- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.381
selam kizlar
iftarda yediklerim. peynirli eriste ve az patates yemegi (tavuklu)
sahurda 1 tane icli corek. ve 2 tane baklava
selam cnm opuyorumnanaktan baklava olmamış :umursamaz:
tünaydın kızlar iftar menüm
çorba ve kızartma karısık
sahurda da azcık kızartma ve çay
kızartma demeyin bana yaa :gitme: :gitme:
bizde bayramda köye gitcez kayınvalidemin yanına benim için iyi olmasada çocuklar orda çok mutlu oluyolar
bu arada pazartesi de istanbula gidiyorum kardesimin okul kayıtı için işimiz bitincede gezeriz istanbula bi kere gittim gezilecek yerleri söylermisiniz biz fatih e gitcez okul orda
bende çocukta yok ama bayramın iki günü kayınvaldemlerdeyim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
istanbulda arkadaşlar bir sürü yer tarif etmiş benim yerime de gez asyacım olumunekankayizsmile
Selamlar...
Var yok..kimse görünmüyor ASyacım...
Ama ben burdayım
sen nerelerdesin kaçakkk :mymeka:
selam kızlar a.s.
selam cnm opuyorumnanaktan
bugunki iftarim nohut yemegi ,pilav, salata yada cacik. karar veremedim salatami yapsam cacikmi???
bence cacıkk soğuk soğuk güzel gider olumunekankayizsmile
benim akşam menüsüde değişti eşim aradı biraz önce mangal yapmaya gidelim dedi iyi oldu bamyada hiç çekmiyodu canım pek sevmem
balık olacak mangalda hımmmmm missss cokacimcoook cokacimcoook
selam kizlar nasilsiniz cookk islerim var bugun anca gelebildim...bir yandan evi temizlerken bir yandan size yazicam
oglum uyanmadan bitirmem lazim...
selam cnm kolay gelsin olumunekankayizsmile
kızlar ben tarttındım,bu günde yapabiliyormuyuz kilo bildirimini bilmiyorumkismile
erken tartılmışsın biraz sankimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sorma canım yaa şimdi iftardan sonrası için dolapta magnum vardı onun hayalini kuruyorum yesemmi diye kaydirigubbakcemile3
karadutlu veya bademli ise ye gitsin ama başka bişeyse yeme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nasıl olsa herkes bugün iftardan sonra tartılacak
önceee :jeyyar: :jeyyar:
zaten iftara davetteyim giremem ozaman şimdiden yapayım bildirimi,ben geçen hafta reglimin başlangıcıydı ve 64 kg çıkmıştım,reglim bitti bu hafta yediklerimede dikkat etmeye çalıştım,biraz önce tartındım 62.1 kg çıktım.
hadi bakalım hayırlısı olsun kaydettim gitti kaydirigubbakcemile2
kizlar benim bu aksamki menum soyle olucak:
1 dilim ekmek , 5 kasik taze fasulye , 4 kasik tavuk sote, 4 kasik bulgur pilavi ve 1 kase cacik....
nasil sizce?
gayet güzell alkisalkisalkis
aaa supersin canim yaaaa:lepi::lepi:
feyzaaa bu hafta 1.900 gr ile 1. sensin bence:hooray:
belli olmaz ben bi arkadaştan atak bekliyorum bu hafta :jeyyar: :jeyyar: