- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.621
yerimsenibenyerimseniben:teytey:Bu sefer kaçtım ben
günaydın lokumlarrr boshayallersmile geçmişi okuyup hemen geliyorum sonra listeyi yayınlıycam dün site bakımda olduğu için giremedim kusura bakmayın canlarım opuyorumnanaktan
kızlar sessiz yine burası..
bugün bi saat yürüyüş yaptımm
şinav çektim
2 set de karın hareketi yaptım
hareketlere ara verdiğimden zor geliyor baya, ama 10 dk da sürse hiç yapmamaktan çok daha iyi..
ara:
1 elma ufak
öğle:
yarım porsiyon hamsi ama kızarmış galiba 7 tane falandı
3 y.k erişte
salata
ara
2 çay yarım küp şekerli
2 sütlü kahve az şekerli
1/3 ayçöreği (normalde yasak olmalı ama o kadar sıkı tutmuyorum canım çekerse)
kilomda pek fark yok ama karnım çok şiş nazarlara geldim valla...
bilgisayar değiştiğinden çizelgeyi yenilediğim adres kayıp çizelgem yanlış yani..
naf saat de 6ya geliyor kuşum seni görürüm diye düşünmüştüm bugün
harika gidiyorsun tatlım bozma sporunu
hele eşinin de sana katılması akşam gerçekten çok iyi
herkesi öptüm kocamjann kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
sistemde bakım var diyip durdu ne kadar sıklaştı artık
kızlar ben geldim ama geçmişi okumadım hiç ama tablo göremedim nedense ???
pek sessizzzz bırrrrr
ya kızlar son bi haftadır kendimi iyi hissetmiyorum.. böyle tarif edemediğim bi kırıklık var öğleden sonra artıyor ve akşam tavan yapıyor.. parmağımı oynatasım olmuyor ve vücudum ürperiyor.. bu belirtiler ağrıyla başladı ya idrar yolları ya da üreme sistemi.. bazen sanki sol yumurtalığım ağrıyor.. siz yaşadınız mı hiç böyle bişi
akşam:
2 parça tavuk
çok fazla kaşık bulgur pilavı kendimi kötü hissedince yemeğe abandımm
1 dilim t.b ekmeği
yoğurt
yeşillik
2 ufak tofee şeker
sabah
1dilim kepek ekmeği
yarım domates
biraz light peynir
1 adet zeytin
öğlen
1 adet elma 1 kaşık yoğurt
saat 4 te
1 paktten az eti form çubuk kraker
saat 6 buçuktra
3 kaşık taze fasülye
yarım kase yoğurt
saat 7 buçukta
biraz çikolata
saat 9 buçuk
yarım kase yoğurt
1 adet nektari
şimdilk bu kaaa
ay çokkalabalıkolmuşş ne güzell
travel&livingde neyi giymemeli diye bi program var izlediniz mi hiç
selam kızlar sanırım çizelgemiz yok bugün.çünkü saat 5 den sonra yapıyodu naf.5 gibide sitye girilmiyodu..yarın halleder büyük ihtimal.
arkadaşlar ben akupunktur yöntemi ile zayıflamak isitiyorum 10-12 kilo vermem gerek.bunu deneyen varmı memnun kaldımı izmirde ve uygun fiyatlı merkezler varmı bilenler yardımcı olursa seviniirm teşekkür ederim
günaydın bende liste arayıp duruyodum
günaydın arkadaşlar ya benide alın aranızaaa yerimseniben benim çok kilom yok kabul ediyorum ama biraz basenlerim varrr şöyle incecik bacaklarım olsun istiyorum mafoldumbenmafoldumben
dün akşamki menüm
3 lokma ( patron döktürmüş şirkette yedim normalde sevmem ama regl döneminden sanırım güzel gitti :kedi: )
1 elma
1 kuru incir
1 bardak yeşil çay
lokmalardan dolayı akşam yemeği yemedim meyve yedim :kedi:
aslında mısırda yiyecektim ama bisiklet sürerken paramı düşürmüşüm cebimden alamadım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
2 saat bisiklet sürdüm
20 dk aletlerde bacak hareketleri yaptım
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 yk domatesli biber kavurması
3 zeytin
şekersiz çay
hoşgeldin canım a.s. boyun ve kilon kaç ? hedefin nedir ?
bu hafta bildirim yapmayan çok sanki ya da bana öyle geldi kilo veren arkadaşları kutluyorum inşallah haftaya da ben alırım kupayı
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------69.2--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----1.200 gr verdi
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----700 gr aldı
melisdeniz----66 --------------------------63.8------------------------59-----2.200 gr aldı
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------60.1-------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----600 gr verdi
merve52--------96-------------------------72---------------------------65------2 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5 -----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58---------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------İZİNLİ
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7-------------------------52---------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2----62.2-----------------------53.3-------------------------52------1.100 gr verdi
angel2030-----65--------------------------64.2-------------------------55------800 gr verdi
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 17.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : merve52( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : oyelken( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 1.100 gr ile ) :hooray:
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
bencede iyi fikirArkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım. buyrunnnnnnnnn
merhabaa boyum 1,63 kilo : 51 uffff ama basenlerim kalçam var yaaa:2:
sen bölgesel spor yap gider onlar bende kendim yapmam böle akıl veririm herkeselülülülülülü:roflol:
aksam bi tabak çorba ya da sebze yesydin ii olurdu gibi geldi bana sabahki güzel
merhabaa boyum 1,63 kilo : 51 uffff ama basenlerim kalçam var yaaa:2:
bu hafta bildirim yapmayan çok sanki ya da bana öyle geldi kilo veren arkadaşları kutluyorum inşallah haftaya da ben alırım kupayı
bencede iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?