- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.421
Geldim Naf...
Arada bi çalışmakta gerekli di mi ama..
değilse işten kovulucam :))
ben yarın giremeyebilirim..
gecen haftada kilo bildirimi yapamadıam nasıl yapalım Naf..?
naf hoşgeldin canım a.s. magnumum gold yemeyeyimmi sempatiksalakcinni
bende kafamı var naf
kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlar herkese
asya tefal kızartma yapıyordun di mi sentünaydın kızlar iftar menüm
çorba ve kızartma karısık
sahurda da azcık kızartma ve çay
asyacım sultanahmet fatihe yakın yürümeyi severseniz beyazıttan eminönüne yürüyün derim bu arada sultanahmete ayasofyaya uğrayabilirsiniz hepsi yolüstü yürümesi de toplam yarım saat alır.. eminönünden de vapura atlayıp kadıköye geçip güzel vapur keyfi yapabilirsiniz, gitmesi 20 dk sürer vapurla.. orda da bi kafede soluklanabilirsiniz ya da nebiliim gezinip yine vapurla eminönüne veya beşiktaşa veya minibüsle bi dolu yere dönebilirsiniz.. yalnız cuma günü trafiğine yakalanmayın deniz yolunu tavsiye ederim.. iftar cuma derken trafik kabusu yaşammayın..bizde bayramda köye gitcez kayınvalidemin yanına benim için iyi olmasada çocuklar orda çok mutlu oluyolar
bu arada pazartesi de istanbula gidiyorum kardesimin okul kayıtı için işimiz bitincede gezeriz istanbula bi kere gittim gezilecek yerleri söylermisiniz biz fatih e gitcez okul orda
Yahu bu şişlik nedir hepimizde benimde öyle parmaklrım şiş kalkıyorum
sigaradan olabilir canım adapte olur ama vücut.. ben normalde içmem.. sebzeye, suya ağırlık ver bi de yağlı yap biraz daha yemeklerini..günaydın kızlar
günaydın tatlım opuyorumnanaktan
hava çoook güzel
iyi bence canım papatesler tefal kızartma ne de olsa et de yemelisin ama
Özgecim çok uzaklaşamayız diyorsanız İzmit taraflarında Kerpe var Kefkene yakın çok güzel oteller konaklıycak yerler var biz fazla gezemedik otelde tıkılıp kalmıştık eşimle ama güzel yerleri vardı Yeşilliği Ormanı denizi Hatta oğluşunla bizim kaldığımız Varuna da çok rahat edersin kumsalı tam k. çocuklara göreydi Kerpe diye bak bir goggle da cnm
Yer bulmak çok zor evet millet ramazandan tatili kesti şimdi devam
Bu doğru ama yapmayın alışırsınız belki benim şu anda şişlik hissetmemin büyük sebeplerinden biri içmemem artık. Benim de sabah içtiğim nescafe hareketlendiirir bağırsaklarımı
herkes oruç açmaya sultanahmete gidiyordu güzeldi baya sultanahmette de iftar yapabilirsiniz asyacımanladım..
evet ramazan etkinlikleri de başlamıştır ... ne kalabalık.. ne güzeldir...
o zaman beyazıt, sultanahmet ve eminönü derimsadece 1 gün onunda öğleye kadarı dolu artık gezebildiğim kadar
bamya ayıklaması kabussTam zamanında aramış eşin yırttın bamya yapmaktan kaydirigubbakcemile3 Bende sevemedim bir türlü şu bamyayı
ödül günün yaklaşmış sempatiksalakcinnikızlar bugün miğdem kazınıyo,tartıda kilom düşük çıkınca acıkma hissi uyandı birden :)
tebrikler canımzaten iftara davetteyim giremem ozaman şimdiden yapayım bildirimi,ben geçen hafta reglimin başlangıcıydı ve 64 kg çıkmıştım,reglim bitti bu hafta yediklerimede dikkat etmeye çalıştım,biraz önce tartındım 62.1 kg çıktım.
bence iyi canımkizlar benim bu aksamki menum soyle olucak:
1 dilim ekmek , 5 kasik taze fasulye , 4 kasik tavuk sote, 4 kasik bulgur pilavi ve 1 kase cacik....
nasil sizce?
ama sonra bi porsiyon meyve ile ara yap derim
ve süt de içebilirsin
yağsız lapayla kabız olma nafboshayallersmilebugün öğlen pirinç lapası denen menemm şeyden yaptımm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı belki bu şekilde fazla suyu atarım vücudumdan ( sanmıyorum amaaa denemeye değer )
yarın gelmezsem bilin kiii kilo aldım dayaktan kaçıyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Allahtan ramazanda ceza verme işini kaldırdık yoksa fena olmuştu benim içinn alsanaalsanasmile
yarın ben birinciyimmm ama sondan kızlarr şimdiden sinyal veriyorum şakkıdı şakkıdı
iyyyk sempatiksalakcinninaf nasıl o lapa nın tadı
patis geliyo ama konuşmuyo sankiiartık patis te selam vermiyor
gözünaydın canım allah kavuştursunevet canım bekarım.sevgilim askerde.1 haftamız kaldı tezkereye
ya tinkerbell çok geç gördüm msjını gittin galiba bilmiyorumkismileolala nbr cnm
okudum bende sana yazdım özele bakk kuşummmÇoktan bitti benim başladım Tmm cnm görüşürüz yarın cevap yazdım sana özelden bak olumunekankayizsmile Şeniz
günaydın kızlarrrrrrrrrrr zemuszemus
bizim gece kuşları yine döktürmüş sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
napalım nafım gece dükkanı açalam dedik mazalalh hırkız filan girerrrrrsempatiksalakcinni
kayısı yesene bide bitki çayı..şişkinlik giderr:hulya:
iftardan sonra yürümeni takdir ediyorum meliscim
saoll olşim herğün mıntazam yürüyüm yapmayıca içimde niri dürdüyoo kalk diyee hırs yattım eltim dedikii göbek önden gidiyormuş benimmmkötükedihüso
ben aboneyim canım ayda 4.2 tlye geliyo 7 yerineya olişş nasıl oldun abonee telefonalmıı oluuoyr.bnede her ay alıyom 7 tlye..buayki sayısı tyogaaa vcdsi verdiyerimseniben
bende kesin kg verememişimdir kendimi hiç zayıflamış gibi hissetmiyorum :roflol:
[kızz umutsuzzz vermişindirr benceeegamyoncuiremsu
öğlen yemeği çok oldu ama havanın güzelliğini görünce dayanamadım bisikletle gezdim 2 bçk saat
hisardan taaa zeytinburnuna gittim dönüşte de denizin dibinden döndüm sahil turu oldu harikaydı istanbul
bu arada biz etleri taaa yenibosna'daki canet kombinasından alıyoruz
harika et satıyorlar tavsiye ederim
yediğim danacığın ruhuna dua okudum o kadar lezzetli oluyo etleri-tatlicadiarzu-
neeeeeeee yenibosna mııııı akannehirakannehir
kilo bildirimi yapmıcamm çünküü hastayım şişimm resmen ..ha asya sen nasıl oldu bacagın bide ankradasın demii..sen
melisim ya bir günde erken gir de muhabbet edelim
ama artık çok geç benim bugün son :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?