Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Geldim Naf...
Arada bi çalışmakta gerekli di mi ama..
değilse işten kovulucam :))
ben yarın giremeyebilirim..
gecen haftada kilo bildirimi yapamadıam nasıl yapalım Naf..?

yazını görmedim cnm kusura bakma valla bende öyleee bi tane çekle lgili problem var bakalım nolcak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yarın giremeyeceksen bugün yada cumartesi yap cnm ama mutlaka yap olumunekankayizsmile

naf hoşgeldin canım a.s. magnumum gold yemeyeyimmi sempatiksalakcinni

hoşgördüm cnm sağol kusura bakma yazını görmedim gold karamelli oluyo sanırım ben sevmiyom sempatiksalakcinni ama seviyosan ye şekerimmm :icecream: :icecream:

bende kafamı var naf

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlar herkese

gülegüle canım öptüm seni opuyorumnanaktan

slm kızlar henüz tartılamadım..birazdanda iftara gidicem menüde neler var bilmiyorum gelince yazarım artık öptüm sizi çıkıyorum bendeopuyorumnanaktan

bende çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi hayırlı akşamlar olumunekankayizsmile

tünaydın kızlar iftar menüm
çorba ve kızartma karısık
sahurda da azcık kızartma ve çay
asya tefal kızartma yapıyordun di mi sen
sebze ve proteini unutma ama

asyacım sultanahmet fatihe yakın yürümeyi severseniz beyazıttan eminönüne yürüyün derim bu arada sultanahmete ayasofyaya uğrayabilirsiniz hepsi yolüstü yürümesi de toplam yarım saat alır.. eminönünden de vapura atlayıp kadıköye geçip güzel vapur keyfi yapabilirsiniz, gitmesi 20 dk sürer vapurla.. orda da bi kafede soluklanabilirsiniz ya da nebiliim gezinip yine vapurla eminönüne veya beşiktaşa veya minibüsle bi dolu yere dönebilirsiniz.. yalnız cuma günü trafiğine yakalanmayın deniz yolunu tavsiye ederim.. iftar cuma derken trafik kabusu yaşammayın..

kızlar kendim ve bir misafirimizle başbaşayımm

bari yediklerimi yazayım:

bugün kırmızı et krizine girdim
öğlen yemeğim
3 y.k pilav
1 y.k nohut
6 dilim karpuz
3 dilim antrikot yağları dahil
3 dilim ekmek

ara:
3 siyah erik
türk kahvesi

öğlen yemeği çok oldu ama havanın güzelliğini görünce dayanamadım bisikletle gezdim 2 bçk saat

hisardan taaa zeytinburnuna gittim dönüşte de denizin dibinden döndüm sahil turu oldu harikaydı istanbul

pilav ve nohutu dışarda yedim
etleri evde
bu kadar gezince öğün saatleri kaydı epey
çok yorulmuşum ama değdi harikaydı

bu arada biz etleri taaa yenibosna'daki canet kombinasından alıyoruz
harika et satıyorlar tavsiye ederim
yediğim danacığın ruhuna dua okudum o kadar lezzetli oluyo etleri-tatlicadiarzu-
gidiş dönüş 3 saate değiyor da artıyor bile

sanırım bisiklet sayesinde öğlenki extralar dengelenmiştirr boshayallersmile

Çoktan bitti benim başladım Tmm cnm görüşürüz yarın cevap yazdım sana özelden bak olumunekankayizsmile Şeniz
okudum bende sana yazdım özele bakk kuşummm

bend oruç tutmadım malum hastayım:kedi:yedilekerim gün içinde.
sabah kahvaltı 2dilim kepek ekemek yumurta kaşarrr..2 çaykaşıgı sareleeee:)
ögeln yogurttla pekemz ii karıştırdım yedim.akşamda tavuk sote pilav nescafe ammada yedim:)yürüyüş gen yaptım 45 dak.

kilo bildirimi yapayım bariiii
tartıya çıktım 71.100 geldim bir dakika sonra tekrar tartıldım 71.300 geldim
yani 100 gr vermiş oluyorum
valla bu kadar yemeğe iyi bile vermişim valla bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…