Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben de ordan başka albümler karıştırayım..

planladığımız gibi olmadı pek
niye özge??

sağol canım
ben de bayramda memlekette elma agacından elma yedim elma nasıl bişeydi yıllar sonra hatırladım valla..

Son gün hava kötüyüdü ama ilk gün çok iyiydi denize girebildinmi. Ay bana bak :)) benim aklım fikrim deniz doyamadım bu sene denize ondan herhalde
sadece bi kez girdim bu yaz içimde kaldı

Kızlar hoşçakalın bende çıkıyorum alışverişimi yapıyım sonrada yürüyüşüme gidiyim Başlıyım artık dimii yerimseniben çok uzun zamandır oturdum spor yapmadım kaydirigubbakcemile2
gittin mi yürüyüşe tinkerbell

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
özgecim havanda değildin sanki bu gün pek bi sessizdinn

bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar opuyorumnanaktan
senden de ses yoktu nafcımm

ben troit hastasıyım.Zayıflamak istiyorum.Şuanda 93 kiloyum.Ben hangi diyet gurubuna girmem gerekiyor?

cevaplarsanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler.
selam canım.. doktoruna danıştın değil mi? endokrin doktorlarının yanında diyetisyenler de oluyor.. devlet hastanesine de gidebilirsin.. bizden merve 90 üstü başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.. bol şans..

kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(

slm kızlar herkese..nasılsınız görüşmeyeli özlemişimya ara verinceolumunekankayizsmile..nasıl gidio diyetler bayramda dikkat edebildinizmi??ben hep kaçırdım özellikle tatlıyı ramzan ii gelmişti bana kilolarımı ozamn vermiştim ama sağlıklı kilo verdiğime inanıyorum çünkü okadaryememe rağmen bayramda hiç almamışm kilo aynı duruyorum korkmuştum alırım diye..

çeşme de daha fazla kalmayı planlıyorduk ama eşimin işi çıktı dönmek zorunda kaldık
yok canım keyfim yerinde de işlerim çok birikmişti perşembe cuma da izinde olacağımdan işlerimi bitirmeye çalışıyorum

selam arkadaşlar,dün çok da aşırı kaçamak yapmadığım,toplamda 1300 kalori olan bir menüm vardı.
bu sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım domates ve biraz light peynir yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…