Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam canım iyiyim sen nasılsın opuyorumnanaktan

İyiyim cnm bende. Ramazandı Bayramdı derken kiloları aldık şimdi de düzene dönmeye çalışıyorum. :)) Nafcım bende listeye dönüyim diyorum aldığım o 2 kiloyu veriyim tekrar. Yediklerimi yazmak takip edilmesi burda bana yarıyor çünkü. Listeye benide tekrardan eklemeni rica edicem cnm senden.

olur tabi canım cuma günü bildirim yaparken başlangıç ve hedef kilonu yazarsın senide eklerim listeye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bugün saat 11de kalktım 20 dakika karın egzersiz yaptım
100 yarım mekik
10 tam mekik
50 yan mekik
bacak hareketleri yaptım
duşa girdim saat 12 gibi kahvaltı yaptım
biraz light peynir
1 dilim kepek ekmeği
yarım domates yedim
saat 3te bitter çikolata yedim:)
daha da bişe yemedim 5 gibi meyve yemeyi düşünüyorum 7 de sebze yemeği yiyeceğim yoğurtla
sonra saat 10 gibi yine 1 adet meyve. o zaman dilimine kadar yarım saat egzersiz yarım saat yürüyüş yapmayı planlıyorum yatmadan da süt içerim büyük ihtimal :)
düzenlidir yeterince sanırım
sizlerden de fikir alıyim

canım bence de sana bir tartı şart internetteki sitelerden rahatlıkla temin edebilirsin yada bauhaus yada real gibi magazalarda çok ucuza alabilirsin, bir tartı şart.
bi de samna tavsiyem 3 günde bir tartıl sabah wc çıktıktan sonra tartıl ve aynı kıyafetlerle tartıl ve tartın da aynı olsun böylelikle daha kesin sonuç alırsın. Adet dönemi öncesi 1- 1,5 kilo artış olabilir bu vücuttaki suyun birikiminden kaynaklanır bunu da unutma canım:)

selam cnm ne yaptın doldurdunmu formunu kaydirigubbakcemile2
nbr naf naptın bayramda
hayır hala uğraşıyorum
klasik özgeçmiş bölüm var baya kompozisyon yazıyorsun
vardır bi hayır umarım formun uçmasında son yazdığım daha derli toplu oldu galiba
ama beynim döndü kafamçokkarıştı

iyiyim şekerim ne olsun kayınvaldemdeydik gelen gidenden kendimi göremedim ilk 2 gün sonra anneme geldik sonra da evdeydim pek birşey yapmadım dinlenmiş oldum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

iyiyim şekerim ne olsun kayınvaldemdeydik gelen gidenden kendimi göremedim ilk 2 gün sonra anneme geldik sonra da evdeydim pek birşey yapmadım dinlenmiş oldum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

çalışan kadınlara hizmet ettirmek yasak olmalııı lmaz:

neyse yav öperim sizi kızlar görüşürüzz

aşağıda hiç göremiyorum seni?? olsan da??

kuzum ipinceciksinn sen maşallah boshayallersmile

Heee anladım ben zannediyorum ki sarı yanıyorum kaydirigubbakcemile3 bazen oluyor çünkü. Aralarda geziyorum çünkü ondandır . Ya ağırlığım az gibi ama görüntü öyle değil anlamıyorum yanaklarım 2 kiloda yine doldu, göbek sivrildi belim kalınlaştı. Demek ki benim diyorum görüntü olarak güzel olan görünümüm yani 52.5- 53 en fazla . Biçimsiz alıyorum kilo dağılmıyor eşit :) Ve başladım almaya belli. İpin ucunu kaçırmadan hedefimde azken düzene giriyim tekrar

He he kırmızı arabamı aldım yine yeniden kaydirigubbakcemile2 Bu arada kaçla ilk başladığımı net hatırlamıyorum böyle bişeydi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…