- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.541
evt ben de başladımne olacak böyle bilmiyorum bir al bir ver de iyi değil Benim de karnım sivri şu an. Yapı demekki diyorum bu ağırlığa olması tuhaf çünkü Karın hareketleri yapmaya başladım biraz önce 50 mekik çektim En sevmediğim ve zorlandığımda mekiktir burada
iyii bide yarımm zwytin ye:):teytey:zeytin yyiosan ama edaaklinialirimsmileyarın tam domates yicm
yok kuşumm oynadım:))melissss naber cnm oyun oynuyordun kesin alsanaalsanasmile
keratin bakımı yapılıyormuş 600-900 tl şok oldumm
tinkerbell sen instyle okudun mu hiç eylül sayısını çok beğendim ben güzel tüyolar var makyaj moda vb
bende eşofman ve polar var.. hastayım sanırım yine de ürperiyorum arada bir..ya ben üşüyomm evdee(kapri varr çorap felmade giymedmm..üşüyen varmı aranızda kızlarrrrrrboshayallersmile
ilk kez baktım benokudum cnm güzeldir ama eylülü değil .
ya ben üşüyomm evdee(kapri varr çorap felmade giymedmm..üşüyen varmı aranızda kızlarrrrrrboshayallersmile
pek şekerkızlar biraz işim var görüşürüz benimki mısır almış dört gözle bekliyor haşlamamı :) haşlıyımda kurtuluyimm
nereye yaaaa yarınn kayanattttt...hoşçakalın kızlar opuyorumnanaktan
2 gündür akşamları uzun kollu giyiyorum valla soğuk oluyor akşamları
bende eşofman ve polar var.. hastayım sanırım yine de ürperiyorum arada bir..
176ya baktım evt güzel röfleler.. hareketli, sıcak, aydınlık vermiş ve doğal.. bizim kuaförlerin kafası basmıyor ama böyle boya yapmayı.. anlatınca anlamıyolar bile.. yabancı yıldızların saçından genelde bi çok ton var ve çok güzel olmasına rağmen çok da doğal duruyolar..
ayakalrım ve eerlim üşüyyoo)
yaa olişş o şaçalrı burdada yapmadılarr boya için gigitm dip boyası yaa uçalrıı röfeleili benim 3cm boya alt üstü dip boyasını hiç begenmedim fındık kabugumu karamelmi acayip bişe çıktı..paztsii dipini tekrar boyatcammm:gitme:
bence bekle de aksın cnm sonra boyatbende eşofman ve polar var.. hastayım sanırım yine de ürperiyorum arada bir..
176ya baktım evt güzel röfleler.. hareketli, sıcak, aydınlık vermiş ve doğal.. bizim kuaförlerin kafası basmıyor ama böyle boya yapmayı.. anlatınca anlamıyolar bile.. yabancı yıldızların saçından genelde bi çok ton var ve çok güzel olmasına rağmen çok da doğal duruyolar..
ayakalrım ve eerlim üşüyyoo)
yaa olişş o şaçalrı burdada yapmadılarr boya için gigitm dip boyası yaa uçalrıı röfeleili benim 3cm boya alt üstü dip boyasını hiç begenmedim fındık kabugumu karamelmi acayip bişe çıktı..paztsii dipini tekrar boyatcammm:gitme:
beğenmiyorum ben bizim kuaförleri çok nadir buluyorum işinden anlayan yaratıcı birilerini
dierleri hep ezbere yapıyo ve mahvediyorlar saçlarımı..
cnm bu akamzz yaa koyu deil açıkta deil ara bir renk hani koca akrılarınki gibi sanki:))bence bekle de aksın cnm sonra boyat
beğenmiyorum ben bizim kuaförleri çok nadir buluyorum işinden anlayan yaratıcı birilerini
dierleri hep ezbere yapıyo ve mahvediyorlar saçlarımı..
yok o boyanın üzerine röfle geçişler yaptırcam az bişi o renk dagılsın:):sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?