- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.021
selam canım iyiyim sen nasılsın opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız Naf Özge opuyorumnanaktan
İyiyim cnm bende. Ramazandı Bayramdı derken kiloları aldık şimdi de düzene dönmeye çalışıyorum. :)) Nafcım bende listeye dönüyim diyorum aldığım o 2 kiloyu veriyim tekrar. Yediklerimi yazmak takip edilmesi burda bana yarıyor çünkü. Listeye benide tekrardan eklemeni rica edicem cnm senden.
iyiyim cnm sen nasılsın
olur tabi canım cuma günü bildirim yaparken başlangıç ve hedef kilonu yazarsın senide eklerim listeye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm kızlarrrrr
canım bence de sana bir tartı şart internetteki sitelerden rahatlıkla temin edebilirsin yada bauhaus yada real gibi magazalarda çok ucuza alabilirsin, bir tartı şart.Mehaycım selamlar...
ben 60.5 değilimdir dimi diyorum..
baskül bozulmuş sonucta..ben bilmiyormuşum..
kilo falanda verememişmdir belkide...
Naf düzeltsin artık listeden 60.5 silsin..ben bi eczanede falan tartılayımda bugun içim rahat etsin..
Bende boşuna sevnip duruyom her hafta kio veriyom ne güzel diye
nbr naf naptın bayramdaselam cnm ne yaptın doldurdunmu formunu kaydirigubbakcemile2
tinkerbell yine gözükmüyosunnn
aşağıda hiç göremiyorum seni?? olsan da??buralardayım sarı mı yanıyor ki :uhm: Düşüp düşüp duruyorum herhalde ben internetten :))
nbr naf naptın bayramda
hayır hala uğraşıyorum
klasik özgeçmiş bölüm var baya kompozisyon yazıyorsun
vardır bi hayır umarım formun uçmasında son yazdığım daha derli toplu oldu galiba
ama beynim döndü kafamçokkarıştı
iyiyim şekerim ne olsun kayınvaldemdeydik gelen gidenden kendimi göremedim ilk 2 gün sonra anneme geldik sonra da evdeydim pek birşey yapmadım dinlenmiş oldum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
aşağıda hiç göremiyorum seni?? olsan da??
kuzum ipinceciksinn sen maşallah boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?