- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.941
ayy insallah canim yaaopuyorumnanaktanayyy aşgum senle vedalasamam hatırlıyomusun 3yıl oncede bır takıma katılmıstım bana gorusemeyızdaha demıstın cok uzulmustum ben ama burayı hıc bırakmamıstım ben yıne gelırm daha var hem daha sımdıden vedalasma olmaz zaten hıc de vedalasmıaz hep beraber olcaz ınsallah
canım 170 boy 78le basladım maratona sımdı 75 74 arası gıdıp gelıyom reglı olcem ondan net bısey dıyemıyom heheh
1 takım dakı cıtırlarım bu hafta kampa gıryolar bayramda serbesttık bakalım cumaya ne olcezz
teşekkür ederim
boy:173
kilo:78
bugün diyete başladım lahana çorbası yaptım ama ona baglı kalmadım tek başına sağlıksız buluyorum
sabah 1kase gevrekle süt 1 elma 2 kayısı kurusu yedim
ögle salata
ikindi 1kupa hazır çorba 1 kepekli drisini
akşam 1kase lahana çorbası
birazdanda 1 elma yiyip yürüyüş yapıcam
3ltre su içtim
kilo cizelgeni olustur istersen herkes simdiki ve hedef kilonu bilir en azindan tek tek sormaz....basarilar canim....
tartıldım cnm suan reglıyım 3.gunum 300gr. almısım cnm ama baya ınmıstım 62,5 gormustum ama kendımı frenlemedım cnm cızelgeye gore 300gr. almısım yani
senden nbr sen naptın?
kızlar acaıp gokgurluyor burda suan sımsekler cakıyor slm vermeden cıkarsam bılınkı elektrıkler gıttı
gamzede dıyorkı anne davulcu apartmanın ıcındemı calıyor :))))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:evet kizim para istiyor de sende:roflol::roflol:
aynen cnmya bende ole hele tatlıyı
sımdı dusunuyorum ne olsada yesek esım gelmeden bulmam lazımkı sıparıs vereyımde getırsın :))))
ama pişman deılım ben de ya zaten ısteyınce gzl ce verıyorum yanı cok sıkmaya gerek yok dıye dusunuyorum
ohhh a.o askıma benım ben ne yesem hala dusunuyorum ya
hastalık durumuna getırmek kotu tabii ya
mehayım cnm benım ben cıkıyorum asgum cockalr kudurdu benım :)))) bıraz ılgıleneyım onlarla gorusmek uzere cnm benım kendıne ve oğluma ıyı bak opuyorum
kızLarr anlatıyorum hemen bir yardım edin bana hemen hemen hemeeeeeen çok kötüyüm ve sanırım gerçekten ben bu psikolojiyle ölüme kadar gidebilirim yardımmm allah rızası için
dün sabah bir dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir yedim,akşama kadar sadece su içtim
akşama da 3 tane sarma ve biraz yoğurt yedim,briaz da diyet bisküvi..
sonra olan oldu , nişanlım geldi zayıfladığımı görnce hırs yaptı,bana dondurma yedirdi,biraz bulgur pilavı,1tane şekerpare,kuruyemiş,çikolata....................ye dirdi de yedirdi.ben çok kötü oldum ama sanki duramıyordum
sanki sürekli yiyordum sonra birden tuvalete gittim,öğüre öğüre yarım kova kustum..annem üzüldü bana ekmek arası peynir yaptı verdi bastırsın die ve miğdem boş diye.. ben onu yediğim için bir yarım kova daha kustum ve ekmek kustuğum bariiz belliydi yane.biraz daha ekmek verdi ydim ve uyudum. ya ben zar zor 48 buçuk kiloya inmiştim 49dan .. çok ağladım tekrar 49 olmuşumdur diye..o kdar kötüydüm ki ellerim titredi damarlarım çıktı annem korktu.. bugün çok az yiyip dengemi sağlasam 48 buçuk olurmuyum nolur bana doğruları söyleyinnn mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?