardındanda 3tane kuru kayısıssssıyerimseniben
hoşşgeldin kaç kilosun boyun kaç imran.CADIARZU
[
ama ben bu sabah yeniden doğdum sırnaşık şey
iftardan sonra yürümeni takdir ediyorum meliscimbende iftardaa mercmek çorbası
tavuksote pilav cacık...4 adet kuru pasta tuzlu çay.....iftardan 1 saat sonrada hastalandım oruç tutumucam mecburen..:hulya:yürüyüşümde evde yürüme bandında 40 dak
tinkerbell naptın sigarayı??Kuşum nbr yine düzelmemişburası Ordamısın
ben de geçen tepehome'u gezip büyük bi evim olsa salonunu nası dekore ederdim onun hayalini kurdumÇok sıkıcı bir gün içim sıkılıyor benim :bbo: Hayırdır inşallah Boş boş milletin evine bakıyorum ev dekarorasyonu bölümüne
çıksana bugün cnm hava süper:)) yok kuşum ondan değil öylesine içim sıkılıyor 2 gündür evdeydim hiç dışarı çıkmadım sanırım ondan :hulya:
aynenEşim hayatta avm lerde dolaşmaz sevmiyorEv kuşu bayılır evde oturmaya savaş filmi almış seyrediyor içerde kaydirigubbakcemile3
ama 4 seneden sonra artık avmde yemek yiyebiliyoruz
hatta koçtaşa gidebiliyoruz
ha bi de bi mağazaya daha limit bu
ama buna da şükür sempatiksalakcinni
ben aboneyim canım ayda 4.2 tlye geliyo 7 yerineözell zevkymişş bizimkiniii:roflol:
bende buğün dergi aldım knedime cosmopolitan evde çok az konuşurralsanaalsanasmile
daha ucuzu var mı ki?? teyzem almış 4 bin tlye.. tepehome'da 3500'dü en düşük L'ler..paahlı yaa buu daha uyugun bak sennlmaz:
günaydın canım çok enerjiksin bu sabahgünaydın kızlarrrrrrrrrrr zemuszemus
bizim gece kuşları yine döktürmüş sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı ekmek ve peynir yedim
bugün acayip şişimmm yüzüğüm olmadı parmağıma :sinifsinif: :sinifsinif:
bugün bekarmış hissiyatı yaşarsın dinlensin parmak özlesin yüzüğünü aklinialirimsmile
günaydn özgecimgünaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrr
günaydın kızlar
hava çoook güzel
günaydın canım çok enerjiksin bu sabah
bugün bekarmış hissiyatı yaşarsın dinlensin parmak özlesin yüzüğünü aklinialirimsmile
naf beni listeye alsana
kilom iyi ama ben iyi deilim çünkü ne hikmetse aynı pantalonlar olmuyo
dün akşam eski saten gömlekleri denedim yeni aldığım ceketin içine onlar da patlıyodu
kızacaksınız belki ama sanırım yarım kilo gitmeli daha en az şişlik beni öldürecek
bende bayramda bir yerlere gitsek mi gitmesek mi karar veremiyorum
önerebileceğiniz yerler varmı
yer olmazm kibende bayramda bir yerlere gitsek mi gitmesek mi karar veremiyorum
önerebileceğiniz yerler varmı
doğru ya zor aslındaGünaydın olalacım güne iyi başladım iyi gider inşallah zemuszemus zemuszemus
şu şişlikten kurtulsam daha mutlu olucam ama neyse
şekerim ben ayın 15 günü bekarım zaten :roflol: :roflol: :roflol:
alayım canım :lepi: başlangıç, şuanki ve hedef kilonu alayım lütfen :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?