- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.181
bilmem çok sıkıntılı günlerimde paket aldığım da oldu ama hiç alışamadım boshayallersmilelmaz: Ben sigaraya öyle erken değil 28 yaşında başladım. Tek tük içerdim bir gün kendime paket aldım O yüzden içmeyin tek tükde olsa alışmak çok kolay
tmm canımmyaa ögeln 11de geldim ugramıyomuuki:)daha sık gelcem oliş sözz çünkü ben gelene kadar herkez gitmişşş oluyorr
iyiyim cnmm senden oliş cosmonun kaçıncı sayfasındasın şuanzemuszemus
kuşumm verin senn yaaaaaaaaaaCADIARZU
eşin içiyorsa no problem gülümohh misssdelikafadulden
ben buğün çok ama çok yedimmmlmaz:
bunuları ben yaptımm
sabah kahvaltıı ögeln pizzaaa ayran
sat 5de hamburger kola çay
ara kahv
akşam yemgi köfte ve mantı
kazndibiii çay offffffffffffklava:
süpersin cnm 2-3güne geçer ağrılar sık dişini spor çok faydalı bişi kaydirigubbakcemile5melis bu gün yürüyüşümü yaptım kız her yerim ağrıyor ama
ben de yapıyorum öyle nereleri gezdinizzben buğün 11de n sonra hep dışardYDIMM hep yedik...sonrada magazalrıı gezdikmafoldumben
bol şans canımVar tabi cnm ama biliyorsun bizim durumumuzu bir ay sonra görüşme planlarımız var artık aşılama mı yoksa tüp mü konuşulacak
sana da şekerimhaaketen bilmiyorum..sana ayıp olmasın diye yazdım...topikte kimse yok ben ve tırkelebellkaydirigubbakcemile2
bende düşünüyorum...........biliyorumm kuşumm:hulya:ekim randevu aldınmı pekii..gebelik öncesi testler yaptırcam ben...:hooray:
hayırlısıAlmadım ama ön görüşme yapıcam ya bazı testler yapılacak kesin bir kısmını tiroid falan normal çıktı bakalım
harikasın gülümdiş muaynesi yapptırcam,
kadın dogumccuyla görüşcem
pskitriylee hamileyekn destek alıyoyomuş herkezz
bide şu ayagımda sinir sıkıştı ya ona laç vururlcak...CADIARZU
slm özge naberrgünaydın kızlarrrrrrrrr
maşallah çok da tehlikeli ama allah sabır versin büyüyünce cin gibi olurben uyuyunca yaramazlık yapıyo simdi gözümün önünde bişey yapamıyo arabasıyla oynuyo bide kapıları kitliyorum malesef mutfağın özellikle tezgahın üstüne cıkıp üstteki dolapları karıstırıyo
nurofen kullanıyorum ben o zaman nerofen de olabilir adıkızlar ya ben grip olma yolunda koşan adımlarla ilerliyorum
neşe gelmiş ve gitmişşgünaydııınlaaar. nihayet fırsat bulup haftanın üçüncü günü gelebildim. aslında ara ara geliyorum ama geçmişi bir kaç sayfa okuyup kaçıyorum. herkes izinli bu hafta çok yoğunum. ama inşallah kilo bildirmi yapıcam. dikkat ediyorum ama sanırım bu aralar veremiyorum. biraz daha gayret etmem lazım. kızım biraz huysuz şu sıralar gece uyuyup uyumadığımı bile hatırlamıyorum. öyle çok kalktım ki. herkes iyidir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?