Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar benşm baya bi işlerim var
hepinizi öpüyorum kocaman
sonra yine uğrarım nası olsa çok ayrı kalamam bayanssulusmile

kızlar avona da bakın ben yokkenn vallahi de billahi de güzel şeyler ver süper uygun fiyatlara :hulya:

mervecim ben aynı kalmışım :teytey: sengözlerimebaksanab
şaşırmadım desem yalan olur..
ama şişkinliği atamadım boshayallersmile

görüşürüzkızlar

aminn kızlar allah razı olsun.ona kalsa kurban bayramı tatilinde bu işide aradan çıkaralım diyo çünkü uzaktalar.bende karne tatili diyorum.ikisinin arası bişeyler olcak.bu akşam yürüyüşe başlıyorum tekrar.hedef 1 kurbana kadar 65 olmak :)))

gunaydin bayanlar nasilsiniz?ramazan bitti eeeeeee bayramda bitti bende geliverdim gariiiiii yine bu topicige,kilolarimi atmak icin.

mervecigim gozun aydin canim askerin gelmis insallah soz,nisan resimlerini goruruz tatlim.

bende bugun basladim rejime ve spora hayirlisi bakalim.daha 10 gun tutmam gereken kaza oruclarim var onlarida arayi fazla asmadan tutacagim insallah.

Kızlar size ne anlatacağım (

hani ben son cuma 60.5 kg demiştim ya...
o gün akşam bir daha bakayım dedim..
ne göreyim baskül hata veriyor..100 kusura kadare cıktı..sonra indi 45 dedi 56 dedi ...vs
ben hala bakıyroum şaşkın şaşkın sonunda yine 60-61 falan diycek diye 48de durdu...

sandık ki pili bitti..dğeiştirdik pilini ertesi gün ama hala yanı..
benim kilo şimdi 60.5 dğeildir dimi..
nasıl sevinmiştim 1 ayda 3 kilo verdim diye (
hala bozuk kaç kilyum bilmiyorum..

siizn basküllerde yapıyormu bööle arıza..yenisini mi alcagım şimdi

selam kızlar nasılsınız? bayramada köydeydim güzeldi c.tesi gece geldim ancak yeni girebildim bi iş varki evede her yer camasır yıkanacak ütülenecek bir sürü heryer heryerde ara ara girerim buraya bu arada 1 kilocukta almış olarak döndüm:çok üzgünüm:

amin aminnn :asigim: 3 senemiz bitti.artık hakkettikaskerlik erkekleri değiştirir diyolarya.benmki hiç deişmmemiş.hatta dahada olumlu bakar olmuş herşeye.sadece biraz sessiz.o da hakkaride askerlik yapmasından kaynaklanıyo.zamanla kendine gelcektir

mervecim hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktan

geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kızlar hepimiz kilocukları alıp gelmişiz anlaşılan bayram bayramlığını yaşamış

kebaplar,tatlılar ohhh

yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişlerr a.s. tatile gidip gelen arkadaşlarımız olmuşş hoşgelmişlerr a.s.

bugün hepimiz silkelenip kendimize gelelim kızlar cumaya az kaldı :jeyyar:

en son 48 de durmus sen kilom 60 midir diyorsun hicbisey anlamadim valla canimkafamçokkarıştı

merveeee gozun aydin askerin gelmis :lepi:kiz ne yapti seni gorunce :asigim:sendeki degisiklik icin neler soyledi anlat ne iltifatlar etti sana:jeyyar:
ha bu arada bayramda diyete devam ettin sanirim hic almamissin hatta verdigine gore???nasil durdun hic tatli yemeden giii???:uhm:

kizlar bugun yediklerim:
bayram ertesi ya yine fazla kacti aksama telafi edicem artikin:kedi:
sabah 1 kase kellogs k
ara 1 kandil simidi 1 dilim hazir kek
ogle 2 dilim ekmekten peynir 2 dilim salam ve marul yapragi koyarak sandviç yaptim cayla yedim
ara 1 elma yerim
aksamada 1 kase çorba ve bol salata ekmeksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…