- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.481
hayirli sabahlar herkeze
kilomu bildiriyorum:)))))
baslangic:100
suan:85.6
hedef :60
gecen hafta:87 kiloydum...1 kilo 400 gram vermisim:)))))))))))
zaten iftara davetteyim giremem ozaman şimdiden yapayım bildirimi,ben geçen hafta reglimin başlangıcıydı ve 64 kg çıkmıştım,reglim bitti bu hafta yediklerimede dikkat etmeye çalıştım,biraz önce tartındım 62.1 kg çıktım.
ooooooooo maaşallah hazal
:kedi:
tesekkur ederimm oyleken ve naf. darisi herkeze:)
Bende yapayım bildirimi..
ama benm bildirim 2 haftalık gecen hafta 3-4 güremedim diye salı gün gibide bildirim yapmamıştım atık...
ona göre düşünün kızlarr..zira sonuç süper...
şu ani kilom 60.5 :))
Kızlar kalamıycam hiç vaktim yok..
hoşcakalın...
umarım hepmiz vermişizdir en az 1 kilo...
her hafta 1-2 kilo yeter zati....
hoşcakalın...
beni kupa törenine koyma nafcım.. çünkü dediğim gibi 2 haftalık bu 1400 gram..
slm kızlar nasılsınız???
ben bıldırımı yapıp cıkıcam hemen saclarımı boyatmaya gıdıcme de bu aralar bıraz yoğunum gıremıyorum orum kendımı ama Allah tan 200gr. vermısustelık habırede yıyorumdurduramıyı bu hafta yememem lazım ki bayrama 62yi gormelıyım kilom 63,4 cok uzgunum cunku 62.8i gormustum ama nafım baklavayı ısladım ne yazıkki :)
slm kızlar nasılsınız???
ben bıldırımı yapıp cıkıcam hemen saclarımı boyatmaya gıdıcme de bu aralar bıraz yoğunum gıremıyorum orum kendımı ama Allah tan 200gr. vermısustelık habırede yıyorumdurduramıyı bu hafta yememem lazım ki bayrama 62yi gormelıyım kilom 63,4 cok uzgunum cunku 62.8i gormustum ama nafım baklavayı ısladım ne yazıkki :)
evet ankaradayım bacakalrım bazen ağrıyo bazen ağrımıyo dün akşam ama bacaklarımı koyacak yer bulamadım ağrıdan böle ağrıda değil sızlıyo resmen tuhaf bi ağrı seninde agrıyo herhalde hala sanırım romatizma var havalar yağmurlu olunca böle oluyokilo bildirimi yapmıcamm çünküü hastayım şişimm resmen ..ha asya sen nasıl oldu bacagın bide ankradasın demii..sen
günaydın canımgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben hiç yemedimkızlar kalamar ve karides benimde favorim
bendeeeeeeeeeeeeeeben yine altta kimler var diye göremiyorum
aaaaaaaaaa terbiyesizlerkızlar benim avea bağlantımda sorun var habire kopuyo kendi kendine tekrar bağlanınca yavaş oluyo falan filan
avea demişken,
geçen eşim sirkecide avea bayine jet faturamızı yatırdı
net bi türlü açılmadı
adamlar sistemde sorun var bi kaç gün sürebiliyo demişler
o da kıllandı başka bayiden baktı fatura yatmış mı diye
yatmamış!!
maslaktan taa sirkeciye gitti bunun için
yine yalan söylemişler
verin o zaman parayı geri demiş
nerdeyse kavga çıkıyormuş
o zaman yatırmışlar.. ben de müşteri hizmetlerine şikayet etmiştim bunu..
az önce döndüler 2 hafta sonra yani.. gereği yapıldı dediler neyse artık gereği..
koca sirkeci avea bayi müşterinin parasına el koyuyo avea adını kullanarak resmen ayıp ya :umursamaz:
waaaoooow harikahayirli sabahlar herkeze
kilomu bildiriyorum:)))))
baslangic:100
suan:85.6
hedef :60
gecen hafta:87 kiloydum...1 kilo 400 gram vermisim:)))))))))))
bu kadar az yiyosun ama kilo alıyosun ilginçsabah kahvaltım 1 dilim tam tahıllı ekmeği ikiye bölüp sandviç yaptım peynirli + şekersiz çay :hulya:
kizlarrrr selammmm :teytey::teytey:cok mutluyum bugun:dance::dance: bu haftanin 4 gununu abartarak yememe ragmen 3 gun dikkat etmem dogrultusunda yinede kilo vermisim....60.1 kilom nafim eklersin....:sm_cool:5 li rakamlari gormeme az kaldi...aslinda bu hafta dikkat etsem gorurdum 5 li rakamlari ama olmadi cokacimcoookhaftaya insallah...kaydirigubbakcemile2
aaaa yasasin artik topikte online olanlar altta gorunuyor geri gelmis sistem cok sevindim :))))
bu kadar az yiyosun ama kilo alıyosun ilginç
tebrikler canım :lepi: :lepi:
geçicidir sevinme sonra hevesimiz kursağımızda kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?