- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.581
öndeki şaç dbiiii iğrenç bakın bi
demiii bende onu istiyom işte....meliscim yazdıklarımı okudun muu??
bence daha açık attırabilirsin özellikle koyu yerlere
ve özellikle yüzünü çerçeveleyen öndeki sa.çları bi kaç ton daha açtırırsan yüzünü acaip aydınlık gösterir
yüzünü çek sil sonra öyle foto koy
ama arkadan çekmem lazım şimdi seninki gibi. Bir ara bende fotoğraf makinesiyle senin daha önce koyduğun gibi yüzü silip koyucam zaten ama edit olmaması kötü oldu
sadece oldukça koyu olduunu ayıredebiliyorum cnm
yukarda yazdıklarımı okusana bi
ben hiç sarı yaptırmadım cnm bi seferde zor olabilir diye düşünüyorum amademiii bende onu istiyom işte....
okoyu olan diplere dogal röfle geçişler yaptırcam diyom bu çok yaşlı gösterdiii sankii hiç hoş degil...bu rengin üzereinee yaptırcamm olur demibilmiyorumkismile
evt cnmselam kızlar sanırım çizelgemiz yok bugün.çünkü saat 5 den sonra yapıyodu naf.5 gibide sitye girilmiyodu..yarın halleder büyük ihtimal.
düdüklüde kaç dkda kaynıyo??kızlar içeri gidip gidip düdüklüye geliyorum geç görüyorum yazdıklarını zı kusura bakmayın cevaplar için
tinkerbell ben seni bayabi sarı saçlı sanıyordumm
kızlar içeri gidip gidip düdüklüye geliyorum geç görüyorum yazdıklarını zı kusura bakmayın cevaplar için
kızlar içeri gidip gidip düdüklüye geliyorum geç görüyorum yazdıklarını zı kusura bakmayın cevaplar için
Melisten biraz daha önlerim sarı benim röflelerim daha fazla yani önde ..ama çok öyle sapsarı değilim
senin düdüdklünü sevim:)delüü:teytey:
ben hiç sarı yaptırmadım cnm bi seferde zor olabilir diye düşünüyorum ama
tinkerbell daha iyi bilir
senin şaçlrın kahvemiydi olişbilmiyorumkismile
:roflol: he he ama alarmı bozuldu bunun tırsıyorum o yüzden kontrol ediyorum gidip gidip
resim baktım şimdi laptopda hiç koymamışız buraya da işyerinin çünkü bir ara bizim masa üstü pcden koyucam resim ama albüme
bnada gönder mısırrrrsırnaşık şey
hiii opuyorumnanaktan ayy gelin kızlar birlikte yiyelimmmm zemuszemus
albümmüü yapcan sayfana boşver yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?