- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.061
ben de ordan başka albümler karıştırayım..Şimdi bende senin verdiğin linki karıştırıyordum Gülşenin albümünü açtım bakmak için fena değil gibi :)) Bende ama büyüdükçe hayatın fiskesini yedikçe türkçe şarkılar daha anlamlı gelmeye başladı. kaydirigubbakcemile3 Ama Tarkan ilk çiktığında bile bayılırdım Sezen ve nilüfer ayrıdır bende tabiii
niye özge??planladığımız gibi olmadı pek
sağol canımGörüşürüz cnm ne güzel şu bisiklet olayına bayılıyorum senin .
Bende markete gidecem birazdan Kendime sağlıklı besinler bakayım.Madem başlıyorum yinee yeşilçay, ara öğünüm için meyve ...özellikle de yeşil elma
sadece bi kez girdim bu yaz içimde kaldıSon gün hava kötüyüdü ama ilk gün çok iyiydi denize girebildinmi. Ay bana bak :)) benim aklım fikrim deniz doyamadım bu sene denize ondan herhalde
gittin mi yürüyüşe tinkerbellKızlar hoşçakalın bende çıkıyorum alışverişimi yapıyım sonrada yürüyüşüme gidiyim Başlıyım artık dimii yerimseniben çok uzun zamandır oturdum spor yapmadım kaydirigubbakcemile2
özgecim havanda değildin sanki bu gün pek bi sessizdinnben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
senden de ses yoktu nafcımmbende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar opuyorumnanaktan
selam canım.. doktoruna danıştın değil mi? endokrin doktorlarının yanında diyetisyenler de oluyor.. devlet hastanesine de gidebilirsin.. bizden merve 90 üstü başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.. bol şans..ben troit hastasıyım.Zayıflamak istiyorum.Şuanda 93 kiloyum.Ben hangi diyet gurubuna girmem gerekiyor?
cevaplarsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
bize de yaradı valla.. tatil de güzel şeymiş..
evet oliş dinlendikk ama tekrar kaldıgıgmz yerden devam:)
öyküüü hoşgeldin canım nasılsınn görüşemedikkkiyiyim olala cım senden naber canım
benim aşırı işlerim birikmişlmaz:
asyaa selamm cnm olsun 1kilo canın sagolsunnyerimsenibenselam kızlar nasılsınız? bayramada köydeydim güzeldi c.tesi gece geldim ancak yeni girebildim bi iş varki evede her yer camasır yıkanacak ütülenecek bir sürü heryer heryerde ara ara girerim buraya bu arada 1 kilocukta almış olarak döndüm:çok üzgünüm:
oh ohiyy yapmııssn canımkızlar bugün bir saat bisiklete bindim :hulya:
boşlamıştım epeydir sporu iyi oldu aklinialirimsmile
kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?