- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.041
tarkanın son albümünü dinlemek istersneiz
Tarkan 2010 Adımı Kalbime Yaz Albümü Dinle, Tarkan Adımı Kalbime Yaz 2010 Albümünü Dinle | album dinle Mavinefes
favorilerim öp, sevdanın son vuruşu ve sen çoktan gitmişsinnzemuszemus
aklinialirimsmile
aynen ben de öyle alıyorum çok uyuz oluyorum buna da ama bi de 400 gr ek hedef eklemişsin sankiHeee anladım ben zannediyorum ki sarı yanıyorum kaydirigubbakcemile3 bazen oluyor çünkü. Aralarda geziyorum çünkü ondandır. Ya ağırlığım az gibi ama görüntü öyle değil anlamıyorum yanaklarım 2 kiloda yine doldu, göbek sivrildi belim kalınlaştı. Demek ki benim diyorum görüntü olarak güzel olan görünümüm yani 52.5- 53 en fazla . Biçimsiz alıyorum kilo dağılmıyor eşit :) Ve başladım almaya belli. İpin ucunu kaçırmadan hedefimde azken düzene giriyim tekrar
ben vosvosa bile razıyım sempatiksalakcinni arabam olsun yeter kiisempatiksalakcinniHe he kırmızı arabamı aldım yine yeniden kaydirigubbakcemile2 Bu arada kaçla ilk başladığımı net hatırlamıyorum böyle bişeydi herhalde
:lepi:benimde sevdanın son vuruşu ve öp :lepi:
beynim sünger gibi olmuşşş durdu galiba soğutayımm azıcıkk bayanssulusmile
Hayırdır kız niye durdu :))
aynen ben de öyle alıyorum çok uyuz oluyorum buna da ama bi de 400 gr ek hedef eklemişsin sanki
hmm evet eklemişim dimi o benim garantim :roflol: kaçamaklarım için...
ben vosvosa bile razıyım sempatiksalakcinni arabam olsun yeter kiisempatiksalakcinni
Ay ben vosvos hastasıyım zemuszemus çoook isterim sarı olsun hemde ama burda kırmızı vardı zemuszemus
:lepi:
tinkerbell bana dinleyecek bişi önersene
kaçtır yazdıklarım buhar oluyo saatlerdir tarkanın 3-5 şarkısını dinliyorum
canım biz 1-2 günlüğüne çeşme ye gittik
yeni olmasına gerek yokYa cnm bende şu sıralar ne çıktı kimin güzel albümü blmiyorum sen söyleyince hatırladım ben ne zamandır cd müzik dinlemiyormuşum meğerAma genç kızlığımdan beri Tarkanı pek bir severim kaçırmam kaydirigubbakcemile5
yeni olmasına gerek yok
netten indirmeden dinleme olayını sevdim.. tarkanı öyle dinledim
ben ufakken rakçıydım sempatiksalakcinni sonra 30larına yaklaşırken tarkancı oldum
ama eski şarkılarında güzel olanlar çok daha fazla
kızlar ben galiba bisiklete binicem saatlerdir kanepedeyim elimde ufal laptop bileğim ağrımış valla
hazır yamur da yokk
öptümm
Son gün hava kötüyüdü ama ilk gün çok iyiydi denize girebildinmi. Ay bana bak :)) benim aklım fikrim deniz doyamadım bu sene denize ondan herhaldeplanladığımız gibi olmadı pek
öncelikle geçmiş olsun canımben troit hastasıyım.Zayıflamak istiyorum.Şuanda 93 kiloyum.Ben hangi diyet gurubuna girmem gerekiyor?
cevaplarsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?