Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet canim ama ekmek mutlaka yiycem 1 dilim hadi ramazan olmasa neyse ama oruclu oldugumuzu unutmayalima.sorucluykende normal diyet gibi beslensem duser bayilirim cunku cok az olurboshayallersmile

mehaycım servis kaşığıysa fazla olabilirdi ama çorba kaşığıysa az zaten taze fasulyede ne kalori varki,ekmekte ye tabi..bende yiyorum,günlük 2,3 dilim pide yiyorum.küçük dilim tabi boshayallersmile

merve sen ist neresindendin kız
belki sormuşumdur ama bende balık hafızası var bir kaç günde bir resetliyorum hafızamı kaydirigubbakcemile3

yok yaa çok yiyodum allah için.kurabiye kek börek çörek eksik olmuyodu.ekmek makarna pilav çok yiyodum ve hareketsizdim.bu şekilde aldım yani

kızlar bende haftaya yokum zaten çarş-perş.cuma tatil bende pazt.salı yıllık izin aldım haftaya yokum yaniiii

bende arifeden bayram sonuna kadar yokumm :kedi:

o şişlik bende de var cnm hafta içi kilo vermemiş görünüyordum ama bugün tartıda baya bi fazla çıktım eğer yarın aynı olursa şoklardayım akannehir akannehir

merve hamile olmayasın :roflol:

kızzz bekarrr nasıl hamile olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

artık patis te selam vermiyor

:1rolleyes: :1rolleyes:

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kizlar benim cikmam lazim optum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
naf im bu aksam tartilip yarin sabah kilo bildirimimi yaparim canim:1hug:Şeniz

gülegüle canım tmm yarın alırım bildirimi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

o iş telefonla konuşmayla oluyosa olabilir sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:

evet canım bekarım.sevgilim askerde.1 haftamız kaldı tezkereye

ayy hadi gözün aydın cnm olumunekankayizsmile

ben çıkıyorum kızlar.hayırlı iftarlar.

gülegüleee hayırlı iftarlar olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…