Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

beynim sünger gibi olmuşşş durdu galiba soğutayımm azıcıkk bayanssulusmile

aynen ben de öyle alıyorum çok uyuz oluyorum buna da ama bi de 400 gr ek hedef eklemişsin sanki

He he kırmızı arabamı aldım yine yeniden kaydirigubbakcemile2 Bu arada kaçla ilk başladığımı net hatırlamıyorum böyle bişeydi herhalde
ben vosvosa bile razıyım sempatiksalakcinni arabam olsun yeter kiisempatiksalakcinni

benimde sevdanın son vuruşu ve öp :lepi:
:lepi:

tinkerbell bana dinleyecek bişi önersene
kaçtır yazdıklarım buhar oluyo saatlerdir tarkanın 3-5 şarkısını dinliyorum

Ya cnm bende şu sıralar ne çıktı kimin güzel albümü blmiyorum sen söyleyince hatırladım ben ne zamandır cd müzik dinlemiyormuşum meğer Ama genç kızlığımdan beri Tarkanı pek bir severim kaçırmam kaydirigubbakcemile5

yeni olmasına gerek yok
netten indirmeden dinleme olayını sevdim.. tarkanı öyle dinledim
ben ufakken rakçıydım sempatiksalakcinni sonra 30larına yaklaşırken tarkancı oldum
ama eski şarkılarında güzel olanlar çok daha fazla

kızlar ben galiba bisiklete binicem saatlerdir kanepedeyim elimde ufal laptop bileğim ağrımış valla
hazır yamur da yokk

öptümm

Şimdi bende senin verdiğin linki karıştırıyordum Gülşenin albümünü açtım bakmak için fena değil gibi :)) Bende ama büyüdükçe hayatın fiskesini yedikçe türkçe şarkılar daha anlamlı gelmeye başladı. kaydirigubbakcemile3 Ama Tarkan ilk çiktığında bile bayılırdım Sezen ve nilüfer ayrıdır bende tabiii

kızlar ben galiba bisiklete binicem saatlerdir kanepedeyim elimde ufal laptop bileğim ağrımış valla
hazır yamur da yokk

öptümm

Görüşürüz cnm ne güzel şu bisiklet olayına bayılıyorum senin .
Bende markete gidecem birazdan Kendime sağlıklı besinler bakayım.Madem başlıyorum yinee yeşilçay, ara öğünüm için meyve ...özellikle de yeşil elma

Kızlar hoşçakalın bende çıkıyorum alışverişimi yapıyım sonrada yürüyüşüme gidiyim Başlıyım artık dimii yerimseniben çok uzun zamandır oturdum spor yapmadım kaydirigubbakcemile2

kızlar bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşayım sizlerle :)
sabah kalktım yarım saat egzersiz yaptım dha sonra duş aldım saat 12 yi buldu kahvaltımı yapmam
1 dilim kepek ekmeği yarım domates ve bir parça light peynir yedikten sonra doyduğumu hissetmemle beraber kahvaltı sofrasından kalktım,saat 3 olduğunda canım tatlı birşeyler yemek istedi,bitter çikolata yedim birazcık,saat 4 olduğunda 1 adet elma yedim,saat 6-6buçuk arası 2 kaşık patlıcan yemeği (zeytinyağlı),1 dilim kepek ekmeği,yaırm kase yoğurt yedim..şimdilik bu kadar ... akşama doğru bir paket eti form yemeyi planlıyorum saat 10 gibi , saat 12 gibi de 1 adet nektari.. nasıl sizce kızlar yeterince dengeli ve düzenlimi?

ben troit hastasıyım.Zayıflamak istiyorum.Şuanda 93 kiloyum.Ben hangi diyet gurubuna girmem gerekiyor?

cevaplarsanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

ben troit hastasıyım.Zayıflamak istiyorum.Şuanda 93 kiloyum.Ben hangi diyet gurubuna girmem gerekiyor?

cevaplarsanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler.
öncelikle geçmiş olsun canım
burda da kalabilirsin,istersen diyet grupları bölümünde 90 kilonun üzerindekiler için bölüm var orda da devam edebilirsin:) orada olmanı öneririm en azından kendine yakın birileri olması seni rahatlatır... Allah yardımcın olsunnnn sğalıklı günlera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…