- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.501
tebrikler canım :lepi: :lepi:
geçicidir sevinme sonra hevesimiz kursağımızda kalıyo
aaaa şuanda görüyorum allta kullanıcıları
bende kilo bildirimi yapıyorum hiç kilo vermemişim aynıyım hala ama yinede mutluyum her ramazan kilo alırdım bu sene 1 kilo verdim o bile yeter
bayramda almasak bari
sorma yaa canim:sinifsinif:
naf im listeyi hazirladinmi merak ettim son durum nasil??
slm kızlar ben dün giremedim işyerinde deildim internetimde yoktu bende kilo bildiremedim zaten çarşamba günü katılmıstım aranıza bir sonraki hafta tekrar mı bildirim yapacağız
hazırlıyorum canım :lepi:
selam imralcim bugün bildirebilirsin kilonu cnm
bide senin hedef kilon neydi ?
mehay canım beni geçmişsin aklinialirimsmile buarada slm kızlar
ben tartılamadım henüz.ama buhafta tatlılarla birlikte kaçırdım sanki
ayr dünkü menüm
1kase çorba,salata,5y.k pilav,1tb fırında patatesli et yemeği,yoğurt ardından yine tatlı :kedi2tane baklava)
yarım saatte yürüyüş..
supersinnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mehay canım beni geçmişsin aklinialirimsmile buarada slm kızlar
ben tartılamadım henüz.ama buhafta tatlılarla birlikte kaçırdım sanki
ayr dünkü menüm
1kase çorba,salata,5y.k pilav,1tb fırında patatesli et yemeği,yoğurt ardından yine tatlı :kedi2tane baklava)
yarım saatte yürüyüş..
hedef kilom 53 canım şuan işyerinde tartıldım tartıda bir problem yoktu 60 çıktım evde 59 çok moralim bozuldu
dünki menüm 1 kase çorba 3yemek kaş.pilav 1 kase yoğurt 2 kasık mantar sote 2 dilim ekmek
baya fazla kaçırdım ama oruç olunca böyle olabiliyor
dünki menüm 1 kase çorba 3yemek kaş.pilav 1 kase yoğurt 2 kasık mantar sote 2 dilim ekmek
baya fazla kaçırdım ama oruç olunca böyle olabiliyor
kızlar öğlen için ne yesem ?
domatesli makarna mı ?
bi porsiyon tavuk + ayran mı ?
köfte + ayran mı ?
bir fikir lütfen
1 haftada 2 kilomu???CADIARZUkiz yoksa 2 hafta biriktirip toptranmi bildirim yapacaksin??:jeyyar::jeyyar:yoksa 1 haftada 2 kilo verilmez yanisempatiksalakcinnimehayım cok ta abartılı deıldı ama yınde coktun saymadım yanı ama bu hafta bayrama kadar kararlıyım yanı 2kılo da verebılırım baka hazır olun :)))
tavuk ve ayran diyorum daha az kalorili..ama kofte izgaraysa o da olabilira.skızlar öğlen için ne yesem ?
domatesli makarna mı ?
bi porsiyon tavuk + ayran mı ?
köfte + ayran mı ?
bir fikir lütfen
bence arefe gunu bildirim yapalim bu hafta...haftaya bildirim yapmayacagız dimi malum bayram çoğu kişi olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?