- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.521
haftaya bildirim yapmayacagız dimi malum bayram çoğu kişi olmayacak
ben uzun zamandır makarna yemiyorum canım cekti valla benim yerimede ye bi porsiyon makarna
1 haftada 2 kilomu???CADIARZUkiz yoksa 2 hafta biriktirip toptranmi bildirim yapacaksin??:jeyyar::jeyyar:yoksa 1 haftada 2 kilo verilmez yanisempatiksalakcinni
tavuk ve ayran diyorum daha az kalorili..ama kofte izgaraysa o da olabilira.s
bence arefe gunu bildirim yapalim bu hafta...
naf hadi koy artik listeyi meraktan catliyceyimmmmmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
ben uzun zamandır makarna yemiyorum canım cekti valla benim yerimede ye bi porsiyon makarna
bildirim yapmayan bi benmi kaldım yine yoksa:kedi:
tamamlanmadı bebişimm yinede koyayım mı ?
arkadaşlar üstüste üç hafta bildirim yapmayan arkadaşları listeden çıkartsak çokmu acımasız olmuş olur ?
kızlar hayrınıza bi tartı gönderin bana baribayanssulusmile tartılmaya babanneme gidiorum tartılıp gelmekte olmuo kadına ayıp olcak oturuyorum artık muhabbete dalıyorm..2tane tartıları var işlerine yaramıyo birini ben alayım diorum vermiyolarda okadar kıymetli eşyaları..böyle sona kalıyorum almam şart oldu artık zemuszemus
hiç düşünmeden köfte ayran diorumcokacimcoook nasılda canım çekti hedelikafadulden
bana adresini bildir canım alırım ben sana opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
çok saol canım almış kadar oldumkaydirigubbakcemile3 kimsenin hakkına girmek istemiyorum nafcım geç bile kaldım hemen tartılmaya gidiorum ben..
arkadaşlar üstüste üç hafta bildirim yapmayan arkadaşları listeden çıkartsak çokmu acımasız olmuş olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?