Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hayirli sabahlar herkeze

kilomu bildiriyorum:)))))
baslangic:100
suan:85.6
hedef :60

gecen hafta:87 kiloydum...1 kilo 400 gram vermisim:)))))))))))

feyzacım geçen hafta 64 değil 64.5 bildirmişsin ben geçen haftaki bildirimine göre alıyorum haberin olsun

sabah kahvaltım 1 dilim tam tahıllı ekmeği ikiye bölüp sandviç yaptım peynirli + şekersiz çay :hulya:

Bende yapayım bildirimi..
ama benm bildirim 2 haftalık gecen hafta 3-4 güremedim diye salı gün gibide bildirim yapmamıştım atık...
ona göre düşünün kızlarr..zira sonuç süper...
şu ani kilom 60.5 :))

Kızlar kalamıycam hiç vaktim yok..
hoşcakalın...
umarım hepmiz vermişizdir en az 1 kilo...
her hafta 1-2 kilo yeter zati....
hoşcakalın...
beni kupa törenine koyma nafcım.. çünkü dediğim gibi 2 haftalık bu 1400 gram..

slm kızlar nasılsınız???
ben bıldırımı yapıp cıkıcam hemen saclarımı boyatmaya gıdıcme de bu aralar bıraz yoğunum gıremıyorum orum kendımı ama Allah tan 200gr. vermısustelık habırede yıyorum durduramıyı bu hafta yememem lazım ki bayrama 62yi gormelıyım kilom 63,4 cok uzgunum cunku 62.8i gormustum ama nafım baklavayı ısladım ne yazıkki :)

:kedi:

tesekkur ederimm oyleken ve naf. darisi herkeze:)

amin cnm inşallah ne diyim :Saruboceq:

tebrik ederim cnm olumunekankayizsmile

gülsü geçen hafta tartılıp bildirim yapmadığında kaç kiloydun ?

çünkü seni bu şekilde listeye alırsam düzenli bildirim yapan arkadaşlara haksızlık etmiş olurum diye düşünüyorum

anlayışlı arkadaşım benim bende tam bunu diyordum olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

selam cnm

bu aralar çok boşladınız topiği :mymeka:

baklavayı ısladın akannehir ve 200 gr verdin tebrik edeerim canım büyük başarı bence kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

acabaa ne kadarını yedin kızz misafirlere de kalsın az birazz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kizlarrrr selammmm :teytey::teytey:cok mutluyum bugun:dance::dance: bu haftanin 4 gununu abartarak yememe ragmen 3 gun dikkat etmem dogrultusunda yinede kilo vermisim....60.1 kilom nafim eklersin....:sm_cool:5 li rakamlari gormeme az kaldi...aslinda bu hafta dikkat etsem gorurdum 5 li rakamlari ama olmadi cokacimcoookhaftaya insallah...kaydirigubbakcemile2

bende baklava islasam bende veremezdim....hatta 1 kiloda alirdim sen almamissin canim buyuk basari gercekten hic uzulme....hee sahi kac baklava yedin giiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kilo bildirimi yapmıcamm çünküü hastayım şişimm resmen ..ha asya sen nasıl oldu bacagın bide ankradasın demii..sen
evet ankaradayım bacakalrım bazen ağrıyo bazen ağrımıyo dün akşam ama bacaklarımı koyacak yer bulamadım ağrıdan böle ağrıda değil sızlıyo resmen tuhaf bi ağrı seninde agrıyo herhalde hala sanırım romatizma var havalar yağmurlu olunca böle oluyo
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım
kızlar kalamar ve karides benimde favorim
ben hiç yemedim
ben yine altta kimler var diye göremiyorum
bendeeeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaa terbiyesizler
hayirli sabahlar herkeze

kilomu bildiriyorum:)))))
baslangic:100
suan:85.6
hedef :60

gecen hafta:87 kiloydum...1 kilo 400 gram vermisim:)))))))))))
waaaoooow harika
sabah kahvaltım 1 dilim tam tahıllı ekmeği ikiye bölüp sandviç yaptım peynirli + şekersiz çay :hulya:
bu kadar az yiyosun ama kilo alıyosun ilginç

tebrikler canım :lepi: :lepi:

aaaa yasasin artik topikte online olanlar altta gorunuyor geri gelmis sistem cok sevindim :))))

geçicidir sevinme sonra hevesimiz kursağımızda kalıyo

aaaa şuanda görüyorum allta kullanıcıları
bende kilo bildirimi yapıyorum hiç kilo vermemişim aynıyım hala ama yinede mutluyum her ramazan kilo alırdım bu sene 1 kilo verdim o bile yeter
bayramda almasak bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…