Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayy insallah canim yaaopuyorumnanaktan

hedef 60 sanirim basarilar canimopuyorumnanaktan

kilo cizelgeni olustur istersen herkes simdiki ve hedef kilonu bilir en azindan tek tek sormaz....basarilar canim....

tartıldım cnm suan reglıyım 3.gunum 300gr. almısım cnm ama baya ınmıstım 62,5 gormustum ama kendımı frenlemedım cnm cızelgeye gore 300gr. almısım yani
senden nbr sen naptın?

kızlar acaıp gokgurluyor burda suan sımsekler cakıyor slm vermeden cıkarsam bılınkı elektrıkler gıttı
gamzede dıyorkı anne davulcu apartmanın ıcındemı calıyor :))))

tartıldım cnm suan reglıyım 3.gunum 300gr. almısım cnm ama baya ınmıstım 62,5 gormustum ama kendımı frenlemedım cnm cızelgeye gore 300gr. almısım yani
senden nbr sen naptın?

benim durum senden vahim bende 700 gr almisim 60.8 geliyorum ama bende regliyim belki ondandir zugurt teselllisisempatiksalakcinni
ayy ama 3 gundur çilginca yedim inanki az bile almisim almissam....:hulya:

aynen cnmya bende ole hele tatlıyı
sımdı dusunuyorum ne olsada yesek esım gelmeden bulmam lazımkı sıparıs vereyımde getırsın :))))
ama pişman deılım ben de ya zaten ısteyınce gzl ce verıyorum yanı cok sıkmaya gerek yok dıye dusunuyorum

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:evet kizim para istiyor de sende:roflol::roflol:

ayy korkudan camdan bakamıyordu babası almıs gelmıs davulcuyu kapıya bı gun ıftardan sonra caldırdı baya bi bide para verdıler ondan sonra uyanıp cıkıp bakıyordu balkona :)))
keem onu hıc sorma davulcudan taraftaolan kulagını parmagıyla tıkadı cocuk bılmıs sey ya buyumuste kuculmus zaten o

aynen canim isteyince hemen verebiliyoruz hastalik derecesine tasimanin anlami yokilla 1 ayda vermesekde olur saglikli verelim 3 ayda verelim ne olacak..bende simdi koca bir dondurma yedimsempatiksalakcinni

mehayım cnm benım ben cıkıyorum asgum cockalr kudurdu benım :)))) bıraz ılgıleneyım onlarla gorusmek uzere cnm benım kendıne ve oğluma ıyı bak opuyorum

edatuccar yazdıklarını hayretle okuyorum .Blumia yolunda ilerliyorsun bu kusmalara devam edersen zorlamalardan gırtlak kanseri olabileceğini de biliyorsun değil mi ? Canım bu saplantından bir an evvel kurtul En yakın zamanda bu iş daha fazla ilerlemeden psikolojik yardım almaya bak.

Slm kızlar opuyorumnanaktan yine kimseler yok. Bayram boyunca bende coşanlardanım. kaydirigubbakcemile3 Bol tatlılı ramazandan sonra bol şekerli, çikolatalı bir bayram geçirdim. Hazır hamur işlerine de çok dadandım Ve en önemlisi öğün saatlerim bozuldu Ramazan boyunca gece yemek yiyip yattım geç kalktım. Sabah kahvaltısını atlamak bana yaramıyor bunu biliyordum zaten kilo almamın en büyük sebebi buydu bu güne kadar. Yani :) koruma dönemi içinde 2 kilo almışım bile. Listeye geri dönmeye karar verdim en azından yediklerimi yazıp görürüm .İpin ucunu farkında olmadan kaçırmaya çok müsahitim çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…