Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar
iftarda yediklerim. peynirli eriste ve az patates yemegi (tavuklu)

sahurda 1 tane icli corek. ve 2 tane baklava

selam cnm opuyorumnanaktan baklava olmamış :umursamaz:

tünaydın kızlar iftar menüm
çorba ve kızartma karısık
sahurda da azcık kızartma ve çay

kızartma demeyin bana yaa :gitme: :gitme:

bende çocukta yok ama bayramın iki günü kayınvaldemlerdeyim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

istanbulda arkadaşlar bir sürü yer tarif etmiş benim yerime de gez asyacım olumunekankayizsmile

Selamlar...
Var yok..kimse görünmüyor ASyacım...
Ama ben burdayım

sen nerelerdesin kaçakkk :mymeka:

selam kızlar a.s.

selam cnm opuyorumnanaktan

bugunki iftarim nohut yemegi ,pilav, salata yada cacik. karar veremedim salatami yapsam cacikmi???

bence cacıkk soğuk soğuk güzel gider olumunekankayizsmile

benim akşam menüsüde değişti eşim aradı biraz önce mangal yapmaya gidelim dedi iyi oldu bamyada hiç çekmiyodu canım pek sevmem

balık olacak mangalda hımmmmm missss cokacimcoook cokacimcoook

selam kizlar nasilsiniz cookk islerim var bugun anca gelebildim...bir yandan evi temizlerken bir yandan size yazicam
oglum uyanmadan bitirmem lazim...

selam cnm kolay gelsin olumunekankayizsmile

kızlar ben tarttındım,bu günde yapabiliyormuyuz kilo bildirimini bilmiyorumkismile

erken tartılmışsın biraz sankimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sorma canım yaa şimdi iftardan sonrası için dolapta magnum vardı onun hayalini kuruyorum yesemmi diye kaydirigubbakcemile3

karadutlu veya bademli ise ye gitsin ama başka bişeyse yeme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nasıl olsa herkes bugün iftardan sonra tartılacak

önceee :jeyyar: :jeyyar:

hadi bakalım hayırlısı olsun kaydettim gitti kaydirigubbakcemile2

kizlar benim bu aksamki menum soyle olucak:

1 dilim ekmek , 5 kasik taze fasulye , 4 kasik tavuk sote, 4 kasik bulgur pilavi ve 1 kase cacik....

nasil sizce?

gayet güzell alkisalkisalkis

aaa supersin canim yaaaa:lepi::lepi:
feyzaaa bu hafta 1.900 gr ile 1. sensin bence:hooray:

belli olmaz ben bi arkadaştan atak bekliyorum bu hafta :jeyyar: :jeyyar:

bugün öğlen pirinç lapası denen menemm şeyden yaptımm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı belki bu şekilde fazla suyu atarım vücudumdan ( sanmıyorum amaaa denemeye değer )

yarın gelmezsem bilin kiii kilo aldım dayaktan kaçıyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Allahtan ramazanda ceza verme işini kaldırdık yoksa fena olmuştu benim içinn alsanaalsanasmile

yarın ben birinciyimmm ama sondan kızlarr şimdiden sinyal veriyorum şakkıdı şakkıdı

ege ne yaptı acaba nasıl oldu :Saruboceq:

eylüll nerelerde acabaa sempatiksalakcinni

neşe nerelerde acabaaaa sempatiksalakcinni

Geldim Naf...
Arada bi çalışmakta gerekli di mi ama..
değilse işten kovulucam :))
ben yarın giremeyebilirim..
gecen haftada kilo bildirimi yapamadıam nasıl yapalım Naf..?

Ya kızım insanda akıl mı bırakıyorsunuz

yirim aklını senin Şeniz

naf nasıl o lapa nın tadı

sadee bişeye benzemiyo ben limon sıktım bide domatesli yaptım yedim öyle güzel oldu

ama şu tuz ve yağ denen şeyin ne demek olduğunu bir kez daha anladım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ege ve neşe birer kez girdiler de
ben eylül ü merak ediyorum

ben topluca merak ediyorum :1rolleyes: :1rolleyes:

nafcım kilom aynı.gram oynama yok.ama 2 gündür aşırı şişkik var göğüslerim bile afedersinizde çamaşırıma sığmıyo.hiç böyle olmazdım.çünkü hafta içi 72,5 a kadar düşmüştüm ama şimdi geçen haftaki kilomla aynıyım.reglim mi yaklaştı ki acaba yaaa.off çok üzüldüm (

pilav çorba kaşığımı canım bilmiyorumkismile bence gayet güzel..aafiyet olsun şimdiden.tavuk soteyide çok severim kırmızı biberli mantarlı :hulya:
evet canim ama ekmek mutlaka yiycem 1 dilim hadi ramazan olmasa neyse ama oruclu oldugumuzu unutmayalima.sorucluykende normal diyet gibi beslensem duser bayilirim cunku cok az olurboshayallersmile
kimden atak bekliyosun gii :jeyyar:kendinden olmasinsempatiksalakcinni
merve hamilesin o zaman sensempatiksalakcinni

kizlar benim cikmam lazim optum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
naf im bu aksam tartilip yarin sabah kilo bildirimimi yaparim canim:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…