Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşlar ben akupunktur yöntemi ile zayıflamak isitiyorum 10-12 kilo vermem gerek.bunu deneyen varmı memnun kaldımı izmirde ve uygun fiyatlı merkezler varmı bilenler yardımcı olursa seviniirm teşekkür ederim

günaydın lokumlarrr boshayallersmile geçmişi okuyup hemen geliyorum sonra listeyi yayınlıycam dün site bakımda olduğu için giremedim kusura bakmayın canlarım opuyorumnanaktan

sen nasıl girdin ki o saatte canım yaa ben çıldırdım şirketten çıkana kadar denedim bakımdaydı akannehir akannehir

canım sistem bakımda diyordu giremedim bir türlü benim evde de bilgisayarım olmadığı için giremedim akşam mafoldumben mafoldumben

önemli birşey olmadıkça sporu bozmaya hiç niyetim yok canım tam gaz devam

sistemde bakım var diyip durdu ne kadar sıklaştı artık

evet sinir bir durum kötükedihüso

kızlar ben geldim ama geçmişi okumadım hiç ama tablo göremedim nedense ???

sisteme giremedimm :mymeka: hem sen düğünde değilmiydin kızım hangi ara geldin de gittin şakkıdı

benim böbreklerim ağrıyodu boşluğum filan doktora gittim klimadan uzak dur ayaklarını sıcak tut dedi bide ilaç verdi içtim geçti :kedi:

akşam:
2 parça tavuk
çok fazla kaşık bulgur pilavı kendimi kötü hissedince yemeğe abandımm
1 dilim t.b ekmeği
yoğurt
yeşillik
2 ufak tofee şeker

tofee şeker sevdası mı başladı benim gibi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni amsamda duruyo koca bir kase gelene gidene ikram ediyorum bitsin diye aklinialirimsmile

akannehir akannehir

ay çokkalabalıkolmuşş ne güzell

travel&livingde neyi giymemeli diye bi program var izlediniz mi hiç

ben izliyorum bazen saçma giydiriyolar insanları ama genelde güzel

selam kızlar sanırım çizelgemiz yok bugün.çünkü saat 5 den sonra yapıyodu naf.5 gibide sitye girilmiyodu..yarın halleder büyük ihtimal.

evet mervecim olumunekankayizsmile

arkadaşlar ben akupunktur yöntemi ile zayıflamak isitiyorum 10-12 kilo vermem gerek.bunu deneyen varmı memnun kaldımı izmirde ve uygun fiyatlı merkezler varmı bilenler yardımcı olursa seviniirm teşekkür ederim

akupunktur yöntemiyle ilgili forumda konular var canım oradan daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin kaydirigubbakcemile5

dün akşamki menüm

3 lokma ( patron döktürmüş şirkette yedim normalde sevmem ama regl döneminden sanırım güzel gitti :kedi: )
1 elma
1 kuru incir
1 bardak yeşil çay

lokmalardan dolayı akşam yemeği yemedim meyve yedim :kedi:

aslında mısırda yiyecektim ama bisiklet sürerken paramı düşürmüşüm cebimden alamadım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

2 saat bisiklet sürdüm
20 dk aletlerde bacak hareketleri yaptım

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 yk domatesli biber kavurması
3 zeytin
şekersiz çay

günaydın arkadaşlar ya benide alın aranızaaa yerimseniben benim çok kilom yok kabul ediyorum ama biraz basenlerim varrr şöyle incecik bacaklarım olsun istiyorum mafoldumbenmafoldumben

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------69.2--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----1.200 gr verdi
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----700 gr aldı
melisdeniz----66 --------------------------63.8------------------------59-----2.200 gr aldı
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------60.1-------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----600 gr verdi
merve52--------96-------------------------72---------------------------65------2 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5 -----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58---------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------İZİNLİ
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7-------------------------52---------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2----62.2-----------------------53.3-------------------------52------1.100 gr verdi
angel2030-----65--------------------------64.2-------------------------55------800 gr verdi

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 17.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : merve52( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : oyelken( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 1.100 gr ile ) :hooray:

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile

Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

Arkadaşlar bir yanlışlık varsa söylerseniz düzeltirim hemen edit yok malum yeniden yazıcam guclubacismile

Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım. buyrunnnnnnnnn

günaydın arkadaşlar ya benide alın aranızaaa yerimseniben benim çok kilom yok kabul ediyorum ama biraz basenlerim varrr şöyle incecik bacaklarım olsun istiyorum mafoldumbenmafoldumben

hoşgeldin canım a.s. boyun ve kilon kaç ? hedefin nedir ?

aksam bi tabak çorba ya da sebze yesydin ii olurdu gibi geldi bana sabahki güzel

bu hafta bildirim yapmayan çok sanki ya da bana öyle geldi kilo veren arkadaşları kutluyorum inşallah haftaya da ben alırım kupayı
Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım. buyrunnnnnnnnn
bencede iyi fikir

aksam bi tabak çorba ya da sebze yesydin ii olurdu gibi geldi bana sabahki güzel

evet sonradan bende kızdım kendime alsanaalsanasmile ama lokmalardan sonra midem çok bulandı canım yağlı geldi :umursamaz:

merhabaa boyum 1,63 kilo : 51 uffff ama basenlerim kalçam var yaaa:2:

asyanında dediği gibi bölgesel spor yapman lazım canım kilon gayet güzel hatta bana göre az bile sempatiksalakcinni

bu hafta bildirim yapmayan çok sanki ya da bana öyle geldi kilo veren arkadaşları kutluyorum inşallah haftaya da ben alırım kupayı

bencede iyi fikir

evet asyacım üstüste bildirim yapmayan arkadaşlarımız çok maalesef lmaz:

haftaya kupa benim heheee aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…