Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben uyuyunca yaramazlık yapıyo simdi gözümün önünde bişey yapamıyo arabasıyla oynuyo bide kapıları kitliyorum malesef mutfağın özellikle tezgahın üstüne cıkıp üstteki dolapları karıstırıyo

günaydııınlaaar. nihayet fırsat bulup haftanın üçüncü günü gelebildim. aslında ara ara geliyorum ama geçmişi bir kaç sayfa okuyup kaçıyorum. herkes izinli bu hafta çok yoğunum. ama inşallah kilo bildirmi yapıcam. dikkat ediyorum ama sanırım bu aralar veremiyorum. biraz daha gayret etmem lazım. kızım biraz huysuz şu sıralar gece uyuyup uyumadığımı bile hatırlamıyorum. öyle çok kalktım ki. herkes iyidir umarım..

günaydınnn hanımlar

lmaz: Ben sigaraya öyle erken değil 28 yaşında başladım. Tek tük içerdim bir gün kendime paket aldım O yüzden içmeyin tek tükde olsa alışmak çok kolay
bilmem çok sıkıntılı günlerimde paket aldığım da oldu ama hiç alışamadım boshayallersmile

tmm canımm
cosmo çoktan bitti :hulya:
dün eylülün instyle dergisini buldum bi yerde karıştırdım beğendim de baya..
yani cosmonun yerini tutamaz ama hoş fikirler ve tüyolarvardı.. daha çok moda ağırlıklı..

ohh misssdelikafadulden
eşin içiyorsa no problem gülüm
gerçi ikimiz de içsek iflas ederdik
çok pahalı bu meret lmaz:
bi de içenler ameliyat sonrası zor toparlanıyo sezeryan düşünürsen zor olur
hamileyken de çocuğa yazık olurr :jeyyar:

ben buğün çok ama çok yedimmm lmaz:
bunuları ben yaptımm
sabah kahvaltıı ögeln pizzaaa ayran
sat 5de hamburger kola çay
ara kahv
akşam yemgi köfte ve mantı
kazndibiii çay offffffffffffklava:

patlama yaşamışsınn meliscim normal ama kaç gün mahrum kaldın hepsini aynı güne sıkıştırmışsın keyif aldıysan bozma moralciğini bi de biraz arttır porsiyonları hedefine yaklaştıkça ben öyle yapmıştım sonra normale dönünce kilo almiim diye

melis bu gün yürüyüşümü yaptım kız her yerim ağrıyor ama
süpersin cnm 2-3güne geçer ağrılar sık dişini spor çok faydalı bişi kaydirigubbakcemile5

ben buğün 11de n sonra hep dışardYDIMM hep yedik...sonrada magazalrıı gezdikmafoldumben
ben de yapıyorum öyle nereleri gezdinizz

Var tabi cnm ama biliyorsun bizim durumumuzu bir ay sonra görüşme planlarımız var artık aşılama mı yoksa tüp mü konuşulacak
bol şans canım

sana da şekerim

Almadım ama ön görüşme yapıcam ya bazı testler yapılacak kesin bir kısmını tiroid falan normal çıktı bakalım
hayırlısı

diş muaynesi yapptırcam,
kadın dogumccuyla görüşcem
pskitriylee hamileyekn destek alıyoyomuş herkezz
bide şu ayagımda sinir sıkıştı ya ona laç vururlcak...CADIARZU
harikasın gülüm
dişteki çürükler dişetienfeksiyonları çok etkiliyormuş şaşırmıştım öğrenince..

günaydın kızlarrrrrrrrr
slm özge naberr

maşallah çok da tehlikeli ama allah sabır versin büyüyünce cin gibi olur

kızlar ya ben grip olma yolunda koşan adımlarla ilerliyorum
nurofen kullanıyorum ben o zaman nerofen de olabilir adı
genelde pas geçiyo o zaman hastalık dene derim

neşe gelmiş ve gitmişş

yok yok gitmedim canım burdayım.. iyiyim çok şükür uykusuzluktan yorgunum sadece.. sen de hasta oluyorsun sanırım özge dikkat etmek lazım bu havalar aldatıyor insanı özellikle çocuklara çok dikkat etmek lazım.

kızlar tartıma gıcığım dün klasik yani dijital olmayan tartı aradım sırf bu yüzden
üç günün ölçümleri şöyle: 51.6 - 52 - 52.9 !!
kedimiz var artık onu da kucağıma alıp tarılıp sağlamasını yapıcam tartının
bu sabah birlikte tartıldık 4 kg 700 gr hayvancık
onu doru ölçerse beni de doru ölçüyodur diye düşündüm..

sabah menüm:
az şekerli trk kahvesi
portakallı 9 kat sadece 3 dilim
domatezz
2 dilim t.b. ekmeği
minik yumurta
k.k tulum peyniri
4 miniminnacık yeşil zeytin
şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…