Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aaaa şuanda görüyorum allta kullanıcıları
bende kilo bildirimi yapıyorum hiç kilo vermemişim aynıyım hala ama yinede mutluyum her ramazan kilo alırdım bu sene 1 kilo verdim o bile yeter
bayramda almasak bari

verememen almandan iyidir bencede canım olumunekankayizsmile

slm kızlar ben dün giremedim işyerinde deildim internetimde yoktu bende kilo bildiremedim zaten çarşamba günü katılmıstım aranıza bir sonraki hafta tekrar mı bildirim yapacağız

sorma yaa canim:sinifsinif:
naf im listeyi hazirladinmi merak ettim son durum nasil??

hazırlıyorum canım :lepi:

slm kızlar ben dün giremedim işyerinde deildim internetimde yoktu bende kilo bildiremedim zaten çarşamba günü katılmıstım aranıza bir sonraki hafta tekrar mı bildirim yapacağız

selam imralcim bugün bildirebilirsin kilonu cnm

bide senin hedef kilon neydi ?

mehay canım beni geçmişsin aklinialirimsmile buarada slm kızlar
ben tartılamadım henüz.ama buhafta tatlılarla birlikte kaçırdım sanki
ayr dünkü menüm
1kase çorba,salata,5y.k pilav,1tb fırında patatesli et yemeği,yoğurt ardından yine tatlı :kedi2tane baklava)
yarım saatte yürüyüş..

dünki menüm 1 kase çorba 3yemek kaş.pilav 1 kase yoğurt 2 kasık mantar sote 2 dilim ekmek
baya fazla kaçırdım ama oruç olunca böyle olabiliyor

canim daha tartilmamissin ki belli degil seni gecip gecmedigim..ee hadi tartil sende artik nayi bekliyorsun??

ben dunku menumu yazmistim bugunku menumde soyle olucak:

2 dilim ekmek, 1 kase corba, 1 dilim firinda balik ve salata
ara meyve
gece 1 kase sutle kellogs yiycem ve meyve...

supersinnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:kedi: :kedi:

kevser kız tartıl bian önce bekliyoruz bildirimini

baklavaları lüpletmişsin bakıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hedef kilom 53 canım şuan işyerinde tartıldım tartıda bir problem yoktu 60 çıktım evde 59 çok moralim bozuldu

kıyafetlerin olduğu içindir cnm takma kafana evde cıbıl tartıl o zaman farkı görürsün olumunekankayizsmile

dünki menüm 1 kase çorba 3yemek kaş.pilav 1 kase yoğurt 2 kasık mantar sote 2 dilim ekmek

ekmeği 1 dilim yesen iyi olurdu ama oruçsun sonuçta güzel bence kaydirigubbakcemile5

bence hicde fazla degil...a.ssen benim menulerimi takip etmiyorsun sanirim...zaten orucluyken normal diyet yapamayizki 16 saat ac kaliyoruz az bile yiyoruz tuttugumuz oruca gore...seninkide gayet iyi cok degil az bile...a.s

mehayım cok ta abartılı deıldı ama yınde coktun saymadım yanı ama bu hafta bayrama kadar kararlıyım yanı 2kılo da verebılırım baka hazır olun :)))

kızlar öğlen için ne yesem ?

domatesli makarna mı ?
bi porsiyon tavuk + ayran mı ?
köfte + ayran mı ?

bir fikir lütfen

mehayım cok ta abartılı deıldı ama yınde coktun saymadım yanı ama bu hafta bayrama kadar kararlıyım yanı 2kılo da verebılırım baka hazır olun :)))
1 haftada 2 kilomu???CADIARZUkiz yoksa 2 hafta biriktirip toptranmi bildirim yapacaksin??:jeyyar::jeyyar:yoksa 1 haftada 2 kilo verilmez yanisempatiksalakcinni
kızlar öğlen için ne yesem ?

domatesli makarna mı ?
bi porsiyon tavuk + ayran mı ?
köfte + ayran mı ?

bir fikir lütfen
tavuk ve ayran diyorum daha az kalorili..ama kofte izgaraysa o da olabilira.s
haftaya bildirim yapmayacagız dimi malum bayram çoğu kişi olmayacak
bence arefe gunu bildirim yapalim bu hafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…