Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

haftaya bildirim yapmayacagız dimi malum bayram çoğu kişi olmayacak

canım ben arifeden itibaren yokum ancak pazartesi gelicem o yüzden bu seferki kilo bildirimi ya pazartesi yapılsın bayram dönüşü yada iki haftalık olarak bayram dönüşü cuma yapılsın şakkıdı

ben uzun zamandır makarna yemiyorum canım cekti valla benim yerimede ye bi porsiyon makarna

geçen gün yedim makarna ama yiyebilirim seviyorum olumunekankayizsmile

tavuk ayran olabilirr hımmmmmmmm :kedi:

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------69.2--------------------------60-----900 gr aldı
oyelken--------79.7-----------------------71.3--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45--------85.9-----------------------81.8-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 --------------------------61.6------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------60.1-------------------------55-----900 gr verdi
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar----71--------------------------63.4------------------------62-----200 gr verdi
merve52--------96-------------------------74---------------------------65------Kilosunu korumuş
Ggulsu----------63--------------------------60.5 -----------------------57------1400 gr verdi
asya27----------64--------------------------58---------------------------50------Kilosunu korumuş
ege1979--------97.2-----------------------91.5------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------1.400 gr verdi
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------2.400 gr verdi
imral----------59---------------------------59----------------------------53 ------Aramıza yeni katıldı
olala----------55.7-------------------------51.7-------------------------51.2----Kilosunu korumuş

arkadaşlar üstüste üç hafta bildirim yapmayan arkadaşları listeden çıkartsak çokmu acımasız olmuş olur ?

kızlar hayrınıza bi tartı gönderin bana baribayanssulusmile tartılmaya babanneme gidiorum tartılıp gelmekte olmuo kadına ayıp olcak oturuyorum artık muhabbete dalıyorm..2tane tartıları var işlerine yaramıyo birini ben alayım diorum vermiyolarda okadar kıymetli eşyaları..böyle sona kalıyorum almam şart oldu artık zemuszemus

bana adresini bildir canım alırım ben sana opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

çok saol canım almış kadar oldumkaydirigubbakcemile3 kimsenin hakkına girmek istemiyorum nafcım geç bile kaldım hemen tartılmaya gidiorum ben..

ciddi söylemiştim canım olumunekankayizsmile

tmm bekliyorum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…